ARTENGO

Felnőtt teniszütő TR930 Spin, 285 g, fekete, kék

39 990 Ft
Ref. : 8542899

Haladó szintű női és férfi teniszezők számára tervezett jól kezelhető és hatékony ütő a pörgetésekhez.

285 g-os TR930 Spin teniszütő MPO technológiával. Optimális egyensúlya és kezelhetősége révén erős, haladók számára ideális.

Szín: Fekete / Kék

  • GRIP 1 undefined
  • GRIP 2 undefined
  • GRIP 3 undefined
  • GRIP 4 undefined

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Pörgetés

    A Spin Concept Technology és az irányíthatóság megkönnyíti a pörgetéseket.

    Teljesítmény

    Erőteljes merevsége jobb teljesítményt tesz lehetővé.

    Könnyű kezelés

    285 g-os ütő, az MPO technológiának köszönhetően nagyon jól irányítható.

    Stabilitás

    az MPO technológia tökéletes kompromisszum a kezelhetőség és stabilitás között.

    Leírás

    Súly (húrozás nélkül)

    285 gramm

    Súly: A súlyt grammban mérik. Az egyensúlyhoz és a hosszúsághoz hasonlóan a súly is befolyásolja az ütő tehetetlenségét (inerciáját), ezért annak irányítását, stabilitását és képességét, hogy energiát továbbítson a labdába (erő). Minél nehezebb az ütő, annál inkább képes az energiatovábbításra, de annál kevésbé valószínű, hogy jól irányítható. Minél könnyebb, annál egyszerűbben irányítható, de kevesebb energiát ad át a labdának.

    Egyensúly (húrozás nélkül)

    32 cm

    Egyensúly: Ez az ütő egyensúlyi pontja, amelyet cm-ben mérünk az ütő markolatának talpától. Minél nagyobb a szám (fejnehéz), annál erősebb lesz az ütés. Ugyanakkor annál nehezebb kezelni is. Ezzel ellentétben, minél kisebb az érték (nyélnehéz), annál kezelhetőbb, de kevésbé erőteljes és stabil az ütés pillanatában.

    Ütőfelület

    645 cm²

    Húrfelület mérete: Ez az ütőfelület mérete cm²-ben megadva. Befolyással bír az ütő toleranciájára és erejére. Minél nagyobb az ütőfelület, annál erősebb és toleránsabb az ütő, de kevésbé érezhető a labda irányíthatósága. Ezzel ellentétben minél kisebb az ütőfelület, annál jobban érezhető az irányítás, de az ütő nem lesz olyan erőteljes és toleráns.

    RA

    71 Ra

    Ra : Az ütő merevségét jelöli, vagyis milyen mértékben deformálódik az ütés pillanatában. Minél merevebb az ütő (vagyis minél magasabb az Ra érték), annál kevésbé deformálódik az ütéseknél. Az ütés során minimális az energiaveszteség, a húrok által a labdába továbbítja. Így általánosan elmondhatjuk, minél merevebb egy ütő, annál erőteljesebb.

    Inercia (húrozás nélkül)

    SW = 265

    Inercia (Swingweight angolul) : Mindenekelőtt az ütő kezelhetőségét jellemzi, valamint a képességét az energiatovábbításra a labdába (erő). Minél magasabb az ütő inerciaértéke, annál erősebb, de kevésbé kezelhető. Minél alacsonyabb az inerciaérték, az ütő annál egyszerűbben irányítható, de nem olyan erőteljes. Ez nagyrészt az ütő súlyának, egyensúlyának és hosszának az eredménye.

    Húrképlet

    16 x 19

    Húrképlet: a függőleges és a vízszintes húrok száma. Minél több húrja van egy ütőnek, annál sűrűbb a húrképlete. Minél kevesebb, annál lazább. Minél zártabb a húrozás, annál jobb labdakontrollt biztosít, de annál kevésbé érezhető az ütőerő és a pörgetés. Ezzel ellentétben minél nyitottabb a húrozás, annál jobb ütőerőt és pörgetést tesz lehetővé, de kevésbé érezhető a labdakontroll.

    Hossz

    68,5 cm

    Hossz: A markolat aljától a fej tetejéig mért hosszúságot jelöli. Centiméterben van megadva. Minél hosszabb az ütő, annál erőteljesebbnek érződik, de kevésbé irányítható. Viszont, minél rövidebb, annál egyszerűbb kezelni, de kevésbé érezzük erőteljesnek.

    MPO technológia

    MPO (Mass Polarization Optimization) : technológia a tömeg eloszlatására az ütőkeret belsejében, így optimalizálva a kezelhetőséget és a stabilitást az ütések során. Ez a technológia lehetővé teszi a gyártás során keletkező súly- és egyensúlyi eltérések csökkentését 40%-kal. Ez elősegíti olyan ütők létrehozását, amelyek tulajdonságai közelebb állnak az elvárthoz és így jobban megfelelnek a használatnak.

    Spin concept technology

    A húrvezetők kialakításánál alkalmazott Spin Concept technológia növeli a húr rugalmasságát a labda becsapódásakor, ezáltal segíti a pörgetést.

    HMC

    A High Modulus Carbon egy magas minőségű grafit, amely merevebbé teszi az ütőt.

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Összetétel

    Keret 55% Szénrost, 45% Epoxi gyantával Markolat 65% Acél, 35% Polietilén Markolat 100% Poliuretán Húrvezető 100% Poliamid Húr 100% Poliészter Nyélzáró kupak 100% Poliamid

    Tárolási tanácsok

    Ne tedd ki jelentős hőmérséklet-változásnak.

    Tesztek

    Ütőinket laboratóriumban és terepen is teszteljük.
    Mérnökeink, technikai partnereink és leszerződött sportegyesületeink több száz órán át tesztelték az ütőt.
    Ezt az ütőt minden Artengo technikai partner közreműködésével dolgoztuk ki számos magas szintű játékos segítségével.

    Képek

    Felnőtt teniszütő TR930 Spin, 285 g, fekete, kék
    Felnőtt teniszütő TR930 Spin, 285 g, fekete, kék
    Felnőtt teniszütő TR930 Spin, 285 g, fekete, kék

    Videók

    Vélemények