365 napos árucsere
=
X

365 napos árucsere

árucsere politika Elégedett vagy elégedett
A Decathlonnál büszkék vagyunk a termékeink minőségére és elkötelezettek vagyunk felhasználóink elégedettsége iránt, ezért a következő lehetőségeket biztosítjuk számodra...


Nem lett jó a méret? Nem tetszik a fazon vagy a szín?

Amennyiben nem használtad a terméket, esetleg meggondoltad magad és visszakérnéd az árát vagy kicserélnéd egy megfelelőre, látogass el bármelyik Decathlon áruházunkba 365 napon belül, igazold a vásárlásodat és válaszd a számodra kényelmesebb megoldást.

(csak a nem mosott vagy öblített, eredeti címkével ellátott termékekre vonatkozik)Online vásároltál?

A fent leírtakkal Te is élhetsz, de vannak további lehetőségeid is.


Ha postai úton szeretnél cserélni, a következőket kell tenned:

1. Regisztráld online visszaküldési szándékodat fiókodon belül a “Vásárlásaim” menüpontban, vagy töltsd le a visszaküldő dokumentumot , és a nyomtatást követően töltsd ki a rád vonatkozó részt!

2. Csomagold be a terméket és a kitöltött visszaküldő dokumentummal együtt küldd el a címünkre, amennyiben a papír alapú tájékoztatást választottad. Címünk: 3000 Hatvan, Sport utca 2.

3. Az új terméket díjmentesen kiszállítjuk neked!Ha postai úton szeretnél elállni a vásárlástól (pénzvisszafizetés), akkor a következőket kell figyelembe venni:

1. Regisztráld online visszaküldési szándékodat fiókodon belül a “Vásárlásaim” menüpontban, vagy töltsd le a visszaküldő dokumentumot , és a nyomtatást követően töltsd ki a rád vonatkozó részt, vagy tájékoztass minket egy szabad szavas levélben az ugyfelszolgalat@decathlon.com e-mail címen.

2. Csomagold be a terméket és a kitöltött visszaküldő dokumentummal együtt küldd el a címünkre, amennyiben a papír alapú tájékoztatást választottad. Címünk: 3000 Hatvan, Sport utca 2.

3. Vásárlásod értékét visszafordítjuk a kifizető bankkártyára vagy visszautaljuk számládra.Kérjük vedd figyelembe, hogy használt, kipróbált termékek esetén az ÁSZF-ben leírtak alapján, 14 nap áll rendelkezésedre, hogy jelezd felénk elállási vagy csere szándékodat és további 14 nap van a visszaküldésre.

Amennyiben a termék nem használt, nem mosott vagy öblített, illetve rendelkezik az eredeti címkével, akkor az elállási és a csere szándékodat 365 napon belül tudod jelezni és ezt követően további 14 nap alatt kell eljuttatnod hozzánk.


Kipróbáltad a terméket, de nem vagy vele elégedett?

Amennyiben rendeltetésszerű használat közben kiderül, hogy nem megfelelő a termék számodra, így nem váltja be a hozzá fűzött reményeidet, akár online, akár áruházban vásároltál:


1. akkor 365 napon belül látogass el bármelyik Decathlon áruházunkba,

2. igazold vásárlásodat Decathlon Sportközösségi profillal

3. és kicseréljük egy ugyanolyan célú, számodra megfelelőbbre.


Kérjük vedd figyelembe, hogy csak Decathlon saját márkás termékekre vonatkozik, rendeltetésszerű használat mellett felmerülő elégedetlenségre, amennyiben a termék jellegének, tulajdonságának megállapításához szükséges használatot nem haladta meg.

Amennyiben a visszahozott termék nem felel meg ezen követelményeknek, a Decathlon csapata fenntartja a jogot az elutasításra vagy az egyoldalú értékcsökkentésre.


További kérdésed merült fel?

Fordulj ügyfélszolgálatunkhoz a 06 1 920 1020-as telefonszámon vagy írd meg nekünk az ugyfelszolgalat@decathlon.com címre!