GARMIN
end-of-life

A főbb statisztikák egy gombnyomással elérhetők.

Ref. : 8398412

FENIX 5S SILVER WITH BLACK BAN

Prémium multisport GPS-es óra csuklón mérő Elevate™ szívritmus mérővel. A főbb statisztikák egy gombnyomással elérhetők a teljesítmény widget segítségével, mely mutatja az edzettségi szintet,terheltséget és egyéb adatokat. Ellenálló kialakítású,rozsdamentes acél peremmel.

Ez a termék nincs készleten

MŰSZAKI INFORMÁCIÓ

GPS óra:

Múld felül az előző napod minden nap. A fēnix 5 a prémium multisport GPS-es óra, mely csuklón mért szívritmussal és fejlett fitnesz szolgálatatásokkal ösztönöz jobb teljesítményre. Bármilyen sportot is űzöl, a fēnix 5 támogat benne, köszönhetően a beépített tevékenység profiloknak és az okos értesítéseknek

Robusztus kialakítás, erős teljesítmény:

A sportolók és kalandozók eltérőek lehetnek. Ezért érhető el a fēnix 5 sorozat is többféle méretben, így biztosan találsz a csuklódra ileszkedőt. Mindegyik változat rozsdamentes acél hátlappal, QuickFit™ óraszíjakkal és prémium szolgáltatás kínálattal rendelkezik, így azt a látványt, teljesítményt nyújtja, amit esztétikailag és atlétikailag is elvársz.

Kettős navigációs rendszer:

A fēnix 5 multisport óra kerete, gombjai és hátlapja PVD bevonatú rozsdamentes acélból készültek az extra ellenállóságért. Minden óra vízálló 100 méteres mélységig, és fejlett GPS és GLONASS műholdas jelvételre képes, mely a kevésbé ideális környezetben is vételt biztosít. A hosszú akkumulátoros üzemidőre mindig számíthatsz (kiviteltől és használati módtól függ).

Kiemelkedő olvashatóság futás közben:

A fényes, nagy felbontású, színes Garmin Chroma kijelző LED háttérvilágítással biztosítja a jó láthatóságot minden fényviszony mellett, legyen az szikrázó napsütés vagy sötét éjszaka. A transzflektív technológia egyszerre tükrözi vissza és sugározza a fényt, így még erős fénynél is jól látható. A zafír verziók karcálló lencsét tartalmaznak, valamint Wi-Fi™-képesek, így a vezeték nélküli hálózatához is kapcsolhatók az adatok és tevékenységek szinkronizálásához.

Csuklón mért szívritmus?

Mellkaspánt nélkül is mérheted szívritmusodat az Elevate csuklón mérő technológia segítségével. Ezen felül számolja a megtett lépéseid, figyeli alvásodat, valamint a pulzusod alapján méri az elégetett kalóriát és számolja az aktív időszakokat napod során.

Fejlett teljesítményadatok:

Minden fēnix 5 óra kifinomult edzési funkció kínálattal rendelkezik,mely segíti teljesítményed nyomonkövetését.A fejlett Edzési állapot és Edzés hatásfok mutatók könnyen értelmezhetően biztosítják edzésed aerob és anaerob teljesítményét.A VO2 max becslés összegzi futási sebesség és szívritmus adatokat és ezekkel számolja ki a szervezeted percenkénti maximális oxigén felhasználását.Ezen és más fitnesz adatok segítségével regenerálódási tanácsokat,időtartamot, valamint versenyidő előjelzést számol

Fejlett futásdinamika:

Még többet hozhatsz ki futási adataidból. A Garmin edzési funkciói, melyek az átfogó fiziológiai méréseken és a futásdinamikai adatokon alapulnak, segítenek javítani állóképességed és általános teljesítményed: Teljesítmény állapot: 6-20 perc futást követően a fēnix 5 valós időben veti össze állapotod az átlagos fitnesz szinteddel.
Tejsavküszöb mérés: Átfogó elemzés a tempód és szívritmusod alapján, melyből a fēnix 5 megbecsüli, mikor kezdenek izmaid rohamosan fáradni.

További előnyök:

Lépésütem: percenkénti lépések száma
Lépéshossz: valós időben mutatja a lépéshosszt.
Több funkcióra vágysz? Társítsd órádat kompatibilis szívritmusmérővel, például a HRM-Run™-nal és máris további adatok állnak rendelkezésedre:
Függőleges kilengés és arány: a "pattogás" foka futása közben és az arány, amit ebből előre irányuló mozgássá alakítasz lépéseiddel.
Talajérintési idő és egyensúly: mutatja, hogy mennyi időt tölt futás közben a lábad a talajon az előre irányuló mozgás helyett.

Stressz pontszám:

Stressz pontszám: a fēnix 5 méri a szívritmusod változását 3 perces egyhelyben állás közben, így biztosítva egy becsült stressz szintet. A mérés 1-100-ig értékel, ahol a kisebb érték jelzi az alacsonyabb stressz szintet.

Úszási profilok, síelés, evezés, golf és egyéb sportok:

A futási funkción túl a fēnix 5 különleges alkalmazásai segítenek úszás, síelés, golfozás vagy evezős sportok esetében is. Az úszóknál többek között a távolság, tempó és csapásszám is megjeleníthető. Sí vagy snowboard közben a sebesség, távolság, magasságcsökkenés és automatikus mérésindítás (automatikus szüneteléssel a síliften felfelé haladva) segíti a gyors áttekintést.

Még több funkció:

Az evezős sportok számára biztosított szolgáltatáskínálat tartalmazza a csapásszámolást, annak ütemét, és a csapásonkénti távolságot is. Golf módban látható a green elejének, közepének és végének a távolsága bármely pályára, amit letöltöttél a Garmin Connect felületről, de mellette a Green nézet és az AutoShot és AutoMeasure is rendelkezésre áll.

Navigálj a szabadban tetszés szerint:

Minden fēnix 5 típus átfogó navigációs és nyomvonalrögzítési funkciót biztosít, így nem tévedsz el járt vagy a járatlan utakon sem. GPS vevője és ABC érzékelőinek (magasságmérő, barométer és iránytű) köszönhetően mindig tudni fogod, merre kell tovább haladni. A beépített magasságmérő pontos emelkedési és süllyedési adatokat nyújt, míg a barométer segít megbecsülni az időjárásváltozást a rövid távú légnyomásváltozás alapján.

Elektronikus iránytű:

A 3 tengelyű elektronikus iránytű pontos irányt mutat még álló helyzetben is. Ezen felül a giroszkóp segít a pontosabb helymeghatározásban és a jobb üzemidő elérésében UltraTrac? üzemmódban. Mindezen felül egy hőmérő is megtalálható az órában, mely további információval segít túrád során.

Megannyi mód a kapcsolattartásra:

Minden fēnix 5 óra támogatja az okos értesítéseket, ha arra alkalmas telefonnal társítod. Fogadhatsz e-mail vagy SMS üzeneteket vagy riasztásokat az órádon - legyen akár kint az ösvényen vagy éppen a golfpályán, távol az asztalodtól. További kapcsolt szolgáltatásként automatikus Garmin Connectre feltöltés, vagy a Garmin Connect Mobile alkalmazáson keresztül valós idejű helyzetmegosztás is megtalálható az óra kínálatában.

Egyéni alkalmazások és óraszámlapok:

Személyre szabhatod a fēnix 5 órád a Connect IQ áruházból ingyenesen letölthető szoftverek segítségével. Cseréld le óraszámlapját, tölts fel új adatmezőket vagy alkalmazásokat és widgeteket igényed szerint.A Garmin folyamatosan dolgozik több vezető céggel, hogy olyan együttműködést dolgozzon ki, ami még több értéket ad az órádhoz. Többek között a Strava, Accuweather és számos más cég kínál alkalmazásokat és fejlesztéseket, mellyel még jobban személyre szabhatod a fēnix 5 órádat.

Mutasd személyiséged a csuklódon is:

Az ingyenes Garmin Face-It™ alkalmazással még egyedibb számlapokat készíthetsz fēnix 5 órádra, bármilyen fényképet felhasználva a telefonodról. Válaszd ki a kívánt képet, add meg az óra típusát, helyezd el a dátumot vagy további adatokat a képen és töltsd fel órádra. Legyen akár egy szép tájkép az utolsó futásáról vagy az új kiskutyád, adj személyiséget órádnak vele.

Tulajdonságok:

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.): 47 x 47 x 15,5 mm
Kijelző méret: 30,4 mm képátló
Kijelző típus: Napfénynél is olvasható, színes, transzflektív MIP
Súly: 85 g
Akkumulátor/működési idő: lítium-ion / okosóraként: akár 2 hét; GPS módban: akár 24 óra; UltraTrac: akár 60 óra
Vízállóság: 10ATM
GPS vevő típusa: GPS/GLONASS
Beépített memória/memóriakártya: 64 MB
Szívritmusmérő: Elevate optikai
Felbontás: 240 x 240 képpont
Barometrikus magasságmérő: Igen
Iránytű: 3 tengelyű.

Tulajdonságok :

Vezeték nélküli technológiák: Bluetooth/ANT+
Connect IQ kompatibilis: Óraszámlapok/Adatmezők/Widgetek
Óraüveg típusa: Ásványi üveg
Tokozás típusa: Szálerősített polimer
Karóra funkciók: Igen
Giroszkóp: Igen
Gyorsulásmérő: Igen
Hőmérő: Igen
Lépésszámlálás, mozgásra figyelmeztetés: Igen
Megmászott emeletek számolása: Igen
MoveIQ: Igen
Erősítős, beltéri edzések: Igen
Személyre szabható adatmezők: Igen
Személyre szabható tevékenységi profilok: Igen
Auto Pause: Igen
Auto Lap: Igen.

Még több tulajdonság:

Kézi körváltás (Manual Lap):Igen
Letölthető edzéstervek: Igen
Virtuális edzőpartner: Igen
Személyre szabható riasztások: Igen
VO2 max becslés: Igen
Edzési hatás (aerob, anaerob): Igen
Korábbi tevékenység elleni verseny: Igen
Automatikus multisport: Igen
Szegmensek (Live, Garmin): Igen
Livetrack: Igen
Group Livetrack: Igen
Regenerálódási tanácsadó: Igen
HRV Stressz mérés: Igen
Szívritmus adat továbbítás: Igen
Futásdinamikai adatok kezelése: Igen
Golf funkciók: Igen
Kerékpáros funkciók: Igen.

Még több információ Összecsuk

ANYAGÖSSZETÉTEL

VÉLEMÉNYEK

MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE