Akkumulátor: 24 volt, 8.8 AH, 40 km autonómia.

Kerékpár - BTWIN - ELOPS 500E elektromos kerékpár B'TWIN
Kerékpár - BTWIN

ELOPS 500E sötétszürke elektromos kerékpár B'TWIN

B'TWIN
Erőfeszítés nélküli, elektromos megsegítésű városi és séta kerékpározáshoz. Elektromos rásegítésű kerékpár kiváló ár/minőség aránnyal. Egyszerű használat (egyszerű, kormányról irányított töltés), akár 40 km-t elérő autonómia.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 214 990Ft %

Minimum 214 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8300084
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Váz Süllyeszetett acél váz: könnyű felszállni rá. Az acélnak köszönhetően nagyon masszív kerékpár. 1,60-1,85 méter testmagassághoz.
Villa Sajátos formájú acél villa a rezgés csökkentésére.
Váltó 6 sebességes SHIMANO forgó markolattal. Egyszerű használat, egytárcsás hajtómű. Shimano váltó.
Akkumulátor/motor A hátsó kerékre szerelt 250 wattos brushless motor (európai szabvány). 24V/8A akkumulátor. Nyomaték: 26 Nm. Megbízható Samsung akkumulátor. 2 év jótállás (350-500 teljes töltési ciklus).
Megközelítőleg 30 45 km sport üzemmódban, 65 km gazdaságos üzemmódban. Az autonómia a használó súlyának, a használat módjának, a szinteltérésnek és a külső hőmérsékletnek a függvénye.
Fékek Alumínium V-fék cserélhető fékpofákkal. Az elektromos kerékpárok súlya és sebessége csökkenti a fékpofák élettartamát. Nehezebb körülmények között (eső, kerékpár ismétlődő megterhelése stb. ) az élettartam 400 km.
Világítás A kormányról irányított 6 volt/2,4W első fényszóró és 6 volt/0,8W hátsó lámpa. Akkumulátorral szolgáltatott energia.
Nyereg/Nyeregcső acél nyeregszár, kényelmes nyereg.
Kerék/gumiköpeny 26"-os kerék dupla felnivel és 36 küllővel a stabilitásért. Fényvisszaverővel ellátott abroncsok.
Kiegészítők/felszerelés Beépített csomagtartó, sárvédő, láncvédő, kifejezetten elektromos kerékpár súlyára tervezett tartós alumínium kitámasztó, csengő.
Súly Töltővel együtt kapható. Súly: 25,2 kg.
Karbantartási tanácsok Az abroncsokban idővel csökken a nyomás. Ez normális jelenség: a kerékpár gumibelső enyhén porózus. Ne felejtse el rendszeresen ellenőrizni az abroncs nyomását! Ha lapos gumival kerékpározik, csökken az akkumulátor élettartama, nagyobb erőfeszítéssel kell pedálozni és megnő a defekt veszélye. Ha bármilyen beavatkozást hajt végre az elektromos kerékpáron (tisztítás, elektromos vagy mechanikus karbantartás), vegye ki az akkumulátort és feszültségmentesítse a kerékpárt!
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE