Jól szellőző hát. Esőhuzat.

Túrázás - Quechua Túrázás - F 22 AIR gyerek túrahátizsák QUECHUA - Túrafelszerelés
/common/3Dpictures/a/c0625a86f8a94028acafdb1d2215ac14.zip/index.html
Túrázás - Quechua

Forclaz 22 AIR gyerek túrahátizsák, zöld - szürke QUECHUA

QUECHUA
11-15 éves korú gyerekeknek, egynapos túrázáshoz tervezett hátizsák szellőző háttal. Ideális túrahátizsák kamasz lányoknak és fiúknak! Kényelmes hátizsák minden időjáráshoz - esőhuzattal és praktikus zsebekkel.

Szín : ZÖLD

Decathlon
ig 8 990Ft %

Minimum

8 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
8 990Ft %
8 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8243265
TERMÉKELŐNYÖK
Űrtartalom Térfogat: 22 l / Súly: 910 g / Méretek: M: 50 cm / Sz: 32 cm / M: 26 cm
Kényelem Jól szellőző hát (AirCooling védjegy), vállpánt. Teheremelő heveder.
Szellőzés Kiválóan szellőzik a nagy felületű mesh hátnak köszönhetően.
Több rekeszes tárolás Zsebek: 1 külső, 1 belső, 1 övzseb, 2 hálós zseb, bottartó, víztasak.
Környezeti hatás B oszt.- CO2: 4,6 kg Erőforrásigény: 33,1 g Sb - Részletek: oxylane.com
Kopásállóság 10 év jótállás.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A hátizsák vízhatlansága Beépített esőhuzat.
Laboratóriumi tesztek A hátizsák összetevőit laboratóriumi tesztekkel vizsgáljuk: az anyagot, a csatokat, pántokat, cipzárakat. Anyag esetében pl.: az anyag kopásállóságát, szakadásállóságát, színtartását UV-sugárzásban, moshatóságát, vízállóságát. Ezután teszteljük, hogy a termék mennyire strapabíró: felgyorsítva előidézünk olyan hatásokat, amelyek több év használat alatt érik: végül súllyal megtöltve bábura adjuk, amely többezer lépést tesz meg gyors tempójú gyaloglással.
10 év jótállás, technikai partnerség A Strenfit, a Quechua partnere, a termékek összetevőinek és előállításának fejlesztésében és jóváhagyásában, a hátizsákok öregedését szimuláló teszteket végzett. A vizsgálatok az összetevőkre, a varrásra és a késztermékre irányultak. Eredményeik alapján a Quechua és a Strenfit 10 év jótállást vállal a tesztelt hátizsákokra, amely a vásárláskor kapott pénztári blokkon feltüntetett időponttól lép életbe.
10 év jótállás, feltételek A jótállás a hátizsák hibáira érvényes, alóla kivételt képez a természetes elhasználódásból, valamint a hátizsák nem megfelelő használatából származó hiba. A speciális 10 éves jótállás kizárólag a termék és a számla egyidejű bemutatásával érvényesíthető. Érvényes jótállással a termékek javítása vagy cseréje ingyenes. Ez a kereskedelmi jótállás nem zárja ki az egyes országok/államok vonatkozó, érvényben lévő jótállásait.
Hogyan határozzuk meg egy táska űrtartalmát? Minden hátizsákot egy standard módszerrel mérünk meg: a főrekeszt és minden kisebb zsebet kis labdákkal rakunk tele. Majd a labdákat kitöltjük egy beosztásokkal ellátott tartóba, melyről leolvasható az űrtartalom, vagyis, hogy hány literes a hátizsák.
Környezeti értékek A Decathlon a Quechuával fontosnak tartja, hogy tájékoztassa Önt a hátizsákok környezetre gyakorolt hatásáról. Ez a munka a francia Környezetvédelmi Minisztérium által 2011 júliusától végzett kísérlet része. Az ABCDE betűk kizárólag a QUECHUA hátizsákok egymás közötti megkülönböztetésre szolgálnak. A kísérlet részleteiről és az alkalmazott módszerekről bővebben: www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
Hogyan állítsa be a hátizsák méreteit? Először engedje ki a szíjakat (pántok, öv, tartóhevederek), 2 - Vegye fel a hátizsákot. 3 - Az 50 literes vagy nagyobb zsákokon található derékpántot csatolja össze a csípőjén, és úgy húzza meg, hogy fednie kell a csípőcsontot. A kisebb méretű zsákoknál a derékpánt a deréknél legyen. 4 - Ezek után húzza meg a vállpántokat. 5 - Végül állítsa be a teheremelő hevedereket is úgy, hogy kényelmes legyen!
Hogyan pakolja a táskát? A zsák aljába helyezze az alvófelszerelést. A nehéz felszerelést a háthoz közel tegye (sátor, túrafőző, élelmiszer). Köré ruhákat helyezzen! A sátoraljat a hajtóka alá tegye, a sátrat, ha belül nem fér el, szíjazza a zsák aljához! Az esőkabát és/vagy a polár felső mindig legyen kéznél! A zsebekbe kerülhetnek a kisebb, napközben használatos kellékek mint a naptej, térkép, szemüveg, stb. A víztasakot az e célból kialakított rekeszbe helyezze, mely rendszerint oldalt található.
Technológia Az "Air Cooling"-kiképzésű hátizsákok szellőzését laboratóriumokban fejlesztették ki: felhevült testű, izzadó tesztemberrel vizsgálják (tudományos és objektív módszerrel), hogy mennyire képes csökkenteni a hátizsák az izzadást. A védjegy csak azokon a táskákon található meg, melyek teljesítménye jelentősen nagyobb, mint a választék szellőzőrendszer nélküli alapmodelljei esetében.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Betét
100.00% Poliamid
Bélés
100.00% Poliészter
Fő anyag
100.00% Poliészter
Kezelési útmutató: A szövet vízlepergetésénekl megőrzése érdekében nem ajánlott a táskát mosógépben mosni, szárítógépben szárítani, vegytisztítani vagy fehérítővel tisztítani. Ne vasalja! Langyos szappanos vízzel, esetleg kefével tisztítsa! Néhány használat után vízlepergető spray-vel visszanyerheti az anyag vízlepergetését.
mosás tippek
Kézzel mosandó
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Tárolás Száraz helyen tárolja.
Korlátozott felhasználás: Használat előtt állítsa be a méretet a hevederek segítségével!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Termékeinket használati körülmények között teszteljük a termék vásárlói célcsoportjába tartozó felhasználókkal. Úgy véljük, hogy csak a valós helyzetekben végzett tesztek segítenek, hogy a QUECHUA termékeink szakszerűségét és stílusát kialakíthassuk és folyamatosan fejlesszük.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE