INESIS

Férfi golfnadrág, esőálló - RW500

27 990 Ft
Ref. : 8549265

A saját tervezésű vízhatlan nadrág, rugalmas anyagának és állítható derékrészének köszönhetően, ugyanolyan jól viselhető nadrágként vagy a golfnadrág felett.

Golfozz száraz ruhában! A Rain Weather nadrágban 4 órán át golfozhatsz esős időben. Minden szükséges kényelemet megad a pályaszakaszok teljesítéséhez ugyanúgy, mint a versenyzéshez.

Szín: Fekete

  • 38 (L33) Nem elérhető
  • 40 (L33) undefined
  • 42 (L33) undefined
  • 44 (L34) undefined
  • 46 (L34) undefined
  • 48 (L34) undefined
  • 50 (L34) undefined
  • 52 (L34) Nem elérhető

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Vízhatlanság

    Vízálló anyag és vízzáró kialakítás, 4 óránás védelem esős időben.

    Szabad mozgás

    Rugalmas kialakítású hálószövet a tökéletesen szabad mozgáshoz.

    Légáteresztés

    RW nadrág légáteresztő anyagból az eső elleni védelemhez.

    Könnyű súly

    A 3 rétegű anyag olyan könnyű, hogy játék közben szinte megfeledkezel róla.

    Hangerő-beállítás

    A rugalmas, laminált hálószövet nem suhog viselés közben.

    Leírás

    Termékfelelősünk, Sophie, bemutatja neked az RW golfnadrágot:

    „Az eső igazi pszichés stressz a golfozó számára. Olyan nadrágot akartunk, melyben bátran golfozhatsz esős időben. Csapatunk minden tagja részt vett a tervezésben. Az esőálló kialakítást helyeztük előtérbe, nem tévesztve szem elől a golfozás során felmerülő szükségleteket és követelményeket. A döntés pillanatában az eddigi golftapasztalataimra tudtam támaszkodni. Végül, egy józan és atlétikus stílusú, elegáns termék született.”

    Tervezőcsapatunk ismerteti az esőálló golfnadrág létrehozását.

    „A nadrág megtervezésénél együtt dolgoztunk az eső elleni védelemre szakosodott kollégáinkkal, akik szakértelmüket adták a munkához.” Sophie, a termékfelelős.
    Az eredmény egy esőálló és vízlepergető nadrág, amely 3 rétegű vízálló anyagból és vízzáró zipzárakkal készült, és amelyben 4 órán keresztül golfozhatsz az esőben anélkül, hogy átázna a ruhád. A letisztult stílus is kedvez az eső elleni védelemnek. Minél kevesebb a varrás, annál inkább esőálló a termék.” Ludivine, szakmódszertani mérnök.

    Formatervezőnk, Léa, elsősorban esős időjáráshoz kialakított, ugyanakkor kényelmes golfnadrágot mutat be:

    „Az ember nem szívesen vesz fel sínadrágot a golfozáshoz. Ez rendkívül nagy mozgásigényű sport. Az anyagot úgy választottuk, hogy testhezállóbb, ugyanakkor kényelmes fazonú modellt lehessen kialakítani, amely a golfnadrág felett viselhető. A karcsúsított forma tökéletes mozgásszabadságot biztosít.
    Válaszd a megszokott méretű nadrágot.
    A még nagyobb kényelem érdekében a nadrágszár alján tépőzár és zipzár található. Így anélkül is levehető, hogy ehhez le kellene húzni a cipőt.”

    Esőben tesztelt nadrág:

    „Az RW golfnadrág teszteléséhez és továbbfejlesztéséhez tervezőcsapatunk a golfozók visszajelzéseit vette alapul. Egy decemberi hétvégén, tucatnyi szakember közreműködésével, rendkívül hideg és esős időjárási viszonyok között, valós helyzetben teszteltük a terméket. A termékfotózás során a külső körülmények még nehezebbek voltak. E tesztek révén a legextrémebb körülmények között tudtuk validálni a terméket.” Sophie és Ludivine.

    Hogyan őrizhető meg a Rain Weather ruhák minősége?

    A Rain Weather nadrág vízálló és vízlepergető tulajdonságának minél további megőrzése érdekében javasoljuk, hogy a sárfoltokat tiszta vízzel távolítsd el a nadrágról és csak akkor mosd mosógépben, amikor erre valóban szükség van. Öblítsd ki bő vízben és hagyd a szabad levegőn megszáradni. Végül, az anyag vízzel szembeni ellenálló képességének újbóli aktiválásához tedd a szárítógépbe a már megszáradt ruhát és futtass le egy rövid szintetikus szárítóprogramot.”

    Vízállóság és légáteresztő képesség műszaki szemmel nézve

    Az anyag vízállóságát vízoszlop-teszt, más néven Schmerber-próba segítségével mérjük. A bevizsgálás 500 mm-es vízoszloppal történik.

    Az anyag légáteresztő képességét a RET (vízgőz áteresztési ellenállás) érték fejezi ki. Ennél a terméknél ez kevesebb, mint 12. Ez az érték a magas légáteresztő képességű, kisebb igénybevételre tervezett anyagokra jellemző.

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Összetétel

    Fő anyag 100% Poliészter Membrán 100% Poliuretán

    Karbantartási tanácsok

    Géppel mosható max. 30°C-on

    Nem fehéríthető

    Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

    Nem vasalható

    Nem vegytisztítható

    Vélemények