Könnyen fel- és leszerelhető, állítható.

CO-NECT kameratartó

A sportkamera hengeres felületre, például kormányra vagy nyeregszárra rögzítéséhez, MTB-kerékpározáshoz. Kameratartó sportkamerákhoz: kormányra, nyeregszárra, de bármilyen más hengeres felületre, így akár síbotra és a vitorlás bumjára is rögzíthető.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8333086
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Garancia és vevőszolgálat Minden Geonaute termékre 2 év a garancia. Ha kérdése van, keresse fel a Geonaute vevőszolgálati oldalát: support.geonaute.com ! Az oldalon tanácsokat talál, hogyan használja sikeresen a terméket: útmutatókat, felhasználók által gyakran ismételt kérdésekre válaszokat, oktatóvideókat. Hogy maximálisan a segítségére legyünk, a Geonaute vevőszolgálati csapata 24 órában rendelkezésére áll, személyesen válaszol Önnek.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Minden Geonaute terméket felhasználók tesztelnek valós helyzetben, használati körülmények között. A teszteket mérnökök irányításával végezzük. E tesztek segítségével a termékmenedzserek, mérnökök, illetve a Geonaute teljes csapata olyan technikai termékeket tud tervezni, létrehozni, fejleszteni, melyekkel a felhasználók biztosan elégedettek lesznek.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE