HEAD
  • KEZDŐ ÉS KÖZÉPHALADÓ FELNŐTT TENISZÜTŐK Tenisz - Felnőtt teniszütő Extrem Team HEAD - Tenisz felszerelés
  • KEZDŐ ÉS KÖZÉPHALADÓ FELNŐTT TENISZÜTŐK Tenisz - Felnőtt teniszütő Extrem Team HEAD - Tenisz felszerelés
  • KEZDŐ ÉS KÖZÉPHALADÓ FELNŐTT TENISZÜTŐK Tenisz - Felnőtt teniszütő Extrem Team HEAD - Tenisz felszerelés
Ref. : 8626677
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
KEZDŐ ÉS KÖZÉPHALADÓ FELNŐTT TENISZÜTŐK

Felnőtt teniszütő Extrem Team HEAD

HEAD
felhasználói értékelés
Méret értékelés
Még nincs értékelés ehhez a mérethez
Decathlon
Kezdő és középhaladó szintű női és férfi teniszezők számára tervezett, jól kezelhető ütő az erőteljes ütésekhez. Ez a nagyon könnyű és jól kezelhető ütő a Graphene 360 ​​technológiával rendelkezik az optimális erőátadás és a nagyobb stabilitás érdekében.

Termékelőnyök

Könnyű kezelés Könnyű és jól kezelhető az egyensúlya révén.
Pörgetés A tölcsér formájú húrvezetők segítik az erős ütéseket.
Stabilitás A Graphene 360 technológia stabilabbá teszi az ütőt.
Teljesítmény 16x19-es húrképlet a maximális erőhatáshoz.

Műszaki információ

Súly

255 g
Súly : A súlyt grammban mérik. Az egyensúlyhoz és a hosszúsághoz hasonlóan a súly is befolyásolja az ütő tehetetlenségét (inerciáját), ezért annak irányítását, stabilitását és képességét, hogy energiát továbbítson a labdába (erő). Minél nehezebb az ütő, annál inkább képes az energiatovábbításra, de annál kevésbé valószínű, hogy jól irányítható. Minél könnyebb, annál egyszerűbben irányítható, de kevesebb energiát ad át a labdának.

Ütőfelület:

645 cm²

Húrfelület mérete: Ez az ütőfelület mérete cm²-ben megadva. Befolyással bír az ütő toleranciájára és erejére. Minél nagyobb az ütőfelület, annál erősebb és toleránsabb az ütő, de kevésbé érezhető a labda irányíthatósága. Ezzel ellentétben minél kisebb az ütőfelület, annál jobban érezhető az irányítás, de az ütő nem lesz olyan erőteljes és toleráns.

Húrképlet

16x19

Húrképlet : a függőleges és a vízszintes húrok száma. Minél több húrral rendelkezik az ütő, annál "zártabb", minél kevesebbel rendelkezik, annál "nyitottabb". Minél zártabb a húrozás, annál jobb labdakontrollt biztosít, de annál kevésbé érezhető az ütőerő és a pörgetés. Ezzel ellentétben minél nyitottabb a húrozás, annál jobb ütőerőt és pörgetést tesz lehetővé, de kevésbé érezhető a labdakontroll.

Egyensúly

34,5 cm

Egyensúly: Ez az ütő egyensúlyi pontja, amelyet cm-ben mérünk az ütő markolatának talpától. Minél nagyobb ez az érték (fejnehéz), annál erősebb és stabilabb az ütő az ütéseknél, de kevésbé irányítható. Ezzel ellentétben, minél kisebb az érték (nyélnehéz), annál kezelhetőbb, de kevésbé erőteljes és stabil az ütés pillanatában.

Graphene 360

Egyfajta anyag, amely további stabilitást ad az ütőnek, megerősítve a keret számos zónáját.

Hossz

68,5 cm

Hossz: Az ütő hossza a markolat aljától az ütőkeret tetejéig cm-ben mérve. Minél hosszabb az ütő, annál erőteljesebbnek érződik, de kevésbé irányítható. Viszont, minél rövidebb, annál egyszerűbb kezelni, de kevésbé érezzük erőteljesnek.

Szekció

Szekció (mm-ben): 23/26/21

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Tárolás Óvd az ütőt a nagy hőingadozástól!

Vélemények

Munkatársaink véleménye