Puha tapintás, jól szellő részek a hónaljban.

ENERGY férfi fitneszpóló

Fitneszhez (alacsony és közepes intenzitású kardioedzéshez). Nagyon puha, szinte pamuttapintású anyag. Egyenes szabása a legtöbb felhasználónak ideális. Speciális szellőző részek a nagyobb kényelem érdekében.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8352349
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A kardioedzéshez készült termékek kialakítása A kardioedzésre szánt ruházati választékot úgy alakítottuk ki, hogy kényelmes és légáteresztő legyen. A Domyos csapata azért dolgozik, hogy élvezetes legyen a kardioedzés! Így nem kell a ruháival törődnie, nyugodtan koncentrálhat a gyakorlatokra. Az összes terméket használat közben teszteltük, és a vásárlói vélemények alapján folyamatosan fejlesztjük.
A termékek tesztelése Minden termékünk alapanyagát teszteljük izzadság-elvezetési szempontból. Kutatási és fejlesztési laboratóriumunk és kutatóink minden alapanyagot ellenőriznek, megvizsgálják azok viselkedését valós használati szituációban, hogy Önnek a lehető legkényelmesebb edzést biztosíthassuk.
Tudta-e? Ha fogyni szeretne, a rövid és nagyon intenzív edzés helyett végezzen mérsékelt intenzitású (a maximális pulzusszám kb. 70%-án), hosszan (50 percnél tovább) tartó mozgást! Így szervezete a cukrok helyett a zsírokat fogja inkább felhasználni. Ráadásul az edzés is könnyebb lesz, nagyobb örömét leli majd benne, így szívesen edz majd máskor is.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE