Kiváló ár/ minőség arány.

Kerékpár - BTWIN Kerékpározás - DRY1 26x2,00 külső gumi B'TWIN - Alkatrész, karbantartás
Kerékpár - BTWIN

DRY1 drótperemes külső gumi 26x2.00 / ETRTO 50-559, fekete B'TWIN

B'TWIN
Külső gumi alkalmankénti és rendszeres MTB használatra, száraz talajon. MTB külső gumi kiváló ár/érték aránnyal.
Decathlon
ig 2 490Ft %

Minimum

2 490Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
2 490Ft %
2 490Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8299416
SZETTAJÁNLAT
TERMÉKELŐNYÖK
A talp kialakítása A barázdák kialakítása jó tapadást biztosít száraz és könnyű terepen.
Strapabíró anyag Defekttel szemben jól ellenálló gumiköpeny.
Hatékonyság Sűrű, apró mintázat a jó gördüléshez.
Kompatibilitás 26"-os gumibelsőhöz és kerékhez.
Súly 815 gramm. Drótperemes.
Víz- és porállóság Külső gumi típusa: gumibelsővel felszerelhető klasszikus külső gumi.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Használat
vegyes terepre
Gumi mérete
26x2. 00
Perem
merev.
ETRTO
50-559
TPI
22
Súly
815 g.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A külső gumi kopásának mérése A gumi elhasználódásának illetve esetleges cseréjének megállapításához meg kell vizsgálni a futófelületet állapotát. Valójában a talajjal közvetlenül érintkező gumifelület az, ami meghatározza a kerékpár gumi hatékonyságát. A kerékpárgumi akkor használódott el, és akkor szorul cserére, ha a futófelület mintázata annyira megkopott, hogy a felső felülete eléri az oldalsó mintázat magasságát.
A külső gumi leszedése A külső gumi leszedéséhez teljesen eressze ki a levegőt a gumibelsőből. Ezután egy gumileszedő segítségével elkezdheti a gumi eltávolítását a felniről.
A külső gumi visszahelyezése A visszahelyezésnél igazítsa a külső gumi egyik szélét a felnibe. Ezután fújja fel kb. 30%-os mértékben a gumibelsőt még azelőtt, hogy visszahelyezné a felnire (az előzetes felfújás csökkenti a gumibelső becsípődésének esélyét). Ezt követően helyezze a külső gumi másik oldalát a felnire a szeleppel szemben indulva. Mielőtt teljes mértékben felfújná a külső gumit, ellenőrizze, hogy a belső gumi ne csípődjön a külső gumi és a felni közé.
Hogyan kell megfelelően felfújni a külső gumit? Óvatosan fújja fel az abroncsot! Az ajánlott nyomás fel van tüntetve a külső gumi oldalfalán és a külső gumi webáruházban található termékleírásában. Minden kerékpározás előtt ellenőrizze a gumiköpeny megfelelő nyomását.
A szakértő tanácsa A külső gumi felfújásakor ügyeljen a megfelelő keréknyomásra, amelyet a talaj jellege, de különösképpen az időjárási viszonyok határoznak meg. Esős időben ne habozzon csökkenteni a nyomást, így megnő a kerék tapadása. Ezzel szemben száraz időben növelheti a nyomást.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Szerkezet
50.00% Gumi (NR) - Latex, 50.00% Gumi
Tárolás Ezt a drótperemes gumit nem tanácsos összehajtani, mert megsérülhet a szerkezete. Ha tárolni szeretné, hagyja eredeti formájában.
Korlátozott felhasználás: Vegye figyelembe a gumi oldalán feltüntetett nyomásadatokat.
utasítások A termékkel kapcsolatos további információkért, kérjük, olvassa el utasítások
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A legnagyobb világmárkák által elismert és igazolt Wheel Energy laboratórium, mely különböző kritériumokat vizsgál: tapadás, ütéscsillapítás, kopásállóság, hosszú élettartam, teljesítmény.
Szakértőnk ajánlása A B'TWIN-nél a jövő gumiköpenyét tervezzük: kutató- és fejlesztőmérnökeink a Lille-i nemzetközi központunkban (Franciaország) modellezik a terméket. A gumiköpenyt laboratóriumainkban teszteljük, majd professzionális kerékpáros csapatunk a gyakorlati tesztelést követően jóváhagyja a terméket, hogy az Ön számára kifogástalan minőséget tudjunk biztosítani. Ezt a know-how-t a "Designed in France" (Francia gyártmány) jelölés bizonyítja a Btwin termékskála termékein.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE