BTWIN
end-of-life
Ref. : 8369414
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van

Férfi kerékpáros kabát 900-as

4.8/5
4.8/5
Kerékpáros kabát 2-4 órás kerékpározáshoz hideg időben. Melegen tart és látható maradsz. Fluoreszkáló sárga színének és fényvisszaverő részeinek köszönhetően kiváló láthatóság éjjel-nappal. Membrán bevonata és levehető nyakvédője véd a hidegtől.

Termékelőnyök

Meleg Szélálló anyag és polár belső. Integrált, levehető nyakvédő. Hosszabb hátrész.
Légáteresztés Szellőző rész a karok alatt és a hát közepén. Mesh szövet belül a hát alján.
Zsebek 4 zseb a háton, ebből 1 biztonságos és vízlepergető. 1 zárható mellzseb.
Vízlepergetés Védelmet nyújt enyhe eső ellen a vállrészen.
Rugalmas anyag Rugalmas anyag Deréknál gumírozott pánt.

Műszaki információ

A kerékpáros kabát funkciói

Ez a harmadik réteg kiváló védelmet biztosít a külső hatásokkal, például a hideggel és a széllel szemben, miközben megőrzi az alsóbb rétegek melegítő és légáteresztő funkcióit. A megfelelő kerékpáros kabát viselete mellett a teljesítmény és a kényelem nem változik bármilyen legyen is az idő.
A 900 kerékpáros esőkabát melegérzetet biztosít a hozzá tartozó levehető nyakvédőnek köszönhetően. A mechanikus szellőzés kivezeti az izzadságot.

Melegítő hatás

A termék hideg elleni védelme függ Függ a termék hőtartásától és az anyag légáteresztő képességétől. Minél magasabb a hőtartás, a termék annál jobban bent tartja a test által termelt hőt, tehát annál kedvezőbb hőérzetet biztosít.

Anyag légáteresztő képessége

Az összetevők légáteresztő képességének vizsgálatát a párologtatási ellenállás tesztelésével végezzük (a teszt az ISO 11092 szabványon alapul).
Minél kisebb az ellenállás, annál könnyebben kivezeti az anyag a test által mozgás közben termelt párát, tehát annál kedvezőbb légáteresztési tulajdonsággal rendelkezik.
Például: RET < 9 = rendkívül légáteresztő anyag.

Tisztítási tanácsok

Mosógépben 30°C-on mosható. szintetikus programmal. Fordítsd ki a ruhadarabot! Kevés mosószerrel. Öblítőszer nélkül. Vállfán, jól szellőző helyen gyorsan szárad. Szárítógépben nem szárítható. Vegytisztítani nem ajánlott! KLÓRTARTALMÚ SZER NÉLKÜL. RADIÁTORON NEM SZÁRÍTHATÓ!

Terméktesztek

A lille-i B'TWIN VILLAGE-ben tevékenykedő termékfejlesztő csapatunk folyamatosan törekszik a kerékpárhasználó vásárlóink kényelmének növelésére. Úgy fejlesztjük termékeinket, hogy teljes mértékben megfeleljenek a felhasználók igényeinek.
Ezt követően terepen teszteljük a termékeket, mivel meggyőződésünk, hogy kizárólag a kerékpározási körülményekhez hasonló valós élethelyzetek alapján tudunk folyamatos fejlesztést végrehajtani.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Anyagösszetétel
Fő anyag
88.00% Poliészter, 12.00% Elasztán
Betét
91.00% Poliészter, 09.00% Elasztán
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Nem vegytisztítható

Vélemények

Munkatársaink véleménye