Csak egyszer kell beállítani!

FEEL 300 gyerek sisak

Síeléshez, snowboardozáshoz, 3-8 éves korig, folyamatos, fokozatok nélküli, egyszerű beállítást biztosító sisak. Az EASY FIT rendszer miatt jó tartást és végleges beállítást biztosít.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8343981
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
AIR COOLING: Az „AIR COOLING” egy légelvezető rendszer, mely kivezeti a meleget és a nedvességet a sisakból. 6, 10 vagy 12 szellőzőnyílásának köszönhetően a sisak mindig kényelmet biztosít.
EASY FIT „EASYFIT” rendszer: a sisak hátulján található támaszt, mellyel fejformájához igazíthatja a sisakot gumipántok tartják. A tartórendszer pontos beállítást tesz lehetővé és rögzíti a fejformára és -méretre beállított pozíciót.
EGYEDIVÉ TEHETŐ A FEEL sisak matricák segítségével személyre szabható. Ettől függetlenül a sisak továbbra is megfelel a vonatkozó, hatályos szabványoknak.
PUHA FÜLVÉDŐ Kivehető habszivacs és textil fülvédői 30°C-on, mosógépben moshatók. A kivételhez húzza meg a fülvédőket!
KIVEHETŐ TEXTIL ALKOTÓRÉSZEK A sisakjaink belsejében lévő összes textil alkotórész kivehető és mosógépben, 30 °C-on mosható.
A SISAK ÖSSZETEVŐI ABS külső és EPS belső héjának köszönhetően a sisak rendkívül ütésálló. Legalább 5 évenként cserélje le a sisakját akkor is, ha nem érte nagyobb ütés!
Az EN 1077 szabványnak megfelel. Az EN 1077-es európai szabvány a síeléshez, snowboardozáshoz használt sisakok által nyújtott koponyavédelemre vonatkozik. A szabványnak való megfelelést ellenőrző tesztek során mérik a termék ütéselnyelési képességét, áthatolási ellenállását. Az eredmények alapján 2 osztályba sorolják a termékeket: A: Merev fülvédős sisak / B: Puha fülvédős sisak.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Laboratóriumban tesztelt
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze termékeket valós, hóban, hidegben, síelés közben jelentkező időjárási körülmények között teszteltük. A tervezők, a termékmenedzser, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, melyre tervezték és fejlesztették.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE