DOMYOS

Tornabot, 120 cm

2990 Ft
Ref. : 8526538

Kímélő tornához terveztük ezt a rudat, növeld az ízületeid mobilitását! Kizárólag magánfelhasználásra, hobbi sportoláshoz.

Mobilitás és egyensúlyfejlesztés vagy erősítés közben tökéletesítheted a testtartásod ezzel a rúddal, amelyet kényelmesen a kezedben tarthatsz. Könnyű (kb. 280 g) súlya miatt biztosított a kényelmes edzés.

Szín: Világosszürke

Online készlet

Áruházi készlet

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Sokoldalúság

    Ezzel az eszközzel pontosan és összeszedetten dolgozhatsz.

    Leírás

    Miért érdemes rudat használni?

    "Bizonyos mozdulatok végrehajtásakor segít felvenni a helyes testhelyzetet. Például, hogy guggolás közben egyenesen tartsd a hátad.
    Továbbá segíthet abban is, hogy egyes testtartásokban megtartsd az egyensúlyodat."

    Tudtad?

    Hogyan nyújtsak megfelelően? Lassan, kíméletesen és fokozatosan, az izomra koncentrálva nyújts! 30 másodpercig tartsd az egyes pózokat, mélyeket lélegezve ! Miért szükséges nyújtanom ? Az izmok rugalmasságának fejlesztése mellett csökkenti az esetleges sérülések kockázatát.
    Milyen gyakorisággal nyújtsak ? A rugalmasság megőrzése érdekében azt javasoljuk, hogy minden nap 5-10 percen keresztül nyújts.

    Termékelőny

    Csukd be a szemed a nyújtás során, hogy jobban tudj koncentrálni. A rúd nagy segítséget nyújt a mozdulatok helyes végrehajtásában...Oszd meg velünk a gondolataidat, miután kipróbáltad !

    FSC tanúsítvány

    FSC® tanúsítvánnyal rendelkező termék. Az FSC egy olyan tanúsítási rendszer, amely az erdők felelős gazdálkodását biztosítja az erdőgazdálkodás részvevői felé támasztott társadalmi, gazdasági és környezeti elvárásokon keresztül. Részletesebben a www.fsc.org oldalon tájékozódhatsz.

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Összetétel

    Nyél 100% Fa

    Tárolási tanácsok

    Beltéren, lehetséges hőforrásoktól és párás helyektől távol tárold tiszta, száraz helyen, enyhe hőmérsékleten (<25°C).

    Tesztek

    A rúd minőségének biztosítása érdekében számos tesztet végeztünk (különösen az egyenesség és az UV ellenállás tekintetében).Emellett fontosnak tartjuk kiemelni, hogy ezek a termékek tanúsított és káros anyagoktól mentes anyagokból készülnek.

    Jóváhagyta

    " A karral kapcsolatos fizikai gyakorlatok elvégzéséhez praktikus rúd. Ha beakad a vállad, a rúd segít, mert megdolgoztatja az izmokat. Nagyon ajánlom", Sandra, a rúd használója.

    Képek

    Tornabot, 120 cm

    Vélemények