Samsung akkumulátor: 36V 8Ah, alumínium váz.

ELOPS 700 elektromos kerékpár

Rendszeres városi közlekedéshez és országúti túrákhoz. Városi kerékpár 36V 8Ah (288Wh) lítium ion akkumulátorral, melynek egyes részeit a Samsung gyártotta. A könnyű felszállást biztosító alumínium váz ideális a városi közlekedésre.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8300082
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Váz Süllyesztett alumínium váz a könnyű felszálláshoz. 160 - 185 cm magas kerékpárosoknak ajánlott. A különösen merev vázcsövek megszüntetik az elektromos meghajtás keltette vibrációt.
Villa A speciális formájú, nagyméretű acél villa elnyeli a rezgéseket és nagyon pontos kormányzást biztosít.
Váltó 7 sebességes shimano váltó markolatváltóval, könnyű használat, egytányéros hajtómű.
Akkumulátor/motor Hátsó kerékre szerelt 250 Wattos (meghajtás) brushless motor. Akkumulátor: 36V/8Ah. Megbízható Samsung akkumulátor. 2 év jótállás (350-500 teljes feltöltés). A kezelőfelületről 3 módozatban üzemeltethető (gazdaságos, normál, sport). Az akkumulátor töltöttségi szintjét LED- kijelzők mutatják. Változóan világító LED-ek sorozata jelzi a rásegítés intenzitását haladás közben. Kikapcsoló gomb az akkumulátor alatt.
Fékek Alumínium V-fék cserélhető fékpofákkal.
Nyereg/Nyeregcső Kényelmes B'TWIN nyereg és alumínium nyeregcső.
Kerék/gumiköpeny 28"-os nagy kerék dupla falú felnivel és 36 küllővel a stabilitásért. Fényvisszaverővel ellátott abroncsok.
Kiegészítők/felszerelés Kerékpáros táska felhelyezésére alkalmas csomagtartó, jól fedő sárvédő, láncvédő, erős alumínium kitámasztó, szerszámmal állítható kormányszár és csengő.
Láthatóság Kormányról vezérelhető és akkumulátorról működő 6V 2,4W első és 6V 0,8W hátsó világítás.
Karbantartási tanácsok Az abroncsokban idővel csökken a nyomás. Ez normális jelenség: a kerékpár gumibelső enyhén porózus. Ne felejtse el rendszeresen ellenőrizni az abroncs nyomását! Ha lapos gumival kerékpározik, csökken az akkumulátor élettartama, nagyobb erőfeszítéssel kell pedálozni és megnő a defekt veszélye. Ha bármilyen beavatkozást hajt végre az elektromos kerékpáron (tisztítás, elektromos vagy mechanikus karbantartás), vegye ki az akkumulátort és feszültségmentesítse a kerékpárt!
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE