16”-os rendőr designos kerékpár elérhető áron

Kerékpár - BTWIN Kerékpározás - COP TROOPER kerékpár 16
Kerékpár - BTWIN

16"-os COP TROOPER gyerek kerékpár kék színben B'TWIN

B'TWIN
4-6 éves gyerekeknek (105-120 cm) az első kétkerekes kerékpártúrákhoz. 16”-os, rendőr designos kerékpár, gyerekek kezéhez kialakított STOP EASY fékekkel és láncvédővel, így gyereke teljes biztonságban kerékpározhat.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 29 990Ft %

Minimum 29 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8221070
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Váz Speciális B’twin váz. Süllyesztett váz a könnyű felszálláshoz. Könnyű róla leszállni.
Üléspozíció Speciális b’Twin kormány és markolat.
Kényelmes szivacsos nyereg.
A kormányt a gyerekek testméretéhez terveztük, nagysága és markolata illeszkedik a kis kezekhez. Magassága állítható, így együtt "nő" a gyerekkel.
Váltó Szabadonfutó: biztonságosabb, a gyereknek nem kell pedáloznia lejtőn sem.
Kerék/abroncs Felfújható gumibelsővel rendelkező barázdált gumiköpenyek. Minőségi gumiköpeny, mely könnyen veszi az akadályokat (járdaszegély stb.) és jól tapad terepen (földút, gyep stb.).
Fékek B’Twin STOP EASY fék. Dobfék hátul, canti-fék elöl. A gyerekkézhez kialakított fékkar. Fékezésnél 30%-kal kevesebb erőfeszítésre van szükség, mint a hagyományos fékkaroknál.
Hátulra hatékony, ugyanakkor progresszív működésű dobféket választottunk. Nehezen állítódik el. Az elöl elhelyezett puha és hatékony canti-fék csökkenti a blokkolás és az előrebukás veszélyét.
Biztonságos láncvédő Speciális b’Twin láncvédő, műanyagba illesztett minták. A B'TWIN fejlesztette ki azokat az anyagokat, amelyek teljesen beburkolják a mechanikus részeket (fékkar, lánc, szabadon futó kerék stb.), így minimálisra csökken a becsípődés (ujj), a beakadás (cipőfűző) és a ruha szennyeződésének kockázata.
Kiegészítők/felszerelés Közúti közlekedésre teljesen felszerelve (elemes világítás elöl és hátul, figyelmeztető hangjelzés). Szerszám nélkül, pillanatok alatt felszerelhető rá a 16”-os támaszkerék és a tanulást segítő rúd (külön kaphatók). Segítik a két keréken való gurulás megtanulását.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE