DOMYOS

Elliptikus tréner - EL500

149 990 Ft
Ref. : 8528961

Elliptikus tréner otthoni kardioedzéshez. Alakformáláshoz, heti legfeljebb 4 alkalommal. Kizárólag magánfelhasználásra, hobbi sportoláshoz.

Alakformáláshoz, állóképesség-fejlesztéshez ideális eszköz. Minden szükséges kényelmet biztosít számos kiegészítő opcióval. És mindezt egy, a partner alkalmazásokhoz csatlakozó konzollal!

Online készlet

Áruházi készlet

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Szívmunka

    33 cm-es lépéshossz és 15 ellenállási szint.

    Könnyed pedálozás

    7 kg-os lendkereke folyamatos pedálozást biztosít. Motoros ellenállás.

    Edzésprogram

    6 funkciós okos kijelző és 9 előre beállított program.

    Szinkronizálhatóság

    Csatlakoztatható a partner alkalmazásokhoz, mint a KINOMAP és E-connected.

    Irányíthatóság

    A görgőinek köszönhetően könnyen mozgatható.

    Az összeszerelés ideje

    Kb 60 perc alatt összeszerelhető!

    Leírás

    A lépéshossz fontossága

    Az elliptikus tréner használata a test egészére kihatással van. Minél intenzívebb a mozgás, annál erősebben dolgoztatja meg az izmokat, annál hatékonyabban erősíti a szív- és érrendszert. A beállított ellenállási szint is fontos szerepet játszik. Az 500-as tréner lépéshossza 33 cm-es, ami egyszerre biztosítja a kellő kényelmet és a hatékony edzéseket.

    A lendkerék fontossága a pedálozásban

    Számunkra fontos az ügyfeleink felé történő kommunikáció érthetősége és megbízhatósága. Sok piaci szereplő használ hangzatos szavakat a lendkerékkel kapcsolatban (pl.: tehetetlenségi tömeg), ami megnehezíti a vásárló számára a különböző modellek összehasonlítását. Ezért mi úgy döntöttünk, hogy csak annak súlyát kommunikáljuk, ami, a véleményünk szerint, a legfontosabb indikátor a pedálozás gördülékenységének tekintetében. Az 500-as elliptikus lendkerekének tömege: 7 kg.

    A konzol a virtuális személyi edződ

    6 funkciós konzol: elégetett kalória, megtett távolság, edzés idő, sebesség, szívritmus (kormányba épített pulzusmérővel) és lépésszám. Összesen 9 edzésprogram áll rendelkezésedre (3 kalóriaégetéshez, 3 alakformáláshoz és 3 az állóképesség fejlesztéséhez). Tökéletes a motiváció megőrzéséhez!

    OKOS ELLIPTIKUS TRÉNER

    A motiváció, a fejlődés és a szórakozás érdekében csatlakoztasd az eszközöd az Econnected vagy Kinomap alkalmazáshoz! Az Econnected alkalmazással heti, idő-, távolság- és kalóriaalapú célkitűzéseket állíthatsz be, rögzítheted az edzések eredményeit, nyomon követheted a statisztikádat.A készülékkel szinkronizált Kinomap alkalmazás segítségével valódi tájakon edzhetsz. Haladj a saját tempódban, versenyezz egyedül vagy a többiek ellen: a Kinomappal különleges élményben lesz részed!

    A SZÍVRITMUS MÉRÉSE

    Beépített pulzusmérővel. A pulzusod néhány másodpercen belül megjelenik a konzol kijelzőjén. A konzolhoz csatlakoztatható kardióövvel is használható (nem tartozék).
    A Hand-Pulse funkciót (kéz alapú pulzusmérés) pacemakerrel rendelkezők nem használhatják!

    Egyéb beállítási lehetőségek

    Pedálok helyzetének beállítása (a kormányhoz közelebb, középen vagy a kormánytól távolabb). Így az elliptikus minden testtípushoz képes alkalmazkodni és a megfelelő kényelmet biztosítani.
    A termék továbbá gyors gombbal ellátott, amivel az ellenállási szintet könnyedén változtathatjuk.

    Könnyen mozgatható elliptikus

    Az elliptikus tréner elülső görgőivel mozgatható. A készülék áthelyezéséhez állj szemben vele! Egyik lábaddal tartsd egy helyben a készüléket, döntsd enyhén magad felé a kormánynál fogva, míg a görgőkre nem billen! Majd húzd a kívánt helyre!

    KARBANTARTÁS ÉS JAVÍTÁS

    A Decathlon és a Domyos márka különös figyelmet fordít a termékek nyomonkövetésére. Így az értékesítés utáni szolgáltatások is a mi kezünkben maradnak, mint a termékek szervizelése, vagy az alkatrészek beszerzése. 2 év a szerelésre és az alkatrészekre. 5 év a fém vázra. Az alkatrészek elérhetők: 10 évig.

    Súly és méretek

    Termék mérete: H 124 x SZ 68 x M 155 cm
    Termék súlya: 46,7 kg

    Doboz mérete: H 110 x SZ 62 x M 33 cm
    Össztömeg: 51 kg

    Jótállás

    2 év a szerelésre és az alkatrészekre. 5 év a fém vázra. Alkatrészek elérhetők: 10 évig.

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Összetétel

    Váz 100% Acél Védőréteg 100% Polisztirol

    Tárolási tanácsok

    Ne tárold kültéren! Száraz helyen tárold!

    Használatra vonatkozó korlátozások

    Maximális teherbírás: 130 kg. Csak otthoni használatra!

    Tesztek

    Különös figyelmet fordítunk termékeink minőségére is. Ezért visszük végig termékeinket az alábbi tesztelési procedúrán: Az észlelési tesztekkel kezdjük, amikor is a potenciális vásárlók megfogalmazhatják igényeiket és véleményezhetik a projektet. A fejlesztési szakaszban külső tesztelőkkel használati teszteket végeztetünk el, melynek eredményeképpen validáljuk az adott terméket, vagy továbbfejlesztjük. Végül gyorsított teszteket végzünk, hogy biztosítsuk a termék minőségét hosszú távon.

    Karbantartási tanácsok

    Tisztítsd nedves ruhával!.

    Használati utasítás

    A termékkel kapcsolatos további információkért, tekintsd meg a használati utasítást.

    Vélemények