WED'ZE
end-of-life

Időtlen stílusú, masszív sisak.

Ref. : 8374441

FEEL 400 felnőtt sísisak

Síeléshez, snowboardozáshoz: masszív, freestyle-hoz ideális sisak. „Tál” formájú, ABS héja miatt masszív, megfelelő védelmet biztosító, időtlen stílusú sisak freestyle-hoz.

Ez a termék nincs készleten

Fedezd fel a termék részleteit

MŰSZAKI INFORMÁCIÓ

AIR COOLING

Az „AIR COOLING” egy légelvezető rendszer, mely kivezeti a meleget és a nedvességet a sisakból. 6, 10 vagy 12 szellőzőnyílásának köszönhetően.

TURNERING SYSTEM

A TURNERING SYSTEMMEL a sisak egy szabályzókerékkel egyszerűen a fejmérethez állítható, hogy a kényelmes és maximálisan biztonságos legyen.

COLD BARRIER

COLD BARRIER
Valódi hőszigetelést biztosító „COLD BARRIER”: hajtsa le a sapka szegélyét, így homloka védve lesz a hidegtől!

EGYEDIVÉ TEHETŐ

A FEEL sisak matricák segítségével személyre szabható. Ettől függetlenül a sisak továbbra is megfelel a vonatkozó, hatályos szabványoknak.

KIVEHETŐ TEXTIL ALKOTÓRÉSZEK

A belső habszivacsok kivehetők és mosógépben 30°C-on moshatók.

A SISAK ÖSSZETEVŐI

ABS külső és EPS belső héjának köszönhetően a sisak rendkívül ütésálló. Legalább 5 évenként cserélje le a sisakját akkor is, ha nem érte nagyobb ütés!

EN-1077 SZABVÁNY

Az EN 1077- es európai szabvány a síeléshez, snowboardozáshoz használt sisakok által nyújtott koponyavédelemre vonatkozik. A szabványnak való megfelelést ellenőrző tesztek során mérik a termék ütéselnyelési képességét, áthatolási ellenállását.

Még több információ Összecsuk

ANYAGÖSSZETÉTEL

Anyagösszetétel
Hab
100.00% Expandált polisztirol (EPS)
Külső réteg - elsődleges bélés
100.00% Akrilnitril-butadién-sztirol (ABS)
Tárolás Ne tárolja a sisakot nedves helyen, hőforrás közelében vagy UV-sugárzásnak kitett helyen! Ha megszáradt, lehetőleg vászonzsákban tárolja!
Korlátozott felhasználás: Az ütést ért sisakot le kell cserélni.

INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA

Minősített laboratórium
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze termékeket valós, hóban, hidegben, síelés közben jelentkező időjárási körülmények között teszteltük. A tervezők, a termékmenedzser, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, amelyre tervezték és fejlesztették.

VÉLEMÉNYEK

MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE