Melegen és szárazon tart... mindig!

Sí, snowboard - WEDZE - FIRSTHEAT férfi síkabát WED'ZE
Sí, snowboard - WEDZE

WEDZE FIRSTHEAT férfi síkabát, fekete WED'ZE

WED'ZE
Síeléshez, snowboardozáshoz, kezdőknek vagy alkalmi használatra; véd a hidegtől. A FIRSTHEAT hatékony, technikai kabát, mely biztosítja a síeléshez nélkülözhetetlen meleget, így hideg időben is élvezheti a lesiklás örömét.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 7 990Ft 13 %

Minimum 6 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/02/07 Részére

** Ettől 2016/02/04 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/02/04 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/02/07 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/02/04 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8304673
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Az anyag vízlepergetése A vízlepergetés a szövetnek azon tulajdonsága, hogy a vízcseppek nem tapadnak meg a felületén, nem szívja fel őket, leperegnek róla. A Wed'ze kabátok anyaga vízlepergető, tartósságot biztosít, megakadályozza a víz szövetbe szivárgását. Ezzel a kiegészítő technikai megoldással a lehető leghosszabb ideig száraz maradhat.
Tartós használat Tudjuk, hogy milyen aktív sport a síelés. Ezért nagy gondot fordítunk arra, hogy a legmegfelelőbb összetevőket használjuk termékeink gyártása során. Tartós anyagok, tesztekkel ellenőrzött illesztések!
Hőszigetelő vatelinbélés A kabát külső anyaga és bélése közti vatelin kiváló hőszigetelő anyag, mely poliészter szálakból készült. A szálak vastagságától függ, hogy mennyi levegőt tárol. Azonos szálmennyiség esetén. Minél vastagabb a vatelin, annál több a szálai közt a levegő, és annál melegebb.
Használati tanácsok Hogy az időjárás ne legyen akadály, öltözzön rétegesen! De vigyázat! Nem mindegy, milyen ruhákat visel: A bőrrel közvetlenül érintkező, legalsó réteg legyen légáteresztő, technikai darab, ami elvezeti az izzadságot. A második réteg ideálisan meleg és hőszigetelő. Legfelülre vízhatlan és szélálló réteget húzzon, amely véd az időjárás viszontagságaitól.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk.

Az „ABCDE” osztályzatok használatával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, melyek a legkevésbé terhelik a környezetet.

A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.

További információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Minden Wed'ze terméket a Mont Blanc völgyében találtak ki és terveztek meg. A termékeket valós időjárási körülmények között tesztelik (hóban, hidegben, porhóban...). A tervezőcsapatok garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel terepen arra a célra, amire tervezték.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE