Saját zsebébe helyezhető és kézben szállítható.

EKIDEN mellény

Futáshoz szeles időben. Az ujjatlan kabát kiváló védelem szél ellen. Maximális kényelmet biztosít, leveheti futás közben és saját zsebébe helyezheti, majd kézben vagy a karján viheti.

 

Ref. : 8341456
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A termékek környezetre gyakorolt hatását összehasonlító jelölés. A termék környezetre gyakorolt hatásait különböző indikátorokkal számítjuk az életciklus egészére vonatkozóan. ABCDE jelölést alkalmazunk, így vásárlóink könnyen felismerhetik a legjobb környezetvédelmi teljesítménnyel rendelkező termékeket és összehasonlíthatják az azonos típusú termékeket (póló, nadrág, hátizsák stb. ).
A Decathlon önkéntes szereplője a környezetvédelmi jelölési folyamatnak. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Ezt a szélálló mellényt laboratóriumi körülmények között és terepen tesztelték különböző szintű futók. A tesztelők szívesen viselték, mert futás közben kényelmes és véd az enyhe esőtől és a széltől. A cipzáras zsebek nagyon praktikusak, a hát és kar alatti szellőző részek maximális szellőzést biztosítanak. Emmanuel (a Kalenji férfiruházat termékmenedzsere)
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE