APTONIA
  • ENERGIASZELETEK, ENERGIAZSELÉK Táplálékkiegészítő, sporttáplálkozás - Epres gyümölcsszelet, 12x25g g APTONIA - Multisport kiegészítők
  • ENERGIASZELETEK, ENERGIAZSELÉK Táplálékkiegészítő, sporttáplálkozás - Epres gyümölcsszelet, 12x25g g APTONIA - Multisport kiegészítők
  • ENERGIASZELETEK, ENERGIAZSELÉK Táplálékkiegészítő, sporttáplálkozás - Epres gyümölcsszelet, 12x25g g APTONIA - Multisport kiegészítők
Ref. : 8562278
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
ENERGIASZELETEK, ENERGIAZSELÉK

Gyümölcsszelet ENERGY FRUIT JELLIES ECOSIZE 12 x 25 g, eper, áfonya, acerola APTONIA

APTONIA
5/5
5/5

Íz : Eper / Acerola

Decathlon
Gyors energiát biztosító gyümölcsszelet versenyhez vagy edzéshez. Triatlonosok által kifejlesztett gyümölcsszelet, finom és egyszerű cukrokat tartalmaz: elegendő ahhoz, hogy célba érj egy 3 óránál hosszabb versenyen!

Termékelőnyök

Energiabevitel Energiabevitel 84 kcal / szelet.
Csökkenti a fáradtságot A B3-, B6- és C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
Antioxidáns A C-vitamin védi a sejteket az oxidatív stressz ellen.
Összetétel 50% gyümölcshús pép, természetes aromákegyszerű és finom frissítő!
Könnyű nyithatóság / zárhatóság A ragasztószalaggal a gyümölcsszelet könnyen nyitható és zárható.
Könnyű szállítás Ízletes, diszkréten elfér a zsebben!

Műszaki információ

A javaslataitoknak megfelelően átdolgozott gyümölcsszelet

Az előző verzió nagyon ragadt a csomagolásban, ezért nem volt egyszerű enni. Tehát, konkrétan, hogyan oldottuk meg ezt a problémát?
Kétféle stabilizáló anyagot adtunk hozzá a recepthez:
- citromsavat (amely megtalálható a régi termékben),
- és nátrium-citrátot, amelyet a citrom tartalmaz.
A döntés? 50 tesztelő hagyta jóvá az ízét, omlós állagát és azt, hogy nem ragad!

Helyben készült termék, ahogyan szeretjük

Kiváncsiak vagytok rá, hol gyártjuk a gyümölcsszeletet? Elmondom, ha ragaszkodtok hozzá! Egy, az ország déli részén fekvő kis üzemben készült, amely már több, mint 15 éve a partnerünk, meséli mérnökünk. Az almát és a körtét helyi termelőktől szerezzük be, erről még később beszélünk. A cukor is francia termék. A többi gyümölcsöt olyan európai országokból importáljuk, ahol az éghajlati adottságok adottak a termesztésükhöz

Miért tartalmaz almát és körtét a gyümölcsszelet?

Egy egzisztenciális kérdés, különösen ami a déligyümölcsös vagy az eper-tőzegáfonya ízt illeti. Ne ess kétségbe, ez nem egy furcsa keverék, amelyet Gertrúd, a konyhásnéni készített a menzán. Nem, csupán az alma és a körte az a két gyümölcs, amelyek a receptünk alapját képezik. Ezt a két gyümölcsöt beszállítónk az ország déli részén fekvő gyümölcsöskertekből szállította, mint ahogy azt már említettük.

Egy termék allóképességi sportokhoz

A szakemberek szerint 60 g szénhidrát (=cukor) fogyasztása javasolt óránként, 3 órát meghaladó sportolás esetén. Ez a 25 g-os szelet 21 g szénhidrátot tartalmaz, amelyből 16 g egyszerű cukor. Ezért azt javasoljuk, hogy az első gyümölcsszeletet 30 perc sportolás után fogyaszd el, vagyis óránként kettőt (vagy pedig egy zselét/egy müzliszeletet), és emellé fogyassz izotóniás italt.

Nagyon könnyen nyitható és zárható!

Vége azoknak az időknek, amikor nehezen tudtad kibontani a fogaddal a csomagolást sportolás közben (egy részét esetleg le is nyelted...). Elmúlt az az idő, amikor választanod kellett, hogy vagy megeszed egyszerre az egészet, vagy a szelet ragadós maradékát a zsebedbe tömöd.
A ragasztószalagnak köszönhetően könnyen ki tudod nyitni. A ragasztószalagos lezárás védi a szeletet a következő harapásif!

Mire szolgálnak a különböző összetevők?

● A cukor és a maltodextrin energiát biztosít. ● A glükózszirup az állagáért felelős.
● A glicerin az állagáért és a stabilitásért felelős.● A pektin szintén az állagáért. Ez egy zselésítő anyag, amelyet a lekvárokban használnak és a gyümölcsöknek is jelen van. ● Acerola por: C-vitamin forrás!
● A B1-, B3-, és B6 vitamin hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez: csak az számít, hogy mosolyogj a fényképeken! A javaslataitoknak megfelelően átdolgozott gyümölcsszelet

Úton a jövő sporttáplálkozásában: környezetbarát és még ízletesebb termékek.

Az összetevőkkel foglalkozó mérnökünk szavai: «Az összetevők kiválasztása messze meghaladja a szabályozási követelményeket. Fokozatosan megszüntetjük az adalékanyagokat ott, ahol csak lehetséges. Az összetevők és az adalékanyagok kiválasztásának folyamatában érdekeltek vagyunk az etikai, környezeti és egészségügyi problémákban. Egyszerüsíteni is szeretnénk a receptjeinket, apránként haladunk ebbe az irányba.».

Átlagos tápérték

Tápanyagtartalom: 100 g | 25 g (= 1 szelet) Energiatartalom: 334 kcal - 1418 kJ | 84 kcal - 355 kJ Zsírok: < 0,5 g | < 0,5 g, ebből telített zsírsav: < 0,1 g | < 0,1 g. Szénhidrátok: 82 g | 21 g, ebből cukor: 66 g | 17 g. Fehérje: <0,5 g | <0,5 g. Só: 0,48 g | 0,12 g. B1-vitamin: 0,66 mg (60%)* | 0,165 mg (15%)* B3-vitamin: 9,6 mg (60%)* | 2,4 mg (15%)* B6-vitamin: 0,84 mg (60%)* | 0,21 mg (15%)*. C-vitamin: 48,0 mg (60%)* | 12,0 mg (15%)* * az irányadó napi beviteli érték százalékában.

Súly

0,3 kg

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Tárolás Hűvös és száraz helyen tartandó.
Jogi Nyilatkozat A fizikai tevékenység kiegészítéseként fontos a változatos és kiegyensúlyozott étrend, és az egészséges életmód megőrzése.

Információ/koncepció/technológia

Szakértőnk ajánlása Minden ízű terméket 50 tesztelővel kóstoltattunk meg. A végeredmény? Jobban ízlett nekik a termék, mint az előző. Amit a legjobban szerettek: a termék csomagolása, és az, hogy nem ragad.

Vélemények

Munkatársaink véleménye