Időtálló kivitel az időjárással szemben!

CORNILLEAU TACTEO 50 ütő

Szabadidős asztaliteniszezéshez kültérre. Rendkívül tartós kültéri pingpongütő, ellenáll az ütéseknek és a nedvességnek. Levehetetlen borítás, teljesítménye nem változik az idő múlásával.

 

Ref. : 8376010
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Ellenáll az időjárási viszonyoknak. Az új generációs Cornilleau Tactéo pingpongütő ellenáll az időjárási viszonyoknak. Ideális családi játékhoz. Nem tesz benne kárt, ha a gyerekek kint felejtik a kertben, olyan marad, mintha új lenne. Innovatív anyagának köszönhetően a teljesítménye nem változik semmilyen körülmények között.
Akár havazik, akár fagy, akár esik az eső, a Tactéo pingpongütőnek nem árt, ha kint felejtik, szemben a hagyományos ütőkkel.
Nem válik le a borítás. Az ütőn körbefutó perem megakadályozza a borítás manuális leszedését. Ehhez adódik a kettős injektálás, ami még nagyobb szilárdságot biztosít az ütőnek és már elismerten bevált a korábbi Cornilleau Tactéo modelleknél.
Ellenáll az ütődéseknek. Ha leesik a földre, rálépnek vagy nem megfelelően bánnak vele, a Cornilleau Tacteo ütő mindennek sérülésmentesen ellenáll. Az ütő úgy lett kialakítva, hogy az ultra-ellenálló injektált polimer mindig sérülésmentesen viselje az igénybevételt.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE