KIPSTA

Koordinációs létra 3,2 m - Essential

4 990 Ft
Ref. : 8496478

Ezt a nyíl formájú, azonos színű fokokkal rendelkező edzőlétrát azért terveztük, hogy a játékosok fejleszthessék koordinációs képességeiket, gyorsaságukat.

Dobd fel az edzéseket! Ez az egyedi formájú, 320 cm hosszú létra ideális futballedzésekhez.

Szín: Narancssárga

Online készlet

Áruházi készlet

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Tartós használat

    Mérsékelten merev anyaga ellenáll a taposásnak.

    Stabilitás

    Nem mozdul el: a fokokon nem csúsznak el a játékosok.

    Láthatóság

    Az élénk szín jó láthatóságot biztosít a talajon.

    Leírás

    Bemutatjuk nektek az Essential termékcsaládot és a véleményünket az edzőlétráról

    A pályán tett megfigyelések és az egyeztetések a futballedzőkkel segítettek meghatározni a különböző igényeket az edzésekhez: pálya kijelölése, akadályok kerülése, stb. Hogy ezeknek megfeleljünk, megalkottuk az Essential termékcsaládot: praktikus és elérhető termékek, melyek fontos szerepet töltenek be (pályakijelölés, passzolás), mégis hatékonyak az edzéstervek felépítésében minden korosztály számára. A segítségével gyakorolhatod az akadályok kikerülését. A történet folytatódik!

    TERVEZŐCSAPATUNK BEMUTATJA AZ ESSENTIAL TERMÉKCSALÁD EGYEDISÉGÉT

    "Amikor megterveztük az Essential termékcsaládot, szerettünk volna egy dinamikus megjelenést adni nekik. Ezért tervezték őket úgy, hogy a követendő irányt is jelöljék. minden egyes elem nyíl formájú, mely egyébként is a termékcsalád legfőbb azonosítója. Az edzőlétrán a fokok tehát mind ugyanabba az irányba hajlítottak." Ráadásul intuitív és játékos még a legkisebbek számára is. A nyilak iránya jelzi mikor gyorsítsanak és mikor lassítsanak."

    Speciális kialakítás a hatékony edzésekhez

    "Az Essential edzőlétra 320 cm hosszú, 7 fokból áll, a fokok közötti távolság egységesen 51 cm. A terevzőcsapat megmagyarázza miért: A méretei és a fokok közötti távolság lehetővé teszi, hogy a gyerekek is kényelmesen végezhessék el a gyakorlatokat anélkül, hogy túl nagyot kellene lépniük. Szerettünk volna egy alapvető és elérhető terméket, melyet egyszerű tárolni és használni, így nem vesztegeted az időt a pályán. Az edzőlétrát csak leteszed és már indulhat is az edzés!"

    PÁLYÁN TESZTELT MEGBÍZHATÓSÁG ÉS TARTÓSSÁG

    Intuitív és felismerhető formája legyen, ez nagyon fontos. De elsődleges számunkra a biztos fejlődés az edzések során. Ezért ellenőriztük az edzőlétra ellenállóképességét a legigényesebb tesztekkel. A Kipstadium pályáin számos tesztnek vetettük alá, hogy megbizonyosodjunk a tartósságáról és stabilitásáról.
    Eredmény: a létra nem mozdul el és nem károsodik a gyakorlatok végzése közben.

    David a Kipsta tesztfelelőse bemutatja az edzőlétrát

    "Az edzőlétra mára egy alapvető kiegészítővé vált az egyéni futballedzésekhez. Minél jobb a koordinációd, annál jobb játékos leszel! Kiegyensúlyozottabb és ritmusosabb leszel. Biztosítja a megfelelő ütemet a futáshoz futballozáskor. Akár több mint 80 különböző gyakorlatot is végezhetsz vele.Ráadásul a vásárlás után azonnal küldünk egy gyakorló videót e-mailben."

    Próbáld ki a DECATHLON COACH applikációt az edzéseidhez

    A DECATHLON COACH alkalmazás lehetővé teszi a sportolók számára, hogy különböző edzésterveket kövessenek, melyeket diplomás edzők állítottak össze. A Futás és a Gyaloglás után az alkalmazás most speciális edzésprogramokat kínál neked a fejlődéshez egyéni edzéseidhez. Töltsd le ingyenesen az alkalmazást: https://www.decathloncoach.com/hu/home/

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Összetétel

    Váz 100% Polipropilén Szíj 100% Polipropilén Csatok 100% Sárgaréz

    Tárolási tanácsok

    Hogy megőrizd a termék hosszú élettartamát, javasoljuk, hogy az időjárási elemektől védett helyen tárold.

    Képek

    Koordinációs létra 3,2 m - Essential
    Koordinációs létra 3,2 m - Essential
    Koordinációs létra 3,2 m - Essential
    Koordinációs létra 3,2 m - Essential
    Koordinációs létra 3,2 m - Essential

    Vélemények