Alapdarab, ami szárazon tart!

Hajózás, dingi, windsurf Hajózás, dingi, windsurf - ESSENTIAL vitorláskabát TRIBORD - Vizisportok - OLAIAN, ITIWIT, ORAO, SUBEA
Hajózás, dingi, windsurf

ESSENTIAL vízhatlan és légáteresztő gyerek vitorláskabát, türkiz színű TRIBORD

TRIBORD
Vitorlázáshoz, mérsékelt időjárási körülményekhez. Vízhatlan és légáteresztő esőkabát kiváló minőségű anyagból, első osztályú áron! Minőség alacsony áron!

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 4 990Ft %

Minimum 4 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8330384
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Vízhatlanság: A speciális Novadry Levant összetevő szárazon tartja a testet erős záporban is. A ruhadarabon 4 órás vihartesztet végeztünk 100 l/h/m² mennyiségű vízzel: ez idő alatt egy csepp víz sem szivárgott át a szöveten. Az összetevő vízhatlansága garantált min. 4000 mm-es vízoszlop nyomása alatt. 100%-ban vízhatlan varrások.
Kapucni A kapucni egy hátsó rögzítőpánttal rendelkezik, így a szemellenző magassága tökéletesen a fejhez igazítható, és hatékonyan véd az időjárás viszontagságaival szemben.
Állítható mandzsetta: Az ujjak vége tépőzárral állítható: a kabátujj a csuklóhoz igazítható.
Kéztartó zsebek Két nagy kézmelegítő zseb: védi a kezét a széltől és az esőtől, szükség esetén a kiegészítők is elférnek benne.
A kabát záródása A spirál fogazatú cipzárt kívül vízelvezető, patentos hajtóka fedi: optimális vízhatlanságot biztosít.
Mi a "zuhanytesztnek" is nevezett vízhatlansági teszt? Jegyzőkönyvben rögzített teszt során a ruházatot különböző időjárási körülményeket szimuláló vízsugárnak, "zuhanynak" vetik alá. Minden termékünk 100%-ban vízhatlannak bizonyult egy több, mint 4 órás 100 l/h/m²- 450 l/h/m²-es teszt során. Viszonyításképpen: a csapadék világrekordot az USA-ban mérték (USCD) 1942-ben: 174 l/h/m² csapadék esett 4 óra 30 perc alatt, ez a rekord azóta sem dőlt meg. Párizsban egy átlagos eső 2l/h/m² eső (www. Paris. fr).
A termékek környezetre gyakorolt hatását összehasonlító jelölés. A termék környezetre gyakorolt hatásait különböző indikátorokkal számítjuk az életciklus egészére vonatkozóan.
ABCDE jelölést alkalmazunk, így vásárlóink könnyen felismerhetik a legjobb környezetvédelmi teljesítménnyel rendelkező termékeket és összehasonlíthatják az azonos típusú termékeket (póló, nadrág, hátizsák stb.).

A Decathlon önkéntes szereplője a környezetvédelmi jelölési folyamatnak.
További információ: http://sustainability. decathlon. com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Novadry szimulált időjárási viszonyok között, erős esőt szimulálva tesztelte a terméket. 4 órán át bőséges esőnek tette ki a ruhadarabot (100 l/h/m²), de az mindvégig száraz maradt. Viszonyításképpen: a csapadék világrekordot az USA-ban mérték (USCD) 1942-ben: 174 l/h/m² csapadék esett 4 óra 30 perc alatt, ez a rekord azóta sem dőlt meg. Párizsban egy átlagos eső 2l/h/m² eső (www.Paris.fr).
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE