Melegen és szárazon tart... mindig!

Sí, snowboard - WEDZE - FIRST HEAT női síkabát  WED'ZE
Sí, snowboard - WEDZE

WEDZE FIRST HEAT fekete, női síkabát WED'ZE

WED'ZE
Alkalmi síeléshez és snowboardozáshoz, hölgyeknek: védelem a hideg és a hó ellen. A FIRST HEAT biztosítja a síeléshez nélkülözhetetlen meleget, így hideg időben is élvezheti a lesiklás örömét.
Méret

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 7 990Ft 25 %

Minimum 5 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Érdeklődjön áruházainkban

Ettől 2016/02/07 Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/02/07 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás:
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8302889
TERMÉKELŐNYÖK
Meleg Vatelinbélés: 100 g/m2. Polár bélés.
Fedett elülső cipzár.
Vízhatlanság Bevonatos anyag (5000 mm). Alátétes cipzár. Gallérba hajtogatható kapucni
Zsebek 2 zseb, 1 belső zseb és 1 bérletzseb
Légáteresztés A nyílásokon át: alul, az ujjakon és a nyakon.
Szabad mozgás Klasszikus szabás.
Állítható Tépőzárral állítható mandzsetta.
Környezeti hatás A termék környezetre gyakorolt hatása Meleg és vízhatlan, női kabát
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Méretek:
34-48.
Szín
Fekete.
Kapható még
Lila
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
AZ ÖSSZETEVŐ VÍZHATLANSÁGA Az ISO 811 szabvány szerinti teszt során az anyag vízhatlanságát a vízoszlop magassága szerint, milliméterben határozzák meg. Minél nagyobb ez a víznyomás értéke, annál vízhatlanabb az anyag. Egy 2000 mm-es vízhatlanságú szövet 2000 mm nagyságú vízoszlop nyomásának áll ellen (ez nagyjából 2 órás zápornak felel meg).
VÍZHATLAN MEMBRÁN A membrán egy nagyon vékony (kb. 5 - 25 mikrométer), polimer réteg, melyet a szövet belső felületére visznek fel, ezáltal az anyag vízhatlan és légáteresztő lesz.
LÉGÁTERESZTŐ BEVONAT Légáteresztő bevonat: a szövet felületére felvitt massza vagy folyadék. Vízhatlan védőréteget képez a szöveten, mely azonban kivezeti a vízpárát.
AZ ANYAG VÍZLEPERGETÉSE A vízlepergetés a szövetnek az a tulajdonsága, hogy a vízcseppek nem tapadnak meg a felületén, nem szívja magába a vizet. Az anyag nem ázik át, könnyű marad és melegen tart. A vízlepergetést egy speciális anyagkezeléssel érhetjük el. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni (2-3 mosás után). Áruházainkban kaphatók erre kifejlesztett speciális szerek. Minden vízhatlan Wedze kabát vízlepergető felületkezelést kapott.
VÍZHATLAN VARRÁSOK Vízhatlan és öntapadó pántok, melyek a varrás belső felén megakadályozzák, hogy a víz beszivárogjon. Hiába készül a ruhadarab a legjobb vízhatlan anyagból, ha a varrásai nem tökéletesen vízállók, a víz beszivároghat! A Wedze a ruházati termékek vízhatlanító pántjait 5 mosást követően teszteli, ezzel is a hosszan tartó vízhatlanságot garantálja.
AZ ANYAG LÉGÁTERESZTÉSE Az összetevők légáteresztő képességét a RET párologtatási ellenállás tesztelésével mérjük (az ISO 11092 szabvány alapján). Minél alacsonyabb értéket kapunk, annál több, testmozgás következtében felszabaduló vizet képes elpárologtatni a szövet, vagyis annál jobb a légáteresztő képessége.
SZÉLÁLLÓ Tudta, hogy a szél növeli a hidegérzetet? Ezért a 0°C-os kinti hőmérsékletet 20 km-es szél esetén -10°C-nak érezzük.
Az ún. „szélálló” összetevők úgy csökkentik ezt a hatást, hogy megakadályozzák a hideg levegő áramlását, amelyet a szél vagy a gyors sporttevékenység eredményez.
INFORMÁCIÓK A MÉRETVÁLASZTÁSHOZ Bő kabátjaink alatt aláöltözetet és alákabátot is viselhet.
Regular szabás => Klasszikus viselet, nem túl bő, nem túl szoros. Szabad mozgást biztosít. Minden testalkathoz és bármilyen típusú síeléshez megfelelő.
Relax szabás => Bő kabát.
Sportos szabás => Testhez álló kabát, előformázott könyökkel és szűk ujjakkal. Általában rövid kabátok. Rugalmas anyag.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk.

Az „ABCDE” osztályzatok használatával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, melyek a legkevésbé terhelik a környezetet.

A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.

További információ: http://sustainability.decathlon.com/
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel Fő összetevő: 100% poliészter. Fő bélés: 100% poliamid. Másodlagos bélés: 100% poliészter. Töltet: 90% újrahasznosított PES, 10% poliészter. Betét: 100% poliamid.
Kezelési útmutató: A WED’ZE® ruhadarabok egyszerűen tisztíthatók. A hosszú élettartam és a teljesítmény érdekében tartsa be az alábbiakat: - Mosógépben 30°C-on, elkülönítve mossa! - Műszálas programmal, kifordítva mossa! - Kevés mosószert használjon! - Öblítő nélkül mossa!- Ne centrifugázza! - Meleg, jól szellőző helyen, vállfán szárítsa! - Gépben, alacsony hőmérsékleten szárítható. - Vegytisztítani tilos! - Ne mossa klórtartalmú fehérítővel! - Ne tegye radiátorra! - Figyelmesen olvassa el a termékcímkét!
Tárolás Lehetőleg vállfán, ne összehajtva tárolja, hogy megóvja az anyag bevonatát! Elrakás előtt hagyja teljesen megszáradni; száraz és szellőző helyen tárolja!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze termékeket valós, hóban, hidegben, síelés és snowboardozás közben jelentkező időjárási körülmények között teszteltük. A tervezői csapat garantálja, hogy a sporthoz és használathoz, melyhez a terméket tervezték és fejlesztették, tökéletesen megfelel.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE