Rövidnadrág 40 faktoros UV-védelemmel.

Cargo UV-szűrő rövidnadrág

a naptól való védelemre, vízi sportok előtt és után, vízpartra. Rövidnadrág 40 faktoros UV-védelemmel, biopamutból. Anyaga 40 faktoros UV-védelmet biztosít Különleges, biopamutból készült anyaga 40 faktoros UV-védelmet nyújt. Cargo zsebek a száron és ötféle szín.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8333821
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
40 faktoros UV-védelem Min. 40 faktoros UV-védelmet biztosít, ami azt jelenti, hogy a szövet legfeljebb a káros UV-sugarak egy negyvened részét, azaz 2,5%-át engedi át. Kiszűri az UV-sugarak 97,5%-át. A faktorszám ugyanakkor azt is jelzi, hogy mennyi ideig tartózkodhatunk a napon: ha valaki napvédelem nélkül kb. 10 perc alatt leég, legalább negyvenszer tovább, azaz nagyjából 400 percig tartózkodhat a napon, amennyiben egy 40 faktoros UV-védelmet biztosító inget visel külső rétegként.
Biogazdálkodásból származó pamut A biológiai gyapot termesztése abból a célból indult el, hogy tartósan csökkentsék a környezetet és az embert érő káros hatásokat. A vegyi anyagok (gyomirtó, rovarirtó és műtrágya) nélküli termesztés segít megőrizni a biológiai sokféleséget és a talaj termékenységét, valamint csökkenti a talajvíz szennyezésének kockázatát. Ezen felül a termelők sincsenek kitéve a permetszerek vegyi anyagai jelentette károsodásnak.
Beszállítónk: http://www.natimeo.com/
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE