ARTENGO
  • FÉRFI SALAKPÁLYÁS TENISZCIPŐ Tenisz, Squash, Tollaslabda, Egyéb ütős sportok - Férfi teniszcipő TS990  ARTENGO - Ütős sportok - ARTENGO
Ref. : 8573380
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
FÉRFI SALAKPÁLYÁS TENISZCIPŐ

Férfi teniszcipő TS990, salakpályára, fekete ARTENGO

ARTENGO
Salakos pályára tervezett teniszcipő fokozott intenzitással teniszező, haladó szintű játékosok számára. Ellenálló és dinamikus a megújult TS990 teniszcipő, ideális azoknak, akiknek könnyű és reaktív cipőre van szükségük. Az új LCS technológiával készült a hatékony és tartós ütéscsillapításhoz.

Termékelőnyök

Kopásállóság Strapabíró RUBLAST gumitalp és megerősített felsőrész az igénybevett részeken.
Dinamizmus Pebax® (Arkema márka védjegye) talpmerevítés a dinamikusabb mozgáshoz.
Ütéscsillapítás Az LCS technológia hatékony és tartós ütéscsillapítást biztosít a saroknak.
Tapadás Salakpályára kialakított halszálkás mintázat az optimális tapadáshoz.
Könnyű súly Optimalizált súly (370 g a 43-as méret esetén).
Jól tart Garantált tartás a KPU anyagból készült felsőrész szerkezetének köszönhetően.
Kényelem Mesh 3D felsőrész és memória habszivacs a bokánál.

Műszaki információ

Súly

370 g a 43-as méret esetén

RUBLAST gumi

A külső talp ultra strapabíró RUBLAST gumiból készült. A játékosok mozgásának tanulmányozása lehetővé tette megfelelő szerkezetű talp megtervezését a nagyfokú ellenálláshoz.

Megerősített felsőrész.

A felsőrész KPU megerősítéssel rendelkezik az ujjaknál és a cipő belsejében, a csúszások és a helyezkedések során fellépő, ismétlődő behatások ellen.

Pebax® anyag

A forradalmi polimer anyagú Pebax® merevítés ötvözve egy specifikus formával a láb elülső részén lehetővé teszi a dinamizmust és a könnyedséget.
A Pebax Powered® program bemutatja a Pebax® anyag nagy teljesítményét a sportolók számára a sportpiacon. Pebax® és Pebax Powered® az Arkema márka védjegyei.
További információk a www.pebaxpowered.com oldalon.

LCS technológia

Miután megfigyelték és meghallgatták a felhasználókat, az Artengo mérnökei és kutatói a SportLabbal együttműködve kifejlesztették az LCS ütéscsillapító technológiát: Lateral Cushioning System.
A technológia egy "High Impact Durability" szivacsból áll a talp egy meghatározott részén, amelyet a teniszező mozgásának elemzése során határoztak meg a saroknál. Eredmény: 13%-kal csökkent az erőhatás a talajra érkezésnél ( 2019-es TS990 modellhez képest) garantálva a hatékony és tartós ütéscsillapítást

Talpbetét


PU és EVA tisztasági talpbetét a tartósság és a kisebb súly érdekében.

Fűző

A lapos cipőfűző egyszerűbben megköthető és jobban tart.

Salakpályához tervezett talp

Salakpályára kialakított halszálkás talpmintázat a jobb tapadáshoz.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Anyagösszetétel
Felsőrész
30% Poliészter, 70% Poliuretán
Alsó rész
10% Poliuretán, 10% Hőre lágyuló poliuretán, 50% Gumi, 30% Etilén-vinil-acetát (EVA)
Belső rész
100% Poliészter
Tárolás A higiénikus használat érdekében javasoljuk, hogy minden használat után vedd ki a talpbetétet és száraz, hűvös helyen tárold a cipőt.

Információ/koncepció/technológia

Steve DARCIS (a 2017.05.22-i ATP bajnokság egyéni versenyszámának 38. helyezettje), Oliver MARACH (a 2018.11.01-i ATP bajnokság páros versenyszámának 1. helyezettje), Nicolas Escude (egykori 17. ATP helyezett), az Artengo összes technikai partnere, valamint számos, magas szintű versenyző.
Szakértőnk ajánlása Mielőtt a cipőink a teniszpályára kerülnének, több teszten is át kell esniük. A laboratóriumi tesztekkel olyan értékek hagyhatók jóvá, mint a fűzőlyukak szakítószilárdsága, a talp ragasztása, toxikológia, a talp és a felsőrész kopásállósága, elöregedés...
Partnertesztelőink révén gyakorlati tesztek is készülnek annak érdekében, hogy termékeinket valódi játékfeltételek között értékelhessük. Ha te is szeretnél tesztelő lenni, küldj nekünk egy e-mailt az alábbi címre: artengotest@decathlon.net

Vélemények

Munkatársaink véleménye