Fusson sötétben is teljes biztonságban!

Futás Futás - Elio by night férfi póló KALENJI - Futás - KALENJI
Futás

Elio by night férfi póló futáshoz, sárga fluo szürke KALENJI

KALENJI
Futáshoz, meleg időben. Fusson sötétben is teljes biztonságban! A fényvisszaverő rátéteknek köszönhetően a járművek számára jól látható marad 360°-ban és 120 m-re.
Méret

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 4 490Ft 33 %

Minimum 2 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/08/22 Részére

** Ettől 2016/08/22 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/08/22 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/08/22 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/08/22 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8327013
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Láthatóság Ez a póló a fényvisszaverő rátéteknek köszönhetően a járművek számára jól látható marad 360°-ban és 120 m-re. Ezezk a részek a csillogó szürke betétek és a Kalenji márka logói.
Izzadság-elvezetés Equarea technológiával készült póló, hatékonyan kivezeti az izzadságot és gyorsan szárad.A hatékonyság növelése érdekében szellőző részeket helyeztünk el a karok alatt és vállnál.
Bőrbarát Ez a póló lapos hónaljvarrásokkal készült a bőr kihorzsolódásának maximális csökkentésére futás közben.Ráadásul puha tapintású anyagból készült, így maximálisan kényelmes.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Nem SZBF (Személyi biztonságért felelős felszerelés). A fényvisszaverő felületek révén jobb láthatóságot biztosít rossz fényviszonyok között vagy éjjel, ha az autók fényszórója vagy más fényforrás megvilágítja. Az optimális láthatóság érdekében javasoljuk, hogy használjon az európai uniós normáknak megfelelő személyi biztonságért felelős felszerelést.
Szakértőnk ajánlása Ezt a pólót laboratóriumi körülmények között és futók terepen, különböző nehézségi szinten tesztelték. A tesztelők szívesen viselték, mert meleg időben futás közben is kényelmes. Lapos varrásai nem dörzsölnek. Emmanuel (a Kalenji férfiruházat termékmenedzsere)
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE