Legyen mindig megfelelő hőmérséklet a futáshoz!

Terepfutás Terepfutás - EVOLUTIV TRAIL női futófelső KALENJI - Futás - KALENJI
  • Terepfutás Terepfutás - EVOLUTIV TRAIL női futófelső KALENJI - Futás - KALENJI
Terepfutás

Evolutiv fekete-szürke színű hosszú ujjú női futófelső terepfutáshoz KALENJI

KALENJI
Terepfutáshoz edzésre vagy versenyre hideg időben. A hosszú ujjú futófelső ideális terepfutáshoz hűvös és hideg időben. A terepfutó a változó terep nehézségi fokának és az időjárás változásainak megfelelően tudja a hőmérsékletét szabályozni.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 11 990Ft %

Minimum 11 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8367365
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Szellőzés igény szerint Azok számára, akiknek gyorsan melegük lesz futás közben egy nagyon egyszerűen működő, intuitív és hatékony szellőzőrendszert helyeztünk el az alkaron és a mellkas vonalában. Az alkar teljesen szabaddá tehető a második réteg felhúzásával (egy alsó réteg továbbra is véd). A mellkasnál lévő szellőzőrendszer igény szerint állítható: teljesen felhúzott cipzár, mellkasnál nyitott de a nyakat védő beállítás vagy teljesen nyitott változat.
Behúzható A futófelső hátsó derékrészén elhelyezett szilikonos gumipánt segíti a hő megtartását, szigetel a hideggel szemben, miközben teljes mozgásszabadságot biztosít. A futófelsőn lévő zsebben könnyen tárolható a telefon és van hely a püréknek is.
Zsebek részletes leírása Egy cipzáras oldalzseb az okostelefonnak (méret:140x70 mm) vagy a püréknek. Egy nagy, szintén cipzáras hátsó zseb a kesztyűnek, sapkának...
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A futófelsőt laboratóriumi körülmények és futás közben tesztelték különböző szinten teljesítő sportolók. A tesztelők mindegyike szívesen viselte, mivel terepfutás közben hűvös és hideg időben is igen kényelmesnek találták, továbbá mert egyszerűen szellősebbé és zártabbá tehető a hosszú kilométerek során váltakozó terep- és időjárási viszonyok függvényében.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE