WEDZE
end-of-life
Ref. : 8375461

Felnőtt sísisak Carv 700 Mips

4.5/5
Freeride síeléshez: könnyű, jól szellőző sisak MIPS technológiával. MIPS technológiával rendelkező sisak, mely fokozott ütésvédelmet biztosít.

Ez a termék nincs készleten

Innovációk a termék mögött
Fedezd fel a termék részleteit

MŰSZAKI INFORMÁCIÓ

Turnering System

A Turnering kulcsfontosságú a sisak megfelelő tartásához. A szabályzókerékkel kesztyűben is egyszerűen és pontosan a fejmérethez állítható a sisak. Kényelmesen használható, maximális biztonságot nyújt. A szabályzókereket jobbra tekerve szoríthatsz, balra tekerve pedig lazíthatsz a sisakon.

Full Earpad

A Full Earpad jobb tartást, hatékonyabb hőtartást, vagyis nagyobb kényelmet biztosító fülvédő. A 2 fülvédő egy szövetdarabból készült, ezáltal körbefogják a tarkót. A szabályzókerék a tarkóvédőn található.

Active Air Cooling System

Az Active Air Cooling rendszer javítja a sisak hőszabályzását és csökkenti a páraképződést a szemüvegen. A rendszernek köszönhetően sisak és szemüveg teljes felületéről távozik a meleg levegő és a nedvesség. A sisak tetején lévő csúszókapcsoló segítségével szabályozható a légáramlat.

Light Shell Szerkezet

A Light Shell Szerkezet nagyon könnyű sisakok gyártását teszi lehetővé. Az In-Moldnak nevezett technika alkalmazásával az EPS belső héjra közvetlenül öntik rá a polikarbonátból készült külső héjat. A belső EPS héj elnyeli az ütés okozta hullámokat. Az eredmény pedig egy nagyon könnyű termék. Legalább 5 évenként cseréld le a sisakot akkor is, ha nem érte nagyobb ütés!

MIPS technológia

A MIPS technológiának köszönhetően a sisak belső felülete a külső héjtól függetlenül mozog. Eséskor a rotációs erők jobban eloszlanak a 10-15 mm-es mozgástartomány miatt.

RECCO rendszer

A RECCO® segélyhívó rendszer két részből áll. A legtöbb síállomás mentőszolgálata, valamint a hegyimentők is RECCO® detektorokkal vannak felszerelve. A mentőszolgálatot teljesítők által használt RECCO® jeladó egyirányú jeleket sugároz. A sisakba épített RECCO® reflektor visszaveri ezeket a jeleket. Ezzel egy időben a mentést végzők egy hangjelzést kapnak, mely elvezeti őket a hó alatt rekedt személyhez. Mielőtt síelni indulsz, minden alkalommal tájékozódj a síállomásnál!

Cold Barrier

A Cold Barrier valódi hőtartást biztosít. Síelés és snowboardozás során előfordulhat, hogy a homlokodnál fázni kezdesz. Ennek a szemüveg és a sisak közti túl nagy rés az oka. A belső sapka (vagy a habszivacs bélés) a homloknál egy peremmel van ellátva, mely lehajtva védi az arc szemüveg és sisak közti részét a hideg ellen.

Kivehető textil

A belső habszivacsok kivehetők és mosógépben 30°C-on moshatók.

EN 1077 SZABVÁNY

Az EN 1077-es európai szabvány a síeléshez, snowboardozáshoz használt sisakok által nyújtott koponyavédelemre vonatkozik. A szabványnak való megfelelést ellenőrző tesztek során mérik a termék ütéselnyelési képességét, áthatolási ellenállását.

Még több információ Összecsuk

ANYAGÖSSZETÉTEL

Anyagösszetétel
Hab
100.00% Expandált polisztirol (EPS)
Külső anyag
100.00% Polikarbonát
Tárolás Ne tárold a sisakot nedves helyen, hőforrás közelében vagy UV-sugárzásnak kitett helyen! Ha megszáradt, lehetőleg vászonzsákban tárold!
Korlátozott felhasználás: AZ ÜTÉST ELSZENVEDETT SISAKOT CSERÉLD LE!

INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA

Valamennyi sisakunkat független laboratórium vizsgálta be.
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze termékeket valós használati körülmények között tesztelték: hóban, hidegben, síelés közben előforduló, valós körülmények között. A tervezők, a termékmenedzser, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, amelyhez tervezték és fejlesztették.

VÉLEMÉNYEK

MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE