VAN RYSEL

Férfi kerékpáros kabát, téli - RC 100-as

14 990 Ft
Ref. : 8551824

Kezdőknek terveztük országúti kerékpározáshoz, akár télen is.

A hőtartó membrános anyaga a mellkason és a háton véd a téli hidegtől.Újrahasznosított anyagból készült felső.

Szín: Fekete

  • S undefined
  • M undefined
  • L undefined
  • XL Nem elérhető
  • 2XL Nem elérhető
  • 3XL Nem elérhető

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Meleg

    Polár bélés. Szélálló a törzsön és a karon. Állógallér.

    Zsebek

    Cipzáros zseb a mellkason. 2 zseb a háton 2/3 1/3 elosztásban.

    Vízlepergetés

    Véd az eső ellen a karon és a kabát elülső részén.

    Leírás

    Környezettudatos kialakítás

    Az újrahasznosított poliészter használatával elkerülhető a kőolajból származó források használata, miközben megőrizzük ugyanazt a minőséget és tulajdonságokat. Újrahasznosított anyag használatával kb 10%-kal csökkenthető a CO2 kibocsátás.

    A környezeti hatás féltüntetése

    A Decathlonnál az ökológiai és szolidáris átmenetért felelős minisztérium által használt piktogramot használjuk, amely A - E osztályzatot használ. Ez az osztályozási rendszer jól ismert a háztartási készülékek és az autógyártásban. Célunk a közös értékelési módszerek előmozdítása a különböző márkáknál minden országban. A Decathlon erősen elkötelezett ebben az eljárásban az euróövezetben.

    Honnan származik a termékre vonatkozó környezetvédelmi osztályzat?

    A Decathlonnál a környezeti hatás számítása figyelembe veszi a környezetre gyakorolt hatást a termék teljes életciklusán. Ez a számítás teljesen integrálva és automatizálva van a tervezőcsapatok által használt gyártóeszközökben, amely lehetővé teszi az értékelési módszer ipari felhasználását és a környezet integrálását a terméktervezésbe.

    A kerékpáros felső funkciói

    Ez a harmadik réteg kiváló védelmet biztosít a külső hatásokkal, például a hideggel és a széllel szemben, miközben megőrzi az alsóbb rétegek melegítő és légáteresztő funkcióit. A megfelelő kerékpáros kabát viselete mellett a teljesítmény és a kényelem nem változik bármilyen legyen is az idő. Ez az RC100-as felső melegen tart, így télen használhatod.

    Hőtartás

    Ez a termék hideg elleni védelme. a termék hőtartásától és az anyag légáteresztő képességétől. Minél magasabb a termék hőtartó képessége, annál jobban tartja bent a test által termelt hőt. Az RC100-as kabát fő anyaga polárbéléses, hőállósága 0,053
    Súly 320 g/m2

    Tisztítási tanácsok

    Mosógépben 30 °C-on mosható kevés mosószerrel. Szintetikus programon. Kifordítva. Öblítőszer nélkül. Vállfán, jól szellőző helyen gyorsan szárad. GÉPBEN NEM SZÁRÍTHATÓ! Vegytisztítani nem ajánlott! KLÓRTARTALMÚ SZER NÉLKÜL. RADIÁTORON NEM SZÁRÍTHATÓ!

    Anyag légáteresztő képessége RET=5,13

    Az anyag légáteresztő képességének vizsgálatát a párolgási ellenállás tesztelésével (RET) végezzük (az ISO 11092 szabvány szerint).
    Minél kisebb az ellenállás, annál könnyebben kivezeti az anyag a test által mozgás közben termelt párát, tehát annál kedvezőbb a légáteresztési tulajdonsága.
    • RET <6: Nagyon légáteresztő, intenzív mozgáshoz • RET 6-12: jól légáteresztő, mérsékelt mozgáshoz
    • RET 12-20: közepesen légáteresztő
    • RET >20: kevésbé légáteresztő, nem alkalmas mozgáshoz

    A festési eljárással csökkentjük a környezetre gyakorolt hatást.

    A textilek festése nagy mennyiségű vizet, kémiai anyagot és energiát igényel. A "Dope Dyed" technikát azért alkalmazzuk, hogy csökkentsük ezt a környezeti terhelést. Ellentétben a hagyományos festési eljárással, amely során festékfürdőbe merítik a szöveteket, ebben az esetben a színpigmenteket por formájában adják hozzá egy masszához, amelyből végül a fonalat gyártják. Ez a technika lehetővé teszi a szöveteink festéséhez szükséges vízfogyasztásnak és szennyvíztermelésnek a csökkentését.

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Összetétel

    Fő anyag - felső rész 94.12% Poliészter, 5.88% Elasztán Betét 87% Poliészter, 13% Elasztán Membrán 100% Poliészter Bevonat 100% Poliuretán Zseb 100% Poliészter

    Karbantartási tanácsok

    Géppel mosható max. 30°C-on

    Nem fehéríthető

    Szárítógépben nem szárítható

    Nem vasalható

    Nem vegytisztítható

    Vélemények