BABOLAT
  • FELNŐTT HALADÓ ÜTŐK Tenisz - Felnőtt teniszütő Pure Strike  BABOLAT - Tenisz felszerelés
  • FELNŐTT HALADÓ ÜTŐK Tenisz - Felnőtt teniszütő Pure Strike  BABOLAT - Tenisz felszerelés
Ref. : 8585517
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
FELNŐTT HALADÓ ÜTŐK

Felnőtt teniszütő Pure Strike 100, fehér, piros BABOLAT

BABOLAT
felhasználói értékelés
Méret értékelés
Még nincs értékelés ehhez a mérethez
Decathlon
Haladó szintű női és férfi teniszezők számára tervezett pontos ütő. A Pure Strike 100 tökéletes kompromisszum labdakontroll és erőhatás között. Kezelhetőséget és pontosságot biztosító Pure Strike technológiákkal készült. A 645cm²-es ütőfelület jobb teljesítményt nyújt

Termékelőnyök

Pontosság A "Control Frame Technology" maximális labdakontrollt garantál.
Stabilitás Az ütő megnövelt inerciaértéke nagyfokú stabilitást eredményez az ütéseknél.
Teljesítmény A 645 cm²-es ütőfelület és az FSI Power technológia biztosítja a hatékonyságot.
Rezgéscsillapítás A C² PURE FEEL koncepció lehetővé teszi a rezgések csökkentését az ütéskor.

Műszaki információ

Súly (húrozás nélkül)

300 g
Súly : A súlyt grammban mérik. Az egyensúlyhoz és a hosszúsághoz hasonlóan a súly is befolyásolja az ütő tehetetlenségét (inerciáját), ezért annak irányítását, stabilitását és képességét, hogy energiát továbbítson a labdába (erő). Minél nehezebb az ütő, annál inkább képes az energiatovábbításra, de annál kevésbé valószínű, hogy jól irányítható. Minél könnyebb, annál egyszerűbben irányítható, de kevesebb energiát ad át a labdának.

Egyensúly (húrozás nélkül)

32 cm

Egyensúly: Ez az ütő egyensúlyi pontja, amelyet cm-ben mérünk az ütő markolatának talpától. Minél nagyobb ez az érték (fejnehéz), annál erősebb és stabilabb az ütő az ütéseknél, de kevésbé irányítható. Ezzel ellentétben, minél kisebb az érték (nyélnehéz), annál kezelhetőbb, de kevésbé erőteljes és stabil az ütés pillanatában.

Ütőfelület

645 cm²

Húrfelület mérete: Ez az ütőfelület mérete cm²-ben megadva. Befolyással bír az ütő toleranciájára és erejére. Minél nagyobb az ütőfelület, annál erősebb és toleránsabb az ütő, de kevésbé érezhető a labda irányíthatósága. Ezzel ellentétben minél kisebb az ütőfelület, annál jobban érezhető az irányítás, de az ütő nem lesz olyan erőteljes és toleráns.

Rugalmasság

69 Ra
Ra : Az ütő merevségét jelöli, vagyis milyen mértékben deformálódik az ütés pillanatában. Minél merevebb az ütő (vagyis minél magasabb az Ra érték), annál kevésbé deformálódik az ütéseknél. Az ütés során minimális az energiaveszteség, a húrok által a labdába továbbítja. Így általánosan elmondhatjuk, minél merevebb egy ütő, annál erőteljesebb.

Inercia (húrozás nélkül)

SW = 290

Inercia (Swingweight angolul) : Mindenekelőtt az ütő kezelhetőségét jellemzi, valamint a képességét az energiatovábbításra a labdába (erő). Minél magasabb az ütő inerciaértéke, annál erősebb, de kevésbé kezelhető. Minél alacsonyabb az inerciaérték, az ütő annál egyszerűbben irányítható, de nem olyan erőteljes. Ez nagyrészt az ütő súlyának, egyensúlyának és hosszának az eredménye.

Húrképlet

16 x 19

Húrképlet: a függőleges és a vízszintes húrok száma. Minél több húrral rendelkezik az ütő, annál "zártabb", minél kevesebbel rendelkezik, annál "nyitottabb". Minél zártabb a húrozás, annál jobb labdakontrollt biztosít, de annál kevésbé érezhető az ütőerő és a pörgetés. Ezzel ellentétben minél nyitottabb a húrozás, annál jobb ütőerőt és pörgetést tesz lehetővé, de kevésbé érezhető a labdakontroll.

Hossz

68,5 cm

Hossz: Az ütő hossza a markolat aljától az ütőkeret tetejéig cm-ben mérve. Minél hosszabb az ütő, annál erőteljesebbnek érződik, de kevésbé irányítható. Viszont, minél rövidebb, annál egyszerűbb kezelni, de kevésbé érezzük erőteljesnek.

Szekció

Szekció (mm-ben): 21/23/21

CONTROL FRAME TECHNOLOGY

A maximális irányíthatóság érdekében kifejlesztett technológia ötvözi a négyszögletes keret stabilitását a standard, elliptikus szerkezet dinamikájával.

C² PURE FEEL

Ez a Pure Feel technológia legújabb generációja, amelyet az SMAC-kal közösen fejlesztettek ki: egy rezgéscsillapító rendszer, amely kellemesebb érzetet biztosít az ütés pillanatában.

Az FSI Power technológia

Az FSI Power technológia erőteljesebb ütést biztosít az optimális sweetspoot és a szellősebb húrozás eredményeképpen.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Tárolás Óvd az ütőt a nagy hőingadozástól!

Vélemények

Munkatársaink véleménye