Egyrészes, kényelmes és karcsúsító fürdőruha.

DINA egyrészes fürdőruha

Hölgyeknek, alkalmankénti vízi sportoláshoz. Egyrészes, karcsúsító női fürdőruha, a speciális 50% elasztán alapú anyag révén könnyű felvenni. Zárt hát, egyenes nyakkivágás, széles keresztpántok. Látható varrás nélküli kialakítás.

 

Ref. : 8357418
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Testalkat Elegáns fazonú, hátán széles keresztpántos DINA fürdőruha, rejtett varrásos kialakítással, karcsúsítja a hölgyek alakját. Speciális, 50% elasztán anyag, természetes karcsúsító hatást biztosít, ugyanakkor könnyű felvenni. Strandra és vízi sportokhoz készült fürdőruha. Minden testalkathoz megfelelő.
Figyelem! Klóros környezetben rövidebb az élettartama! A DINA fürdőruha fő anyaga 50% elasztánt tartalmaz, a klór pedig szétmarja az elasztánt. A legtöbb fürdőruhában csak 20% elasztán van. A DINA fürdőruha élettartama tehát lerövidül, ha kizárólag klóros környezetben viseli.
Egyrészes fürdőruha strandra Az úszódressz mostantól valódi konkurenciát jelent a bikininek a strandon. A Tribord azoknak alkotta meg vízi sportokhoz ajánlott fürdőruháit, akik szeretnék elrejteni teltebb vonalaikat, terhességi csíkjaikat, akik szeretnék elfedni testüket, vagy jó tartásra vágynak, illetve akik szerint az úszódressz egyszerűen elegáns.
Ezeket a modelleket elsősorban arra terveztük, hogy jól álljanak Önnek!
Rásimul a testre és kényelmes Rásimul a testre, tökéletesen követi a vonalait, észre sem veszi! Ha Ön magabiztos és elégedett a testével, ez a fürdőruha tökéletes kényelmet és kellemes közérzetet biztosít Önnek.
A termékek környezetre gyakorolt hatását összehasonlító jelölés A termék környezetre gyakorolt hatásait különböző indikátorokkal számítjuk az életciklus egészére vonatkozóan. ABCDE jelölést alkalmazunk, így vásárlóink könnyen felismerhetik a legjobb környezetvédelmi teljesítménnyel rendelkező termékeket és összehasonlíthatják az azonos típusú termékeket (pólók, nadrágok, hátizsákok stb.). A Decathlon a környezetvédelmi jelölési folyamat önkéntes résztvevője. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A terméket használat közben Hendaye-ban és laboratóriumban is tesztelték, így a minőség garantált rendeltetésszerű használat esetén: teszteltük az anyag rugalmasságát, stabilitását és színtartását dörzsölés, mosás, tengervíz, klóros víz és fény hatására, valamint a termék általános állapotát is, többszöri mosást követően.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE