Saját Márkás Termékeink


Exkluzív sportmárkáink: A Passion Brands- saját márkás termékek „100% sportszeretet“ mottóval a DECATHLON 1996 óta fejleszt különböző sportmárkákat „Passion” elnevezés alatt.


Jelenleg 19 saját márkánk van. Ez felosztható 19 különböző sporthoz kapcsolódó márkára (mint pl. Quechua, a túrázáshoz vagy Kalenjii, a futáshoz kapcsolódó márka) és 6 alapanyag márkára (pl. Novadry, a lélegző ruházat, vagy Equarea, a gyorsan száradó anyagok márkaneve), melyek a termék funkciójának és minőségének optimalizálását tűzik ki célul.

Mi a saját márkás termékeink különlegessége? Egészen egyszerűen: minden saját márka innovatív, funkcionális és érdekes terméket foglal magába – melyek egytől-egyig, mind saját fejlesztésünk eredményei. Mindegy, hogy kezdő vagy haladó, egyéni vagy egyesületi sportoló, vagy akár az egész család – a saját márka bárki számára megfizethető és örömöt nyújt a sportban.

A termék ötletétől a fejlesztésen és a formatervezésen át egészen a gyártásig mindent magunk végzünk, saját technikusaink, mérnökeink, tervezőink és élsportolók közreműködésével. Így lehetőségünk van a minőséget és a designt kézben tartani, bármikor újabb fejlesztést végrehajtani és Önöknek vonzó ár-érték arányt garantálni.

Az utóbbi években a saját fejlesztés, technológia és design kifizetődőnek bizonyult. Innovatív termékeink számos design díjat nyertek, mint pl. a red dot award: design és az iF product design award kitüntetést.

A jelenlegi iF rangsorban a Decathlon a világ 15 leginnovatívabb vállalata között foglalhat helyet. Ez egyértelmű üzenetet hordoz: a design és innováció nem feltétlenül drága! Ennek legjobb példái a Quechua Seconds sátrai. Kellemes időtöltést kívánunk termékeink felhasználóinak és legfőképp: Sok örömöt a sportban!

Saját Márkás termékeink (Quechua, Wed'ze, Kalenji, Fouganza, Oxelo, Domyos stb.)

A Decathlon több, mint 70 féle sportághoz több, mint 20.000 terméket kínál. Hogy ez ne menjen az átláthatóság kárára, termékeinket a termékkategóriáknak megfelelően 16 márkára osztjuk fel. Ezeket a márkákat szeretnénk most bemutatni.

Aptonia – Táplálkozás, testápolás és egészség Aptonia – Táplálkozás, testápolás és egészség


Aptonia – Táplálkozás, testápolás és egészség

A sport sokat kivesz a szervezetből. Töltse fel újra tartalékait és ápolja testét az Aptonia termékeivel. Ez a még fiatal márka elkíséri a sportolás minden fázisában a táplálkozás, egészség és testápolás területén.

Artengo - Serving your inspiration (ütős sportok) Artengo - Serving your inspiration (ütős sportok)


Artengo - Serving your inspiration (ütős sportok)

Képzelje el, hogy egy meccsen mindenki nyer. Ez akkor lehetséges, ha a játék öröme a legfőbb cél! Mindegy, hogy tenisz, tollaslabda, squash, pingpong vagy mini-tenisz – az Artengoval átélheti vagy újra felfedezheti az ütős sportok élményét. Az Artengo a játékot kreativitással és spontaneitással tölti meg. Termékeink minőségi, innovatív anyagokból készülnek és vonzó áraikkal hívogatnak. Fedezze fel a játék örömét és a jó meccsek izgalmát. Most Ön következik!

b'Twin – életem a kerékpározás b'Twin – életem a kerékpározás


b'Twin – életem a kerékpározás

1976 óta a márka célja, hogy exkluzív és magas műszaki színvonalú termékeket első osztályú ár-érték aránnyal kínáljon. Ezért a b’Twin nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlesztésre. Ez főként a kerékpárosok igényeinek meghallgatását, új felhasználási területek felfedezését és a kerékpározás új élményeinek megteremtését jelenti. Akár közlekedési eszköznek használja a kerékpárt, akár ambiciózus kerékpáros, a b’Twin termékek között megtalálja az igényeinek megfelelőt.

Caperlan – A Decathlon-család márkája horgászoknak Caperlan – A Decathlon-család márkája horgászoknak


Caperlan – A Decathlon-család márkája horgászoknak

A Caperlan tapasztalt és kezdő horgászoknak is szeretné a horgászsport örömeit elérhetővé tenni. Egyszerű, magától értetődően használható, kezdők számára kifejlesztett termékektől az innovatív, hatékony technikákat alkalmazó, ambiciózus sportolóknak tervezett kellékekig a Caperlan csapata minden termékkel a horgászat iránti szenvedélyét szeretné Önnek átadni. A biztonság és a természet tisztelete a márka kiemelkedő értékei között foglal helyet.

Domyos - fitness for all, tánc/gimnasztika, küzdősportok Domyos - fitness for all, tánc/gimnasztika, küzdősportok


Domyos - fitness for all, tánc/gimnasztika, küzdősportok

Számtalan lehetőség kínálkozik testünk edzésére és formában tartására. Bármi is kell ehhez, a Domyos kínálatában megtalálja. A fitneszszőnyegtől, kötéltől és karikától kezdve, a súlyzón, kardio és erősítő gépeken keresztül a bokszzsákok, kung-fu övek és aikido hakamák termékcsoportjáig. A Domyossal mindig jó formában marad!

Fouganza – Minden a lovassporthoz Fouganza – Minden a lovassporthoz


Fouganza – Minden a lovassporthoz

A lovassport élményét közvetíteni és mindenki számára elérhetővé tenni – ez a Fouganza márka célkitűzése. Ennek megvalósításakor előtérbe helyeztük a vonzó ár-érték arányt, az innovatív és mindenek előtt biztonságos termékeket.

Geologic – Amivel a közepébe talál Geologic – Amivel a közepébe talál


Geologic – Amivel a közepébe talál

A Geologic a pontosságot és biztonságot képviseli. A márka célja felkelteni az érdeklődést az íjászt, darts és petanque iránt.

Geonaute – Elektronika minden sporthoz Geonaute – Elektronika minden sporthoz


Geonaute – Elektronika minden sporthoz

Geonaute a Passion márka egyik legfiatalabb tagja. 2008 óta fejleszt magas technológiai színvonalú, innovatív elektronikus termékeket a sportkedvelőknek: vízálló MP3-lejátszók, túra GPS-ek, szívfrekvencia mérők és pulzusszámlálók, kemping elektronika és divatos sport- és szabadidő karórák állnak a kínálatban.

Inesis - Liberate your swing (Golf) Inesis - Liberate your swing (Golf)


Inesis - Liberate your swing (Golf)

Golflabdák, golfruházat, golfkesztyűk, golfütők, golfcipők, golftáskák és kocsik vagy egyéb kiegészítők – az Inesis elnevezésű Passion márkánk minden igényre megoldást kínál. A legjobb minőség és a lehető legkedvezőbb árak biztosítása, valamint a termékeink továbbfejlesztése érdekében 2009 augusztusában Lille közelében megnyílt az Inesis Golf Park egy hat lyukú golfpályával és golfoktatással. Itt folytatja tevékenységét az egész Inesis csapat, a mérnököktől kezdve a fejlesztőkön és tervezőkön keresztül az értékesítőkig. Célunk, hogy a golf a lehető legszélesebb körben elérhetővé váljon!

Kalenji - find your rhythm, enjoy your run (Futás) Kalenji - find your rhythm, enjoy your run (Futás)


Kalenji - find your rhythm, enjoy your run (Futás)

A futás örömének neve: Kalenji. A kalenji egy Nyugat-Kenyában élő népcsoport. A márka feladata, hogy mindenkihez közelebb hozza a futás élvezetét. A Kalenji a futás, könnyűatlétika, terepfutás és gyaloglás kedvelőinek kínálja a minden szinthez igazodó, megfelelő felszerelést, a saját tempójú futás zavartalan élményéért.

Kipsta - You are the game (Csapatsport) Kipsta - You are the game (Csapatsport)


Kipsta - You are the game (Csapatsport)

Mi lehet szebb annál, mint barátokkal együtt sportolni? Együtt nevetni, küzdeni, nyerni vagy veszíteni. Csapatban sok érzelmet megélünk és megosztunk egymással. A csapat egyik legfontosabb játékosa: Kipsta, a csapatsportok Passion márkája. Jelenlegi kínálatunk felöleli az amerikai futball, baseball, kosárlabda, strandröplabda, krikett, futball, kézilabda, röplabda és rögbi felszerelést. Mindegy, hogy homokos, földes, füves, vagy betonos a pálya, a Kipsta termékkínálatában a kezdőtől a profi szintig mindenki megtalálja a neki megfelelő biztonságos és innovatív termékeket. Felkészült a játékra?

Nabaiji - Pep up your swim! Nabaiji - Pep up your swim!


Nabaiji - Pep up your swim!

A Nabaiji egy fiatal, kreatív márka, mely a vízi sportok mellett kötelezte el magát és úszás, aquafitness, valamint csapatsportok, pl. vízilabda kellékeit kínálja. A termékkoncepció kreativitása és vidámsága az úszás élményét hivatott fokozni.

Newfeel - Wake your walk Newfeel - Wake your walk


Newfeel - Wake your walk

A Newfeel gondolata a lábaink körül forog. Állunk, gyalogolunk, minden nap igénybe vesszük őket. És amiről eközben a Newfeel gondoskodik: élmény, stílus és kényelem. Gyaloglás közben és bármikor, ha éppen talpon vagyunk.

 Oxelo - skater by nature! Oxelo - skater by nature!


 Oxelo - skater by nature!

"Legyen szó görkorcsolyázásról, gördeszkázásról, jégkorcsolyázásról, rollerezésről, az új trendet képviselő waveboardozásról, freestyle rollerezésről vagy powerwingről, az Oxelo márkánál egy a lényeg: hogy élvezzük a mozgást a legkülönfélébb termékekkel, miközben a biztonság mindig előtérben marad. A fejlesztés, a formatervezés, a gyártás és a felvásárlás is általunk történik, ezáltal biztosítani tudjuk a termékek megfelelő minőségét. "

Quechua - friendly mountain (Hegyvidéki sportok) Quechua - friendly mountain (Hegyvidéki sportok)

Quechua - friendly mountain (Hegyvidéki sportok)

A Quechua márka a hegyekből merít inspirációt. Legyen szó túrázásról, falmászásról, hegymászásról vagy nordic walkingról, a Quechua biztosítja a megfelelő felszerelést, hogy felkeltse a hegyvidéki sportok iránti szenvedélyt és fokozza a sportos ambíciókat. A túrázás iránt eltökélt Quechua csapat a Mont Blanc lábánál található központban dolgozik a termékek fejlesztésén.

Simond - Chamonix since 1860 (Mászás) Simond - Chamonix since 1860 (Mászás)


Simond - Chamonix since 1860 (Mászás)

"A Mont Blanc lábánál fekvő Simond központ 1860 óta fejleszt minőségi termékeket fal- és hegymászáshoz. 2008 óta része a Decathlon csoportnak. Munkájukat a tapasztalat, a szakértelem és az innováció jellemzi. Egy pillantás a csúcsra azonnal fellelkesíti a csapatot. " Solognac - Fedezze fel a természetet! (Vadászat) A Solognac márka az outdoor sportolókat célozza meg, akiknek fontos, hogy összhangban legyenek a természettel. Egy márka, mely által felfedezheti az állatvilágot. A Solognac vadásztermékeinek legfőbb értékei a tisztelet, a mozgás és az innováció.

 Tribord - Designed by water Tribord - Designed by water


 Tribord - Designed by water

"Az 1996-ban alapított márkánk csapata a biztonságos szórakozást szeretné lehetővé tenni a vásárlók számára. A vitorlázás, a szörf, a búvárkodás és a sznorkeling csak néhány olyan sportág, melyekkel 120 Tribord mérnök, formatervező és munkatárs foglalkozik. Ők maguk is rendszeresen űzik ezeket a sportokat, így jól ismerik a felhasználók igényeit. "

 Wed'ze - snow outside, smile inside! Wed'ze - snow outside, smile inside!


 Wed'ze - snow outside, smile inside!

"A "Wed'ze" szó a francia Savoie megyéből származik és egy nagyszerű élmény kifejezésére használják... és pont erről szól a Wed'ze márka! Élje át a téli sportok által nyújtott örömteli kalandokat! Snow outside, smile inside! "