Praktikus, vízálló futódzseki 3 zsebbel.

ELIOBYNIGHT futókabát, sárga

Futáshoz SZELES ÉS ESŐS IDŐBEN. A vízhatlan anyag véd az esőtől és a széltől. 3 cipzáras zsebbel és fényvisszaverő részekkel rendelkező kabát.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8367687
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Használati tanácsok A vízálló (impregnált) anyag védelmet nyújt az esős és szeles időben az egy órás futóedzés alatt. A hátul elhelyezett rendszer segítségével a kapucni könnyen beállítható. Az excentrikus elhelyezésű központi cipzár nem dörzsöli az állat. A három cipzáras zsebben könnyen elfér a telefon, a lakás- vagy kocsikulcs, a kesztyű vagy a sapka.
Láthatóság Az elől lévő (Kalenji logo és ujja alsórész) és az oldalsó (íves csíkok a ujjon) fényvisszaverő elemek, valamint a hátsó fényvisszaverők (Kalenji logo és szürke beszabott részek) gondoskodnak arról, hogy a futó 360°-os szögben látható legyen az autósok számára.
A termékek környezetre gyakorolt hatását összehasonlító jelölés. A termék környezetre gyakorolt hatásait különböző indikátorokkal számítjuk az életciklus egészére vonatkozóan.
ABCDE jelölést alkalmazunk, így vásárlóink könnyen felismerhetik a legjobb környezetvédelmi teljesítménnyel rendelkező termékeket és összehasonlíthatják az azonos típusú termékeket (póló, nadrág, hátizsák stb. ).

A Decathlon önkéntes szereplője a környezetvédelmi jelölési folyamatnak.
További információhttp://sustainability. decathlon. com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A széldzsekit laboratóriumi körülmények között és különböző felkészültségű futók közreműködésével a gyakorlatban is tesztelték. Az eredmények alapján a tesztelők egyöntetűleg elfogadták a széldzseki esővel és széllel szembeni tanúsított ellenállását az 1 órás futás során.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE