A Decathlonnál évek óta azon dolgozunk, hogy fenntartható módon elérhetővé tegyük a sportolás örömét a legtöbb ember számára. Ezért hoztuk létre a Decathlon Sportközösséget. Ennek célja, hogy még egyszerűbbé és élvezetesebbé tegye a vásárlást és sportolást különböző kényelmi funkciókkal, izgalmas eseményekkel és extra tartalmakkal.

Ha Te is szívesen csatlakoznál a Decathlon Sportközösséghez, könnyen megteheted a Decathlon
applikációján keresztül, vagy a honlapunkon, illetve áruházainkban kollégáinknál, kasszáinknál, és a termináljainkon.

Szabd személyre a profilodat az érdeklődési körödnek megfelelően, és döntsd el Te, hogy mit használsz ki
a Sportközösség által nyújtott számtalan lehetőség közül!

Csatlakozom

Letöltöm a Decathlon applikációt és azon keresztül regisztrálok.

Google Apple

Árucsere

365 napos
árucsere

Akár egy éven át meggondolhatod magad.

E-blokk

E-blokk

Korábbi vásárlásaid
egy helyen.

Sportoljma.hu

Sportoljma

Találj társakat
a sportoláshoz!


Rendezvények

Rendezvények

Folyton mozgásban vagyunk. Tudd meg, mikor és hol!

Blog

Blog

Hasznos tanácsok
sportolóktól.

Partneri kedvezmények

Min. 10%-os sportolási
kedvezmény

Segítünk, hogy olcsóbb
legyen mozogni.

Feldobox

Feldobox élménycsomagok

Exkluzív, sportos programok, csak a Decathlonban.

Számít a véleményed

Számít
a véleményed

Értékeld áruházainkat, termékeinket!

Termék utókövetés

Termék
utókövetés

Sportolj
biztonságosan!


Árucsere

365 napos árucsere

Nem lett jó a méret? Nem tetszik a fazon vagy a szín? Amennyiben nem használtad a terméket, és visszakérnéd az árát, vagy kicserélnéd egy másikra, azt bármelyik Decathlon áruházban megteheted. Ha rendelkezel Decathlon Sportközösség profillal, akár 365 napon át (az ajánlat csak a nem mosott vagy öblített, eredeti címkével ellátott termékekre vonatkozik).

Hozzánk akkor is fordulhatsz, ha már kipróbáltad a terméket, de nem vagy vele elégedett. Ilyenkor – ha rendelkezel profillal – szintén 365 napon belül visszahozhatod a rendeltetésszerűen használt terméket, amit kicserélünk egy ugyanolyan célú, számodra megfelelőbbre. (Az ajánlat csak a Decathlon saját márkás, a kipróbálás mérétkéig használt termékeire vonatkozik. Amennyiben a visszahozott termék nem felel meg ezeknek a követelményeknek, a Decathlon csapata fenntartja a jogot az elutasításra vagy az egyoldalú értékcsökkentésre.)


E-blokk

E-blokk

Ha regisztrált tagja vagy a Decathlon Sportközösségnek, többé nem kell megtartanod a blokkokat, mivel a rendszer elektronikusan elmenti a vásárlásaidat. Ehhez arra van szükség, hogy fizetéskor felmutatod az azonosítódat a kasszáinknál.


Sportoljma.hu

Sportoljma

Bár vannak magányosan űzhető sportok, csapatban mozogni a legjobb élmény. A jó társaság extra motivációt jelent, ráadásul mindig van kihez fordulnod, ha kérdésed lenne, vagy segítségre van szükséged. A sport nemcsak egészségesebbé, de boldogabbá is tesz, ráadásul remek alkalom, hogy új embereket ismerj meg. Ebben segít a sportoljma.hu is, ahol a regisztrációt követően csatlakozhatsz egy már meglévő sportközösséghez, vagy létrehozhatod a sajátodat, miközben izgalmas kihívásokban és eseményeken vehetsz részt.

Találd meg a saját csapatod a sportoljma.hu-n!


Rendezvények

Rendezvények

Úgy gondoljuk, mozogni akkor a legjobb, ha sok ember vesz körül, ezért rengeteg sporteseményt támogatunk szerte az országban. Sportközösségeink és áruházaink is folyamatosan szerveznek különböző eseményeket, de több nagy hazai rendezvényt is támogatunk. Ha Te is szívesen csatlakoznál hozzánk egy-egy ilyen alkalommal, figyeld a híreinket, és jelentkezz minél hamarabb!

Információért nézz szét a kozosenasportert.hu-n!


Sportoljma.hu

Blog

Sportolnál, de nem tudod, hol kezdd el? Rendszeresen mozogsz, és szeretnél fejlődni? Tetszik egy termék, de nem tudod, mennyire válik be a gyakorlatban? Megannyi kérdés, amire igyekszünk mind egy helyen válaszolni. Blogunkon sportolók mesélnek saját tapasztalataikról, adnak hasznos tippeket és mutatnak be termékeket, hogy minden tudás a rendelkezésedre álljon, amikor nekivágsz az újabb edzéseknek.

Olvasd rendszeresen a blog.decathlon.hu-t!


Partneri kedvezmények

Min. 10%-os sportolási kedvezmény

Nemcsak termékekkel és tanácsokkal próbáljuk támogatni a sportolni vágyókat, hanem további kedvezményekkel is. Ezért az áruházaink környékén található sportpályákon, edzőtermekben, mozgásstúdiókban stb. megpróbálunk további előnyöket biztosítani a Decathlon Sportközösség tagjai számára. Csatlakozz hozzánk és élvezd a kedvezményeket!

A partnereink listáját itt éred el.


Feldobox

Feldobox
élménycsomagok

Áruházainkban nemcsak sportfelszereléseket, hanem teljes élménycsomagokat is megvásárolhatsz. A Feldobox speciális, Decathlon számára összeállított csomagjaival számtalan sportos kalandot kipróbálhatsz a lovaglástól a golfon át egészen a siklóernyőzésig. Ajándéknak is kiváló, hiszen minden csomag esetén 40 különböző élményből lehet választani, ráadásul több árkategóriában is elérhetőek.

Bővebb információért nézz szét a sportelmeny.decathlonajanlatok.hu oldalon!


Számít a véleményed

Számít a véleményed

Mivel folyamatosan fejlődni szeretnénk, számítunk a véleményedre az áruházainkkal, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Minél több visszajelzést kapunk Tőled, annál többet tudunk tenni azokért, akik sportolni szeretnének. Észrevételeid publikusak lesznek és a honlapon is elérhetővé válnak, így másoknak is segíthetnek, hogy megtalálják a számukra megfelelő terméket.


Termék utókövetés

Termék utókövetés

Bizonyos esetekben előfordul, hogy biztonsági okok miatt egy termék visszahívására kényszerül. Ebben az esetben értesítést kapsz emailben a további teendőkről. Mi így gondoskodunk Rólad.


A Decathlon Sportközösség általános szerződési feltételei letölthető itt.