ALLEN

Fegyvertisztító csőkígyó 12-es kaliberhez

8 990 Ft
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8659876

12-es kaliberű dupla, bock vagy félautomata puskák egyszerű tisztításához.

A 12-es kaliberű fegyverekhez készült tisztítókígyó lehetővé teszi a puskacső tisztítását egy mozdulattal. A zsinór textilborításból és keféből áll, így mindenfajta szennyeződéshez ideális.

Online készlet

Áruházi készlet

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Kis csomagméret

    A fegyvertokban könnyedén szállítható.

    Leírás

    Hogyan használd a terméket?

    A zsinór fém végét vezesd bele a puskacsőbe annak érdekében, hogy a huzagolásnak megfelelő irányban tisztíthasd meg. Amint a fém vég kijött a cső végén, egyenletes erővel húzd végig a teljes zsinórt a puskacsövön.

    Bárhol, bármikor megtisztíthatod a puskádat

    Mivel kis helyen is elfér, bárhová kényelmesen magaddal viheted. Így kényelmesen megtisztíthatod a puska csövét sportlövészet vagy vadászat után.

    Teljes körű tisztítás egyetlen áthúzással

    A csőkígyő egy sima felületű zsinórból és egy kefés részből áll, hogy mindenféle szennyeződést eltávolíthass a cső belsejéből.
    A fém végét ereszd a csőbe a töltényűrnél és hagyd, hogy lecsússzon a torkolatig, majd húzd ki. Javasoljuk, hogy a zsinórját tekerd egy tárgy köré, ami segít kihúzni a puskacsőből, anélkül, hogy felsértenéd a kezedet. A puskacsővel egyvonalban mozgasd a tisztítókígyót a csőben.

    A puskacső olajozása

    A puskacső már az első áthúzás alkalmával tiszta lesz. A tisztítás után tegyél egy kevés olajat a csőkígyóra és ismét húzd végig a puskacsövön, hogy egy védőréteget képezzen a belsejében. A fegyver most már készen áll egy hosszabb idejű tárolásra.

    Vélemények