HIDEG VÍZBEN SE FÁZZON!

Búvár Búvárkodás - Félvízhatlan búvárruha SUBEA - Palackos búvárkodás
Búvár

Félvízhatlan búvárruha, 7 mm, palackos merüléshez hideg vízben SUBEA

SUBEA
Rendszeres légzőkészülékes merüléshez, 10° C-18° C hőmérsékletű vízben. 7 mm vastag neoprén félvízhatlan búvárruha csuklyával légzőkészülékes merüléshez, hogy hideg vízben se fázzon!

Szín : FEKETE / PIROS

Méret
Decathlon
ig 88 990Ft %

Minimum

88 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
88 990Ft %
88 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8301093
TERMÉKELŐNYÖK
Hőszigetelő hatás 7 mm vastag neoprén félvízhatlan búvárruha. Hátoldali vízhatlan T-cipzár.
Könnyű le- és felvétel 100% rugalmas neoprén. Cipzáras bokarész és mandzsetta a könnyebb felvételhez.
Víz- és porállóság Dupla ujj- és szárvég (visszahajtva). Hátoldali T-cipzár.
Szabad mozgás Búvárruha különálló csuklyával.Csuklyatartó a combnál.Előformázott szabásvonal.
Kopásállóság Supratex ergonomikus megerősítések a térden és a vállon.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Termékvideó
Mi a félszáraz búvárruha? A T ZIP technológiával készült vízzáró húzózártól eltekintve, a félszáraz búvárruha ugyanazon az elven működik, mint a nedves búvárruha. Mandzsettáján és a lábszárnál nem folyik be a víz. Tehát elenyésző mennyiségben cirkulál a víz. Mivel a víz nem cserélődik a búvárruha belsejében, így kisebb a hőveszteség. Még ha nedves is a test, a búvárruha nagy előnye, hogy megtartja a meleget a merülés alatt.
Hőszigeteléssel kapcsolatos információk A búvárruha 7 mm vastag neoprén anyagból készült, melynek mindkét oldalát különböző vastagságú poliamid anyag borítja. Thermospan elöl és hátul a törzsnél. Sheico L szivacs. Nylon bélés. Vízzáró, felhajtható dupla mandzsetta és nadrágszár: maximális vízhatlanság. Széles, kihajtható gallér, melynek bőrrel érintkező sima felülete biztosítja a gallér vízhatlanságát. Hátán T-ZIP vízhatlan cipzárral. Búvárruha súlya L-es méret esetén: 4.5 kg
Varrt/ragasztott illesztés - GBS (Glued & Blind Stitched). A neoprént először ragasztják, majd varrják, így maximálisan kopásálló lesz. Sajátos varrás: A varrótű nem halad át teljesen a neoprén anyagon, így búvárkodás közben nem szivárog be a víz.
A csuklya Különálló, 7mm vastag neoprén csuklya, plüss buklé belsővel, előformázott homlok és álltakaró.
Air Expulse rendszer: segíti a légbuborékok kivezetését a csuklyából. A csuklya csattal rögzíthető a búvárruha jobb nadrágszárának combrészéhez.
A búvárruha le- és felvétele Cipzárral záródó kétrétegű mandzsetta és nadrágszár: kényelmesen felvehető. Hosszú húzófül a hátoldali cipzár könnyebb felhúzásához.
Szabad mozgás Egyrészes búvárruha, különálló csuklyával. Az Ultraspan oldallapok könnyen felveszik a test alakját és maximálisan alkalmazkodnak a különböző testformákhoz. Varrás nélküli alsó karöltő a kar könnyebb mozgatásához. Kidolgozott forma.
Kopásállóság Ergonomikus Supratex megerősítés a térden és a vállon. Dörzsölés elleni védelem a csuklónál. Belső megerősítések a használatból eredő kopás csökkentésére.
Rátétekkel ellátott belső varrások. Nylon szálas varrt-ragasztott varrás. A nylon nagyobb szakítószilárdságú és tartósabb, mint a poliészter.
Hőtartó képesség A légzőkészülékes merüléshez ajánlott búvárruhát az INPP független intézet tesztelte: hőszigetelő képessége a hatályban lévő szabványnak (NF EN 14225-1:2005) megfelel.
„B" besorolási osztályú búvárruha.

A (+7° C/ +12° C / +45° F/+54° F).
B (+10° C/ +18° C / +50° F/ + 64° F).
C (+16° C/ +24° C / +61° F/ + 75° F).
D (+22° C/ +30° C / +72° F/ + 86° F).
A félvízhatlan búvárruha helyes használata Merülés előtt a búvárruha belsejébe öntsön egy kevés langyos vizet! Így csökkenthető a merülés közben jelentkező nyomás. A búvárruha felvételekor a ruhába szoruló levegő összesűrűsödik, ami károsíthatja az anyagot, gyűrődéseket idézhet elő a ruhán, becsípheti a búvár bőrét. A cipzárt rendszeresen kenje zsírmentes szilikonos olajjal.
Hasznos tanácsok a búvárruha felvételéhez Húzzon a lábfejére egy műanyag zacskót. Bújtassa a lábát a nadrágszárba....A lábfej tökéletesen áthúzható anélkül, hogy megsértené a búvárruha belsejét. A pontos beigazításhoz kérjen meg valakit, hogy fújjon levegőt a búvárruha ujjába a mandzsettán keresztül. Az így bejuttatott levegő hatására a neoprén búvárruha ideiglenesen elválik a bőrtől. Ekkor kényelmesen elvégezheti az utolsó beállításokat és beigazításokat.
Hasznos tanácsok a búvárruha karbantartásához 1) Minden merülés után édesvízben áztassa be a búvárruhát úgy, hogy mindkét oldalát érje a víz.
2) A tisztántartáshoz használjon baktériumölő folyadékot.
3) Ezt követően édesvízben öblítse ki a terméket.
4) Tegye vállfára és jól szellőző, árnyékos helyen szárítsa meg. Figyelem! A nap hatására a textil részek kifakulnak és felgyorsul a neoprén elöregedése.
A cipzárak tisztításához fogkefe használható, az ápolás szilikonos kenőanyaggal végezhető.
Milyen márka a SUBEA? A Tribord búvártermékek ezentúl SUBEA néven kerülnek forgalomba. A Decathlon víz alatti sportokra (snorkeling, palackos merülés, víz alatti vadászat és apnoe merülés) specializálódott márkája. A márkaneveket minden búvártermékünkön fokozatosan cseréljük.
Miért SUBEA? Ennek magyarázata: „SUBaquatic Experiences are Amazing" ! Bővebb információért lásd: www.subea.com
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Hab
100.00% Kloroprén gumi (CR) - Neoprén
Bélés
100.00% Poliamid
Kezelési útmutató: Használat után tiszta vízben öblítse!.
mosás tippek
Kézzel mosandó
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Tárolás A búvárruha napfénytől védett helyen és hőforrástól távol szárítandó. A neoprén formatartásának megőrzése érdekben akassza vállfára a búvárruhát.
Korlátozott felhasználás: Zsírmentes szilikon kenőanyag rendszeres felvitele javasolt.
utasítások A termékkel kapcsolatos további információkért, kérjük, olvassa el utasítások
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Technikai partnerünk: a Decathlon által létrehozott Water Sports Center-ben található Planet Ocean (ötcsillagos PADI) búvárközpont (Hendaye, Franciaország). A búvárközpont egész évben SUBEA termékeket használ. Az edzők magas színvonalú munkája segíti a SUBEA termékek fejlesztését. A termékfelelősökkel, a tervezőkkel és a mérnökökkel karöltve részt vesznek a termék kialakításában a fejlesztéstől kezdve a központ búvárainak (kezdő búvárok, leendő edzők) bevonásával végzett tartóssági tesztekig.
Szakértőnk ajánlása Csapatunk és technikai partnere Hendaye-ban (Franciaország) tervezte, majd tesztelte a termék hőszigetelő képességét.
Supratex ergonomikus megerősítések a térden. Thermospan a mellkason és a háton. Sheico L szivacs. Nylon bélés.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE