Decathlon márkák

Offload

Az Offload márkánál szakembereink törekedtek arra, hogy a lehető legszélesebb termékpalettát nyújtsanak a kezdő rögbi sport szerelmeseinek, kezdve a labdától a ruházaton át egészen a felfújható rögbikapuig! Tekintsd meg választékunkat és válogass kedvedre saját fejlesztésű termékeink közül!

Megnézem »

Copaya

A Copaya márkánk kínálatában megtalálsz mindent, ami a strandröplabdához kell. Fedezd fel termékeinket és légy részese a strandröplabda örömének a Decathlon kellékeivel!

Megnézem »

Watko

Üdvözlünk a Watko világában! Célunk, hogy elérhetővé tegyük a vízilabdázás örömét mindenkinek, helyszíntől függetlenül. Innovatív termékek kedvező áron, akár gyakorláshoz, versenyzéshez keresed őket, akár egy családi, baráti vízilabda mérkőzéshez. Mert ahol van víz, ott vízilabda is van! Ismerjétek meg ezt a nagyszerű csapatsportot Ti is!

Megnézem »

Allsix

Egy röplabda márka alapítása elengedhetetlen volt ahhoz, hogy hitelt adjunk ennek a sportnak a Decathlonnál és a márkának a röplabda világában. Az ALLSIX képviseli a sportágunk értékeit és kész arra, hogy társad legyen a játékok alatt.

Megnézem »

Kalenji

Legyen szó férfiról, nőről, felnőttről, gyerekről, hobbi szinten vagy intenzíven futóról, aszfaltról vagy terepről a Kalenji mindenkire és mindenre gondolt! A futás szakértőjeként olyan technikai termékekkel látja el a futás szerelmeseit, amelyekben mindenki a maximumot hozhatja ki magából!

Megnézem »

Nézd meg futással kapcsolatos cikkeinket!»

Geonaute

Fedezd fel a Decathlon legfrissebb sportját, a tájfutást! 2018-ban a Geonaute nemzetközi csapata egy olyan választékon kezdett el dolgozni, amely a tájfutók igényeihez igazodik. Ismerd meg a 2019-ben tovább szélesedő termékpalettánkat, ha téged is érdekel egy olyan sport, amely a tested mellett az agyadat is megdolgoztatja!

Megnézem »

Fifter

Ha Decathlon és kispályás labdarúgás műfüvön, akkor FIFTER. A FIFTER kifejezetten kispályás műfüves pályára, 5 az 5 elleni mérkőzésekhez kínál termékeket. Válogass cipőink, mezeink és cipőink közül, és tégy szert még ma a neked megfelelőre!

Forclaz

A többnapos vándortúrák, azaz a trekking legújabb márkája a Forclaz. A két évtizedes túramárka, a Quechua szárnyai alól nőtt ki a Forclaz ami strapabíró bakancsaival, hátizsákjaival és ruházati termékeivel azonnal meghódította a világot a sivatagtól a sarkkörig.

Megnézem »

Quechua

A parkerdei sétáktól a nehéz teljesítménytúrákig mindenhol találkozunk a Quechua termékekkel. Esztétikus, praktikus ruha, cipő és felszerelés kollekcióját a Mont Blanc lábánál tervezik és tesztelik. A ruházat mellett a kempingfelszerelései és sátrai egyedülállóan jó ár-érték arányt képviselnek.

Megnézem »

Sandever

A SANDEVER a Decathlon strandtenisz márkája. A kínálatban megtalálható strandteniszütők, hálók tökéletesek egy aktív nyári strandtenisz mérkőzésre. A termékek tökéletesítésében nagy szerepet játszik, hogy minőségi és megbízható termékek tegyenek elérhetővé a lehető legjobb ár- érték arányban. Nézd meg a SANDEVER márka kínálatát.

Megnézem »

Simond

A Simond 1860 óta a magashegyi túrázók és sziklamászók márkája. A Decathlon márkái között kiemelkednek színes technikai ruháik és a legmagasabb minőségi elvárásokat teljesítő mászófelszereléseik.

Megnézem »

Maskoon

A Maskoon csapatát két helyen lehet megtalálni: a kanyonban és az irodában. Lelkesedésüknél csak szakértelmük nagyobb, így minden adott, hogy a víz és szikla közös sportját, a kanyoningot népszerűsítsék.

Megnézem »

Korok

A Korok a Decathlon saját fejlesztésű gyeplabda márkája, melynek kínálatában megtalálod mindazt, ami a gyeplabdázáshoz szükséges. Tekintsd meg cipő, ütő és más kiegészítő termékünket, és kezdd el a játékot még ma!

Megnézem »

Kuikma

A KUIKMA a Decathlon Padel márkája. Választékunkban megtalálsz mindent ami a sport elkezdéséhez és űzéséhez szükséges. Tekintsd meg a Padel márka kínálatát és élvezd ezt a roppant mozgékony sportot.

Megnézem »

Caperlan

A kis pataktól a tengerig mindenhol találkozhatunk a Caperlan kedvező árú, jó minőségű horgászfelszereléseivel. Legyen szó egy tenyérnyi keszegről vagy kapitális pontyról, a Caperlan minden horgászmódszerhez tud megfelelő felszerelést ajánlani.

Megnézem »

Nyamba

A Nyamba a pilates űzőinek márkája nálunk, a Decathlonnál. Szakértőink folyamatosan a piaci igények mentén fejlesztik új termékeinket, nagy hangsúlyt fektetve a sport tradíciójára (a test rehabilitációjára).

Nabaiji

A Nabaiji immáron nemcsak az úszókat szolgálja ki maximálisan, de egyre inkább nyit az aquafitnesz és a vízilabda szerelmesei felé is. Ezáltal az ússzással ismerkedőktől kezdve a haladókig mindenki igényeit kielégíti kémnyelmes dresszeivel és technikai edzőfelszereléseivel.

Megnézem »

Tribord

A Tribord szakértői mindenkire gondoltak, akik a szél erejét kihasználva fedezik fel a vizek végtelenjét. Hajós ruházati és kiegészítő választékukkal minden technikai igényt kiszolgálnak, miközben termékeikkel élménnyé teszik a sportolást.

Megnézem »

Olaian

A Olaian kínálatában különféle szabású bikinik és nadrágok közül választhatnak, így mindenki megtalálja a neki leginkább tetszőt és legkényelmesebbet. A szörf deszkák, frizbik és bumerángok gondoskodnak a sportos kikapcsolódásról, míg a neoprének és az UV szűrő ruházat a test védelmét látja el.

Megnézem »

Opfeel

Az OPFEEL a Decathlon fallabda márkája. A gyerek, kezdő, középhaladó és haladó squash termékeket profik segítségével alkotják meg és fejlesztik. Egyik legfontosabb céljuk, hogy mindenki a tudásának megfelelő felszereléssel tudjon gyakorolni és sportolni, továbbá, hogy a választékban minden esszenciális termék elérhető legyen. Nézd meg a OPFEEL kínálatát.

Megnézem »

Subea

Mindegy, hogy valaki a felszíni búvárkodás, a palackos merülés, vagy szabadtüdős búvárkodás és a szigonyos vadászat szerelmese, a Subea kínálatában minden fontos felszerelés típus megtalálható. Fedezz fel egy új világot!

Megnézem »

Imviso

Az IMVISO a Decathlon saját futsal márkája, melyet a Kipstadiumban dolgozó futsal kollégák fejlesztettek ki és teszteltek. Kínálatunkban megtalálhatóak labdák, cipők kezdő szinttől egészen a profi szintig, valamint légáteresztő textilek is, amelyek ideális viseletet biztosítanak mérkőzés közben.

Inovik

Az INOVIK a sífutás szerelmeseinek új márkája. A hómezőkön siklás sportjához egy lelkes csapat tervezi, fejleszti és gyártja a termékeket, ahol a léctől a sapkáig a ruházat és felszerelés teljes palettája megtalálható. Legyen szó akár korcsolyázó- akár klasszikus vagy rolleres sífutásról, nálunk megtalálod amit keresel!

Megnézem »

Itiwit

Állva vagy ülve szeretsz jobban evezni? Akármi a válaszod a kérdésre, az Itiwit kiszolgálja az igényeidet felfújható és merevfalú SUP és kajak kínálatával. A megfelelő hőtartásról neoprén ruházatuk gpndoskodik, míg a biztonságról mentőmellények és úszássegítő mellények.

Megnézem »

Atorka

Az ATORKA márkát profi kézilabdások bevonásával hozták létre, így termékeink a tervezőasztal után egyből a pályán bizonyítottak! A márka kínálatában megtalálsz mindent, ami a sporthoz szükséges, legyen szó cipőről, mezekről, labdáról vagy waxról. Légy Te a villám a pályán, az Atorka a segítségedre lesz!

Megnézem »

Aptonia

Az Aptonia a Decathlon új sportjának, a triatlonnak a márkája. Kínálatukban immáron nem csak a sportolás előtti, közbeni és utáni táplálkozási és folyadékpótlási termékek találhatóak meg. A felhasználókra gondolva megalkották a mindhárom sporthoz használható háromfunkciós mezeket. Ezen kívül a bőrvédelemmel és regenerációval kapcsolatos termékek továbbra is megtalálhatóak a választékukban.

Megnézem »

Orao

A kite surf csak a jéghegy csúcsa, de nem lehetetlen megtanulni! Már kiskorban el lehet sajátítani a sárkányröptetés alapjait - kezdetben egy majd kétzsinóros sárkányokkal, ahonnan egyenes az út a land kiteig és a a kite surfig - ebben az Orao kínálata lesz segítségedre!

Megnézem »

B'TWIN

A B’TWIN 40 éve tervez kerékpárokat és kiegészítőket. A tervezésnél és gyártásnál függetlenül attól, hogy kerékpáros ruházatról, kiegészítőről vagy épp kerékpárról van szó, mindig előtérbe helyezik a minőséget, a megbízhatóságot, a biztonságot és a könnyű felhasználhatóságot. Hosszas tesztelések és laboratóriumi vizsgálatok előzik meg minden egyes termék piacra dobását, több termék tervezésénél a legmagasabb szinten kerékpározó technikai parneterek segítik a B’TWIN tervezői munkát.

Megnézem »

Wedze

A téli sportok szerelmese vagy? A Wedze munkatársai is. A Wedze központot azért hozták létre a Mont Blanc szomszédságában, hogy amit megterveznek és legyártanak, egyből a legmegfelelőbb helyen tudják letesztelni, hogy te csak kizárólag kiváló minőségű és kompromisszumoktól mentes felszerelésedben hódolhass a sportodnak, legyen az a sí, a snowboard, vagy csak egy családi csúszkálás a közeli dombokon.

Megnézem »

Artengo

Amennyiben a Decathlon tenisz márkáját keresed, akkor az Artengo termékei között kell nézelődnöd. Az Artengo márka szakemberei, nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy a világ élvonalában aktívan játszó teniszezők segítségével tökéletesítsék a teniszütőket, teniszcipőket és a teniszhez szükséges felszereléseket, mindemellett fontos számukra, hogy mindenki számára megfelelő tudásszintű és megbízhatóságú terméket tudják nyújtani.

Megnézem »

geologic

Geologic

Az alkotás az ember egyik lételeme. Számunkra az alkotás és az innováció két nagyon fontos alapérték. Az innoviációnk segítségével arra törekszünk, hogy minél több ember próbára tudja tenni képességeit a precíziós játékokban. Legyen az Íjászat, Darts, Biliárd, Petanque vagy egyéb más precíziós játék, a lényeg az órákon át tartó szórakozás biztosítása mindenki számára. A Geologic márkajelzés alatt azon munkálkodunk nap mint nap, hogy a termékeink fókuszában a felhasználó legyen.

Íjászat »        Darts »         Biliárd, petanque »

Oxelo

Az Oxelo választékában kedvedre válogathatsz kezdő, haladó és profi szintű waveboardok, longboardok, gördeszkák, görkorcsolyák és rollerek között. Akár városban szertnél gurulni, akár a skateparkban turükközni, a termékeink között biztos, hogy találsz a tudásszintednek megfelelő deszkát, rollert, vagy görkocsolyát. Szakértőink és fejlesztőink a sport nagykövetei, akik folymatosan a saját tapasztalataik és a vásárlói visszajelzések alapján fejlesztik a termékeket.

Megnézem »

Perfly

A Perfly és a tollaslabda egyet jelent a Decathlonnál. A márka szakemberei a kerti tollaslabdára és verseny tollaslabdára gondolva, fejlesztik a termékeket, szemelőtt tartva a vásárlói visszajelzésket, a megbízhatóságot, hogy a gyermek, női, és férfi felhasználók egyaránt tudjanak számukra megfelelő felszereléssel sportolni. Tekintsd meg Perfly márka kínálatát.

Megnézem »

Pongori

A Pongori márka szakemberei, minden asztalitenisz kedvelőre gondolva fejlesztenek pingpong ütőket, pingpong asztalokat és mindent mi a pingponghoz kell. A beltéri intenzív játékosoknak szükséges felszerelést profi sportolók segítségével fejlesztik, mindemellett kiemelt figyelmet kapnak a termékek tökéletesítése kapcsán a vásárlói visszajelzések. Tekintsd meg a PONGORI márka kínálatát.

Megnézem »

Rockrider

MTB kerékpározás? Akkor Rockrider. A Rockrider tervezőcsapata minden energiáját arra fordítja, hogy megtervezze, fejlessze és tesztelje termékeit azért, hogy a MTB kerékpárosoknak a kerékpároktól kezdve a cipőkön keresztül egészen a textilekig minden terméket elérhetővé tegyen. Irány a terep a Rockrider termékeivel!

Megnézem »

rudbag

Rudbag

A bodyboardozás az egyik leginkább elérhető vízi sport. Nagyon közel áll a szörfözéshez, egy deszkára fekve siklasz a hullámokon. A bodyboardozás könnyen megtanulható, és a kezdetekben a partközeli kis hullámokon is gyakorolható. Szeretnéd jobban megismerni a bodyboardozás világát ezen a nyáron? Szerezz be egy OLAIAN bodyboardot, és vesd bele magad a habokba! Néhány nap elegendő ahhoz, hogy elsajátítsd ezt a sportot, és biztonságosan szeld a hullámokat.

Megnézem »

Solognac

Vadászoknak és természetfotósoknak a legideálisabb termékeket a Solognac márka állítja elő. Ehhez az életstílushoz elengedhetetlen a strapabíró anyagból készült technikai felszerelés. Annak érdekében, hogy a felhasználók a legkonfortosabban tudjanak vadászni, a márka szakértői a legextrémebb körülmények között tesztelik, ezekől szerzett tapasztalataik és a vásárlói visszajelzések alapján fejlesztik a termékeket.

Megnézem »

Domyos

Domyos a fitnesz szerelmeseinek a márkája. Lehet testépítés, cross training, kardió-jellegű edzés, kisebb intenzitású torna, vagy akár balett, modern tánc, vagy sporttorna, a Domyos gondolt a sportágat űzőkre. Ruházatot, eszközt, és kiegészítőket is megtalálhatunk a Domyos választékában. A ruhákat és eszközöket saját sportközpontjukban is tesztelik, így is igyekeznek minnél inkább a felhasználók igényeihez igazítani a felszereléseket.

Megnézem »

Outshock

Az Outshock márka kifejezetten a küzdősportokra specializálódott márka. A boksz kiemelt sportjuk. Céljuk az, hogy mindenki a legnagyobb biztonságban űzhesse a küzdősportokat. Éppen ezért nagy figyelmet fordítanak a védőfelszerelések kialakítására, fejlesztésére.

Megnézem »

Kipsta

Legyen szó kis- és nagypályás-, vagy teremfutballról, a Kipsta márka filozófiája, hogy felejthetetlen élményt nyújtson a játékosoknak - kezdőknek vagy haladóknak – az edzések és mérkőzések alkalmával, valamint olyan termékeket biztosítson, melyekkel mindez megvalósulhat. A Kipstadium, a fejlesztési és tesztelési központ, Tourcoingban található, Lille térségében. A formatervezők, divattervezők és termékmérnökök, futball játékosok segítségével, itt tervezik és fejlesztik a felszereléseket, melyek megfelelnek a felhasználók igényeinek és egy célt szolgálnak: őket elégedetté tenni.

Megnézem »

Tarmak

A Tarmak márka kifejezetten a kosárlabdára specializálódott. Ruha, cipő, védőfelszerelés, kosárlabda, vagy palánk, a Tarmak igyekszik minnél inkább a felhasználók igényeihez igazítani választékát.

Megnézem »

Triban

A Triban márkánknál dolgozó kollégák filozófiája, hogy a szabadidős céllal kerékpározó országúti kerékpárosokat célozza meg, fókuszban a könnyen kezelhetőséggel, a kényelemmel és a biztonságos használattal. A Triban márka termékei azoknak készültek, akik a kerékpározás élményéért bringáznak, egyszerűen csak élvezni akarják a kerékpározást és kikapcsolódnánank egy országúti kerékpártúra során.

Megnézem »

Fouganza

A Fouganza márkát 2005-ben alapították, olyan emberek, akik a lovaglás szerelmesei. A lovaglás a a ló-lovas közti kapcsolaton, és bizalmon alapul. Ez a komplex kapcsolat az alapja ennek a sportnak a sikerességének. A Fouganza szeretné a lovaglást a lehető legszélesebb körben elérhetővé tenni az emberek számára. Szeretné elérni, hogy erősebb kapcsolat legyen ló és lovasa között. Éppen ezért készít több technikai szettet lónak és lovasnak egyaránt.

Megnézem »

Oroks

Az Oroks márka és szakértő- fejlesztőink célja, hogy a sporttal ismerkedő szitű játékosoktól kezdve, mindenki biztonságosan a lehető legtöbb élménnyel gazdagodjon jégkorongütővel, vagy floorball ütővel a kezében.

Megnézem »

Van Rysel

A Van Rysel csapat eltökélt célja, hogy olyan termékeket biztosítson az országúti kerékpározás szerelmeseinek, akik teljesítményorientáltak, és a legtöbbet szeretnék kihozni magukból. Legyen szó pehelykönnyű karbon kerékpárról, légáteresztő minőségi textíliáról, vagy cipőről, választékunkban mindent megtalálsz, melyek segítségével elérheted a kitűzött céljaidat!

Megnézem »

Inesis

Az Inesisnél nem csak megtervezik, de aktívan használják is a golf termékeinket, hogy első kézből megtapasztálják, min kell változtatniuk. A céljuk, hogy a termékekkel elérhetővé tegyék a golfozás örömét mindenki számára, legyen szó kezdőről, haladóról, vagy profi golfosról.

Megnézem »

Newfeel

A Newfeel a sportgyaloglás és a nordic walking mellett kötelezte el magát. Több technikai partnerrel, tesztekkel és a vásárlók bevonásával fejlesztik a termékeket, hogy mindenki megtalálja a stílusához legjobban illő cipőt vagy kiegészítőt.

Megnézem »