Legyen mindig megfelelő hőmérséklet a futáshoz!

EVOLUTIV TRAIL női futófelső

Terepfutáshoz edzésre vagy versenyre hideg időben. A hosszú ujjú futófelső ideális terepfutáshoz hűvös és hideg időben. A terepfutó a változó terep nehézségi fokának és az időjárás változásainak megfelelően tudja a hőmérsékletét szabályozni.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8367365
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Szellőzés igény szerint Azok számára, akiknek gyorsan melegük lesz futás közben egy nagyon egyszerűen működő, intuitív és hatékony szellőzőrendszert helyeztünk el az alkaron és a mellkas vonalában. Az alkar teljesen szabaddá tehető a második réteg felhúzásával (egy alsó réteg továbbra is véd). A mellkasnál lévő szellőzőrendszer igény szerint állítható: teljesen felhúzott cipzár, mellkasnál nyitott de a nyakat védő beállítás vagy teljesen nyitott változat.
Behúzható A futómez derékrésze hátul szilikonos gumival szigetel a hideg ellen, miközben teljes mozgásszabadságot biztosít. Ez a rendszer elősegíti a tartást is, így könnyebben tárolhatja telefonját és a püréket a zsebben.
Zsebek részletes leírása - Kis cipzáras zseb oldalt egy okostelefon (140x70 mm méret) vagy pürék számára.
Egy nagy, szintén cipzáras hátsó zseb a kesztyűnek, sapkának...
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A futómezt laboratóriumi körülmények és futás közben tesztelték különböző szinten teljesítő sportolók. A tesztelők mindegyike szívesen viselte, mivel terepfutás közben hűvös és hideg időben is igen kényelmesnek találták, továbbá mert egyszerűen szellősebbé és zártabbá tehető a hosszú kilométerek során váltakozó terep- és időjárási viszonyok függvényében.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE