Decathlon márkák

Offload

Az Offload márkanál szakembereink törekedtek arra, hogy a lehető legszélesebb termékpalettát nyújtsanak a kezdő rögbi sport szerelmeseinek, kezdve a labdától a ruházaton át egészen a felfújható rögbikapuig! Tekintsd meg választékunkat és válogass kedvedre saját fejlesztésű termékeink közül!

Megnézem »

Copaya

A Copaya márkánk kínálatában megtalálsz mindent, ami a strandröplabdához kell. Fedezd fel termékeinket és légy részese a strandröplabda örömének a Decathlon kellékeivel!

Megnézem »

Allsix

Egy röplabda márka alapítása elengedhetetlen volt ahhoz, hogy hitelt adjunk ennek a sportnak a Decathlonnál és a márkának a röplabda világában. Az ALLSIX képviseli a sportágunk értékeit és kész arra, hogy társad legyen a játékok alatt.

Megnézem »

Kalenji

Legyen szó férfiról, nőről, felnőttről, gyerekről, hobbi szinten vagy intenzíven futóról, aszfaltról vagy terepről a Kalenji mindenkire és mindenre gondolt! A futás szakértőjeként olyan technikai termékekkel látja el a futás szerelmeseit, amelyekben mindenki a maximumot hozhatja ki magából!

Megnézem »

Geonaute

Fedezd fel a Decathlon legfrissebb sportját, a tájfutást! 2018-ban a Geonaute nemzetközi csapata egy olyan választékon kezdett el dolgozni, amely a tájfutók igényeihez igazodik. Ismerd meg a 2019-ben tovább szélesedő termékpalettánkat, ha téged is érdekel egy olyan sport, amely a tested mellett az agyadat is megdolgoztatja!

Megnézem »

Forclaz

A többnapos vándortúrák, azaz a trekking legújabb márkája a Forclaz. A két évtizedes túramárka, a Quechua szárnyai alól nőtt ki a Forclaz ami strapabíró bakancsaival, hátizsákjaival és ruházati termékeivel azonnal meghódította a világot a sivatagtól a sarkkörig.

Megnézem »

Quechua

A parkerdei sétáktól a nehéz teljesítménytúrákig mindenhol találkozunk a Quechua termékekkel. Esztétikus, praktikus ruha, cipő és felszerelés kollekcióját a Mont Blanc lábánál tervezik és tesztelik. A ruházat mellett a kempingfelszerelései és sátrai egyedülállóan jó ár-érték arányt képviselnek.

Megnézem »

Simond

A Simond 1860 óta a magashegyi túrázók és sziklamászók márkája. A Decathlon márkái között kiemelkednek színes technikai ruháik és a legmagasabb minőségi elvárásokat teljesítő mászófelszereléseik.

Megnézem »

Maskoon

A Maskoon csapatát két helyen lehet megtalálni: a kanyonban és az irodában. Lelkesedésüknél csak szakértelmük nagyobb, így minden adott, hogy a víz és szikla közös sportját, a kanyoningot népszerűsítsék.

Megnézem »

Korok

A Korok a Decathlon saját fejlesztésű gyeplabda márkája, melynek kínálatában megtalálod mindazt, ami a gyeplabdázáshoz szükséges. Tekintsd meg cipő, ütő és más kiegészítő termékünket, és kezdd el a játékot még ma!

Megnézem »

Caperlan

A kis pataktól a tengerig mindenhol találkozhatunk a Caperlan kedvező árú, jó minőségű horgászfelszereléseivel. Legyen szó egy tenyérnyi keszegről vagy kapitális pontyról, a Caperlan minden horgászmódszerhez tud megfelelő felszerelést ajánlani.

Megnézem »

Nabaiji

A Nabaiji immáron nemcsak az úszókat szolgálja ki maximálisan, de egyre inkább nyit az aquafitnesz és a vízilabda szerelmesei felé is. Ezáltal az ússzással ismerkedőktől kezdve a haladókig mindenki igényeit kielégíti kémnyelmes dresszeivel és technikai edzőfelszereléseivel.

Megnézem »

Tribord

A Tribord szakértői mindenkire gondoltak, akik a szél erejét kihasználva fedezik fel a vizek végtelenjét. Hajós ruházati és kiegészítő választékukkal minden technikai igényt kiszolgálnak, miközben termékeikkel élménnyé teszik a sportolást.

Megnézem »

Olaian

A Olaian kínálatában különféle szabású bikinik és nadrágok közül választhatnak, így mindenki megtalálja a neki leginkább tetszőt és legkényelmesebbet. A szörf deszkák, frizbik és bumerángok gondoskodnak a sportos kikapcsolódásról, míg a neoprének és az UV szűrő ruházat a test védelmét látja el.

Megnézem »

Subea

Mindegy, hogy valaki a felszíni búvárkodás, a palackos merülés, vagy szabadtüdős búvárkodás és a szigonyos vadászat szerelmese, a Subea kínálatában minden fontos felszerelés típus megtalálható. Fedezz fel egy új világot!

Megnézem »

Itiwit

Állva vagy ülve szeretsz jobban evezni? Akármi a válaszod a kérdésre, az Itiwit kiszolgálja az igényeidet felfújható és merevfalú SUP és kajak kínálatával. A megfelelő hőtartásról neoprén ruházatuk gpndoskodik, míg a biztonságról mentőmellények és úszássegítő mellények.

Megnézem »

Atorka

Az ATORKA márkát profi kézilabdások bevonásával hozták létre, így termékeink a tervezőasztal után egyből a pályán bizonyítottak! A márka kínálatában megtalálsz mindent, ami a sporthoz szükséges, legyen szó cipőről, mezekről, labdáról vagy waxról. Légy Te a villám a pályán, az Atorka a segítségedre lesz!

Megnézem »

Aptonia

Az Aptonia a Decathlon új sportjának, a triatlonnak a márkája. Kínálatukban immáron nem csak a sportolás előtti, közbeni és utáni táplálkozási és folyadékpótlási termékek találhatóak meg. A felhasználókra gondolva megalkották a mindhárom sporthoz használható háromfunkciós mezeket. Ezen kívül a bőrvédelemmel és regenerációval kapcsolatos termékek továbbra is megtalálhatóak a választékukban.

Megnézem »

Orao

A kite surf csak a jéghegy csúcsa, de nem lehetetlen megtanulni! Már kiskorban el lehet sajátítani a sárkányröptetés alapjait - kezdetben egy majd kétzsinóros sárkányokkal, ahonnan egyenes az út a land kiteig és a a kite surfig - ebben az Orao kínálata lesz segítségedre!

Megnézem »

B'TWIN

A B’TWIN 40 éve tervez kerékpárokat és kiegészítőket. A tervezésnél és gyártásnál függetlenül attól, hogy kerékpáros ruházatról, kiegészítőről vagy épp kerékpárról van szó, mindig előtérbe helyezik a minőséget, a megbízhatóságot, a biztonságot és a könnyű felhasználhatóságot. Hosszas tesztelések és laboratóriumi vizsgálatok előzik meg minden egyes termék piacra dobását, több termék tervezésénél a legmagasabb szinten kerékpározó technikai parneterek segítik a B’TWIN tervezői munkát.

Megnézem »

Wedze

A téli sportok szerelmese vagy? A Wedze munkatársai is. A Wedze központot azért hozták létre a Mont Blanc szomszédságában, hogy amit megterveznek és legyártanak, egyből a legmegfelelőbb helyen tudják letesztelni, hogy te csak kizárólag kiváló minőségű és kompromisszumoktól mentes felszerelésedben hódolhass a sportodnak, legyen az a sí, a snowboard, vagy csak egy családi csúszkálás a közeli dombokon.

Megnézem »

Artengo

Az Artengo márka magába foglal szinte minden labdával és ütővel játszott ütős sportot, a teniszt, a tollaslabdát, a fallabdát, az asztaliteniszt és még számos további ütős sportot. A márka szakemberei és fejlesztői, egytől egyig az ütős sportok rajongói, folymatosan tesztelik és tökéletesítik az termékeket saját tapasztalataik és a vásárlói visszajelzések alapján, hogy a lehető legideálisabb felszerelést állítsák elő, a kezdő szintű felhasználóknak, haladóknak és a profiknak egyaránt.

Megnézem »

geologic

Geologic

Az alkotás az ember egyik lételeme. Számunkra az alkotás és az innováció két nagyon fontos alapérték. Az innoviációnk segítségével arra törekszünk, hogy minél több ember próbára tudja tenni képességeit a precíziós játékokban. Legyen az Íjászat, Darts, Biliárd, Petanque vagy egyéb más precíziós játék, a lényeg az órákon át tartó szórakozás biztosítása mindenki számára. A Geologic márkajelzés alatt azon munkálkodunk nap mint nap, hogy a termékeink fókuszában a felhasználó legyen.

Íjászat »        Darts »         Biliárd, petanque »

Oxelo

Az Oxelo választékában kedvedre válogathatsz kezdő, haladó és profi szintű waveboardok, longboardok, gördeszkák, görkorcsolyák és rollerek között. Akár városban szertnél gurulni, akár a skateparkban turükközni, a termékeink között biztos, hogy találsz a tudásszintednek megfelelő deszkát, rollert, vagy görkocsolyát. Szakértőink és fejlesztőink a sport nagykövetei, akik folymatosan a saját tapasztalataik és a vásárlói visszajelzések alapján fejlesztik a termékeket.

Megnézem »

Solognac

Vadászoknak és természetfotósoknak a legideálisabb termékeket a Solognac márka állítja elő. Ehhez az életstílushoz elengedhetetlen a strapabíró anyagból készült technikai felszerelés. Annak érdekében, hogy a felhasználók a legkonfortosabban tudjanak vadászni, a márka szakértői a legextrémebb körülmények között tesztelik, ezekől szerzett tapasztalataik és a vásárlói visszajelzések alapján fejlesztik a termékeket.

Megnézem »

Domyos

Domyos a fitnesz szerelmeseinek a márkája. Lehet testépítés, cross training, kardió-jellegű edzés, kisebb intenzitású torna, vagy akár balett, modern tánc, vagy sporttorna, a Domyos gondolt a sportágat űzőkre. Ruházatot, eszközt, és kiegészítőket is megtalálhatunk a Domyos választékában. A ruhákat és eszközöket saját sportközpontjukban is tesztelik, így is igyekeznek minnél inkább a felhasználók igényeihez igazítani a felszereléseket.

Megnézem »

Outshock

Az Outshock márka kifejezetten a küzdősportokra specializálódott márka. A boksz kiemelt sportjuk. Céljuk az, hogy mindenki a legnagyobb biztonságban űzhesse a küzdősportokat. Éppen ezért nagy figyelmet fordítanak a védőfelszerelések kialakítására, fejlesztésére.

Megnézem »

Kipsta

Legyen szó kis- és nagypályás-, vagy teremfutballról, a Kipsta márka filozófiája, hogy felejthetetlen élményt nyújtson a játékosoknak - kezdőknek vagy haladóknak – az edzések és mérkőzések alkalmával, valamint olyan termékeket biztosítson, melyekkel mindez megvalósulhat. A Kipstadium, a fejlesztési és tesztelési központ, Tourcoingban található, Lille térségében. A formatervezők, divattervezők és termékmérnökök, futball játékosok segítségével, itt tervezik és fejlesztik a felszereléseket, melyek megfelelnek a felhasználók igényeinek és egy célt szolgálnak: őket elégedetté tenni.

Megnézem »

Tarmak

A Tarmak márka kifejezetten a kosárlabdára specializálódott. Ruha, cipő, védőfelszerelés, kosárlabda, vagy palánk, a Tarmak igyekszik minnél inkább a felhasználók igényeihez igazítani választékát.

Megnézem »

Fouganza

A Fouganza márkát 2005-ben alapították, olyan emberek, akik a lovaglás szerelmesei. A lovaglás a a ló-lovas közti kapcsolaton, és bizalmon alapul. Ez a komplex kapcsolat az alapja ennek a sportnak a sikerességének. A Fouganza szeretné a lovaglást a lehető legszélesebb körben elérhetővé tenni az emberek számára. Szeretné elérni, hogy erősebb kapcsolat legyen ló és lovasa között. Éppen ezért készít több technikai szettet lónak és lovasnak egyaránt.

Megnézem »

Oroks

Az Oroks márka és szakértő- fejlesztőink célja, hogy a sporttal ismerkedő szitű játékosoktól kezdve, mindenki biztonságosan a lehető legtöbb élménnyel gazdagodjon jégkorongütővel, vagy floorball ütővel a kezében.

Megnézem »

Inesis

Az Inesisnél nem csak megtervezik, de aktívan használják is a golf termékeinket, hogy első kézből megtapasztálják, min kell változtatniuk. A céljuk, hogy a termékekkel elérhetővé tegyék a golfozás örömét mindenki számára, legyen szó kezdőről, haladóról, vagy profi golfosról.

Megnézem »

Newfeel

A Newfeel a sportgyaloglás és a nordic walking mellett kötelezte el magát. Több technikai partnerrel, tesztekkel és a vásárlók bevonásával fejlesztik a termékeket, hogy mindenki megtalálja a stílusához legjobban illő cipőt vagy kiegészítőt.

Megnézem »