.
  • FEGYVER KARBANTARTÁS Vadászat, Sportlövészet - Fegyvertisztító zsinór, .22LR . - Sportlövészet
  • FEGYVER KARBANTARTÁS Vadászat, Sportlövészet - Fegyvertisztító zsinór, .22LR . - Sportlövészet
Ref. : 8557346
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
FEGYVER KARBANTARTÁS

Fegyvertisztító zsinór, .22LR .

.
Decathlon
Egyszerűen szállítható és használható tisztítózsinór .22LR kaliberű fegyverekhez. .222 Rem. és .223 Rem. fegyverekhez is megfelelő. A Boresnake tisztítókígyó lehetővé teszi a puskacső tisztítását egy mozdulattal. A zsinór textilborításból és keféből áll, így mindenfajta szennyeződéshez ideális.

Termékelőnyök

Kis csomagméret A fegyvertokban könnyedén szállítható.

Műszaki információ

Hogyan használd a terméket?

A zsinór fém végét vezesd bele a puskacsőbe annak érdekében, hogy a huzagolásnak megfelelő irányban tisztíthasd meg. Amint a fém vég kijött a cső végén, egyenletes erővel húzd végig a teljes zsinórt a puskacsövön.

Bárhol, bármikor megtisztíthatod a puskádat

Mivel kis helyen is elfér, bárhová kényelmesen magaddal viheted. Így kényelmesen megtisztíthatod a puska csövét sportlövészet vagy vadászat után.

Teljes körű tisztítás egyetlen áthúzással

A csőkígyő egy sima felületű zsinórból és egy kefés részből áll, hogy mindenféle szennyeződést eltávolíthass a cső belsejéből.
A fém végét ereszd a csőbe a töltényűrnél és hagyd, hogy lecsússzon a torkolatig, majd húzd ki. Javasoljuk, hogy a zsinórját tekerd egy tárgy köré, ami segít kihúzni a puskacsőből, anélkül, hogy felsértenéd a kezedet. A puskacsővel egyvonalban mozgasd a tisztítókígyót a csőben.

A puskacső olajozása

A puskacső már az első áthúzás alkalmával tiszta lesz. A tisztítás után tegyél egy kevés olajat a csőkígyóra és ismét húzd végig a puskacsövön, hogy egy védőréteget képezzen a belsejében. A fegyver most már készen áll egy hosszabb idejű tárolásra.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Vélemények

Munkatársaink véleménye