CARTOGRAPHIA
700
  • térképek Túrázás - Duna menti kerékpárút német CARTOGRAPHIA - Túrázás
Ref. : 8321772
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
térképek

Duna menti kerékpárút Németországban útikönyv CARTOGRAPHIA

CARTOGRAPHIA
Decathlon
A népszerű útikönyv segítségével végigtekerhetünk a Duna menti kerékpárúton németországi szakaszán a Fekete-erdőtől Passauig. 168 oldal. A 15 túraszakaszról megtalálható a túraútvonal részletes leírása, amit a látnivalók részletes ismertetése, hasznos információk és színes fényképek egészítenek ki.

Termékelőnyök

Összetétel Túraleírások, látnivalók, színes fotók, színes útvonaltérkép.

Műszaki információ

Útvonal:

A túra a Duna forrásától Passauig vadregényes tájakon, sziklaszorosok között, büszke várak alatt, csodálatos tájon vezet, végig kerékpárúton (600 km). Bájos, lankás dombvidékek, völgyfenekek, mezők, ártéri erdők, ligetes rétek, erdőkkel benőtt és sziklákkal tűzdelt hegyek, lélegzetelállító szépségű szorosok, csendes, békés, messzi kilátást nyújtó, megművelt határ és pazar folyami táj gyakran váltják egymást.

Természeti jelenségek:

Ámulatba ejtő, páratlan természeti jelenségeket is kínál az út. Nem mindennapi élmény látni a Duna elsüllyedését, a meder teljes kiürülését, az Aachtopfot, Európa legnagyobb forrását, és a Blau mélykék, makulátlanul tiszta forrástavát. S aki a Duna két áttörését végigjárja-végighajózza, biztos lehet benne, hogy utazása felejthetetlen lesz. Kerékpárbarát szálláshelyek, szolgáltatások teszik kellemessé és komfortossá a túrázást.

Mit tartalmaz?

A M 1:200 000 útvonaltérkép ábrázolja a túraútvonalat – megkülönböztetve a kerékpárutak különböző fajtáit -, az összekötő útvonalakat, emelkedőket, jelekkel a kikötőket, szálláshelyeket, látnivalókat.

Anyagösszetétel

Vélemények

Munkatársaink véleménye