Praktikus, vízálló futódzseki 3 zsebbel.

Eliorain férfi futódzseki

Futáshoz SZELES ÉS ESŐS IDŐBEN. A vízhatlan anyag véd az esőtől és a széltől. A három cipzáras zseb és a fényvisszaverő elemek biztonságossá teszik az éjszakai futást.

 

Ref. : 8367689
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Használati tanácsok A kabát vízlepergető, bevonatos összetevője véd az esőtől egy órás futás során. A kapucni a hátulján lévő szabályzórendszerrel könnyen állítható. Középső cipzárja nem irritálja az állat.
3 cipzáras zsebének köszönhetően magával viheti kulcsát, kesztyűjét és sapkáját. FIGYELEM: ERŐS ESŐBEN GONDOSKODJON TELEFONJA VÉDELMÉRŐL!
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításához A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki.
Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet.
A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.
További információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A széldzsekit laboratóriumi körülmények között és különböző felkészültségű futók közreműködésével a gyakorlatban is tesztelték. Az eredmények alapján a tesztelők egyöntetűleg elfogadták a széldzseki esővel és széllel szembeni tanúsított ellenállását az 1 órás futás során. Emmanuel (a Kalenji férfiruházat termékmenedzsere).
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE