MIPS technológia: még nagyobb védelem

Sí, snowboard - WEDZE Sí, snowboard, sífutás - Carv 700 Mips sisak  WED'ZE - Sisak, protektor, kiegészítők
Sí, snowboard - WEDZE

Carv 700 Mips felnőtt sisak síeléshez, snowboardozáshoz, fekete WED'ZE

WED'ZE
Síeléshez, snowboardozáshoz: könnyű, jól szellőző sisak MIPS technológiával. A MIPS technológia révén a sisak még nagyobb védelmet nyújt eséskor.
Decathlon
ig 22 990Ft %

Minimum

22 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
22 990Ft %
22 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8375461
TERMÉKELŐNYÖK
A helyén marad Szabályzókerék, állítható magasság + fülvédő tarkóvédővel.
Szellőzés 9 szellőzőlyuka közül 6 csúszókapcsolóval állítható.
Könnyű súly Sisakjaink átlagos súlyánál könnyebb. 490 g M-es méretben.
Véd az ütődésektől Megfelel az EN 1077-B szabványnak.MIPS technológia a hatékonyabb védelemért.
Könnyű kezelhetőség Kivehető, mosógépben 30°C-on mosható belső habszivacsok.
Meleg Hajtóka a hideg ellen a homloknál. Vastag bélés a fülnél és a tarkónál.
Kompatibilitás A Wed'ze sisakok és síszemüvegek kialakításuk miatt egységes rendszert alkotnak.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Méretek
Kapható: 56-59, 59-62
Napellenző
Nem
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
TURNRING SYSTEM A Turnring kulcsfontosságú a sisak megfelelő tartásához. A szabályzókerékkel kesztyűben is egyszerűen és pontosan a fejmérethez állítható a sisak. Kényelmesen használható, maximális biztonságot nyújt. A szabályzókereket jobbra tekerve szoríthatsz, balra tekerve pedig lazíthatsz a sisakon.
Full Earpad A Full Earpad egy jobb tartást, hatékonyabb hőtartást, vagyis nagyobb kényelmet biztosító fülvédő. A 2 fülvédő egy szövetdarabból készült, ezáltal körbefogják a tarkót. A szabályzókerék a tarkóvédőn található.
Active Air Cooling System Az Active Air Cooling rendszer javítja a sisak hőszabályzását és csökkenti a páraképződést a szemüvegen. A rendszernek köszönhetően sisak és szemüveg teljes felületéről távozik a meleg levegő és a nedvesség. A sisak tetején lévő csúszókapcsoló segítségével szabályozható a légáramlat.
Light Shell Szerkezet A Light Shell Szerkezet nagyon könnyű sisakok gyártását teszi lehetővé. Az In-Moldnak nevezett technika alkalmazásával az EPS belső héjra közvetlenül öntik rá a polikarbonátból készült külső héjat. A belső EPS héj elnyeli az ütés okozta hullámokat. Az eredmény pedig egy nagyon könnyű termék. Legalább 5 évenként cseréld le a sisakot akkor is, ha nem érte nagyobb ütés!
MIPS technológia A MIPS technológiának köszönhetően a sisak belső felülete a külső héjtól függetlenül mozog. Eséskor a rotációs erők jobban eloszlanak a 10-15 mm-es mozgástartomány miatt.
RECCO rendszer A RECCO® segélyhívó rendszer két részből áll. A legtöbb síállomás mentőszolgálata, valamint a hegyimentők is RECCO® detektorokkal vannak felszerelve. A mentőszolgálatot teljesítők által használt RECCO® jeladó egyirányú jeleket sugároz. A sisakba épített RECCO® radarreflektor visszaküldi a jelet. Ezzel egy időben a mentést végzők egy hangjelzést kapnak, mely elvezeti őket a hó alatt rekedt személyhez. Mielőtt síelni indulsz, minden alkalommal tájékozódj a síállomásnál!
Cold Barrier A Cold Barrier valódi hőtartást biztosít. Síelés és snowboardozás során biztos tapasztaltad már, hogy homlokod fázni kezd. Ennek a szemüveg és a sisak közti túl nagy rés az oka. A belső sapka (vagy a habszivacs bélés) a homloknál egy peremmel van ellátva, mely lehajtva védi az arc szemüveg és sisak közti részét a hideg ellen.
Kivehető textil elemek A belső habszivacsok kivehetők és mosógépben 30°C-on moshatók.
EN 1077 SZABVÁNY Az EN 1077-es európai szabvány a síeléshez, snowboardozáshoz használt sisakok által nyújtott koponyavédelemre vonatkozik. A szabványnak való megfelelést ellenőrző tesztek során mérik a termék ütéselnyelési képességét, áthatolási ellenállását.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Hab
100.00% Expandált polisztirol (EPS)
Külső anyag
100.00% Polikarbonát
Tárolás Ne tárold a sisakot nedves helyen, hőforrás közelében vagy UV-sugárzásnak kitett helyen! Ha megszáradt, lehetőleg vászonzsákban tárold!
Korlátozott felhasználás: AZ ÜTÉST ELSZENVEDETT SISAKOT LE KELL CSERÉLNI!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Valamennyi sisakunkat független laboratórium vizsgálta be.
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze termékeket valós használati körülmények között tesztelték: hóban, hidegben, síelés közben előforduló, valós körülmények között. A tervezők, a termékmenedzser, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, amelyhez tervezték és fejlesztették.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE
TOVÁBBI AJÁNLATUNK A TERMÉKHEZ

Ne feledje!