Támogatja a Strava és Garmin Connect szegmenseket.

EDGE 520 kerékpáros GPS

A teljesítmény növeléséhez és összehasonlításához. Az Edge 520 valós idejű összeköttetésben áll a Strava alkalmazással. Ez a kerékpáros GPS számos funkcióval rendelkezik, mint például a zónában töltött idő, maximális oxigénfelvevő képesség, regenerálódási idő, otthoni edző üzemmód, kerékpáros dinamika információk.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 99 990Ft 20 %

Minimum 79 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2017/07/07 Részére

** Ettől 2017/07/06 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2017/07/06 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2017/07/07 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2017/07/06 Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás:
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8361344
TERMÉKELŐNYÖK
Az eredmények mérése Valós idejű adatok: smart, funkcionális küszöbérték, watt/kg, dinamika értékek.
Felfekvés Max. 15 óra
Összekapcsolhatóság Okos értesítések - Az adatokat mobilra továbbítja.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Mutassa meg kiválóságát! Az Edge 520 az első kerékpáros computer, amely kompatibilis a Strava valós idejű szakaszfunkcióival. 3 hónap ingyenes hozzáférés a Strava Premium szolgáltatáshoz. Ezzel a tagsággal a kedvenc Strava szakaszai automatikusan átkerülnek az Edge 520-ra, valós idejű visszajelzést adva kerékpározás közben. Ezen felül értesítést küld a szakasz elejéről és végéről, valamint az elért helyezésről a szakasz befejezése után.
Haladó értékek Az Edge 520 új, haladó teljesítmény-elemző funkciókkal rendelkezik, mint például követi a zónában töltött időt, a funkcionális küszöbértékeket, információkat jelenít meg a Watt/kg, a maximális oxigénfelvevő képesség, a regenerálódási idő és a kerékpáros dinamika értékekről.
Optimalizált kijelző: Az Edge 520 2,3 hüvelykes, nagy felbontású, színes kijelzőjével nincs kompromisszum. A megjelenést optimalizáltuk az Edge 520 kis méretéhez képest a maximális olvashatóság érdekében. Képernyője mindig világos és jól látható, bármilyenek is a fényviszonyok.
ANT+ kompatibilitás: Amellett, hogy kompatibilis standard ANT+ érzékelőkkel, például teljesítménymérővel, pulzusmérővel, sebesség- és ütemmérővel, a Varia termékskála elemeivel, VIRB kamerákkal és távirányítókkal, összeköthető arra alkalmas ANT+ rendszerű beltéri edzőkiegészítőkkel is, az adatok megjelenítéséhez és vezérléshez.
Kapcsolt funkciók: Kapcsolt funkciók: automatikus feltöltés, LiveTrack valós idejű követés, okos értesítések, pályák küldése/fogadása, közösségi megosztás és időjárási adatok. Az okos értesítések révén SMS üzeneteket és hívásokat fogadhat kerékpárján.
GPS + GLONASS Gyorsan fogadja a műholdak adatait a sebesség, a távolság és a helyzetének követéséhez, akár erdőben is.
Csatlakozás és okostelefon Kompatibilis okostelefonnal és a Garmin Connect Mobile alkalmazással társítva az Edge 520 valós idejű követést (LiveTrack), okos értesítéseket, közösségi megosztást, időjárási adatokat és vezeték nélküli adatátvitelt biztosít. Kerékpározása végén az adatokat automatikusan feltöltheti a Garmin Connect online közösségbe, ahol tárolhatja, tervezheti és megoszthatja másokkal edzéseit.
Járatlan utakon Kis méretű és masszív, 15 órás üzemidejű akkumulátorával az Edge 520 ideális minden terepen. GPS és GLONASS műholdakkal is kompatibilis, így többféle jelet is képes fogadni, bárhol is járjon.
Csomag tartalma - Edge 520
- Tartók (standard és hosszított elülső)
- USB-kábel
- Rögzítés
- Használati útmutató
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE