Stílusos, jobban hallgathatja a zenét!

Elio print futópóló

Futáshoz, meleg időben. Stílusos, jobban hallgathatja a zenét! Nagyon kényelmes és légáteresztő póló!Equarea technológia: kivezeti az izzadságot.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8350923
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Kábelkivezetés a fülhallgatók számára. Kialakítása révén egyszerű fülhallgatóval használni, így futás közben is hallgathatja kedvenc zenéit.
Javasoljuk, hogy a terméket Elioplay alsóruházattal hordja, mely okostelefonhoz való zsebbel rendelkezik:
- a vezetéket hagyja lógva a pólón
- a végét pedig a póló bal alsó részébe illesztett lyukon keresztül bújtassa át
- végül pedig helyezze a fülhallgató végét a zsebében található telefonjába.
Izzadság-elvezetés Equarea technológiával készült póló, futás közben szárazon tart. Az izzadságot magába szívja és gyorsan szárad. Az izzadságelvezetést széles betétek segítik a hónaljban, ahol a test a leginkább izzad.
Bőrbarát A póló összetevője révén puha tapintású, így kényelmes a viselete futás közben. A hónaljban varrások nélküli kialakítás a bőrirritáció elkerülése érdekében.
Láthatóság Elöl (az ujj pántjába illesztve) és hátul (az alsó varrásokba illesztve) fényvisszaverő csíkok segítik a láthatóságot.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Ezt a pólót laboratóriumi körülmények között és futók terepen, különböző nehézségi szinten tesztelték. A tesztelők szívesen viselték, mert meleg időben futás közben is kényelmes. Emmanuel (a Kalenji férfiruházat termékmenedzsere)
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE