Kivehető vízhatlan zsebbel kapható.

Búvártáska, 120 l

Sokoldalú táska légzőkészülékes búvároknak, felszerelésük szállításához (kluboknak, utazáshoz). A kivehető, vízhatlan zsebnek köszönhetően a nedves ruhát a felszereléstől elkülönítve tudja tárolni.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8112414
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Űrtartalom A 90 literes fő rekeszben (3-as kép) a légzőkészülékes merüléshez vagy víz alatti vadászathoz szükséges teljes felszerelés szállítható (a szabadtüdős uszonyok legtöbb típusa is elfér benne). Az utazás során egy 30 literes 2. rekesz is kialakítható (le kell cipzárazni a fő rekeszről, 4-es kép): Külön tudja szállítani a búvárfelszerelését az utcai ruhájától, ami a szagok (pl. a neopréné) átterjedését is megakadályozza.
Súly A légi közlekedésben egyre szigorúbbak a poggyászok súlyával kapcsolatos előírások (pl.: a Vörös-tenger felé repülő charterjáraton 15 kg). A kis súly alapvető szempont volt ennek a táskának a fejlesztésénél.
Vízhatlan, kivehető zseb A szövetzsebbe teheti búvárkodás után a nedves ruházatot (overál, mellény...). A varrás nélkül készült vízhatlan rekesz nem áztatja el táskáját és autója csomagtartóját (nagyobb mennyiségű víz esetén egy kevés átszivároghat, és enyhén nyirkossá teheti a táska alját).
Bárhol elfér A táska szélességét úgy terveztük, hogy probléma nélkül utazhasson a metrón (forgóajtók nagysága) és a vonaton (kocsik folyosó szélessége).
Iratzseb Könnyen hozzáférhető, a kéz méretéhez kialakított zseb. Irattárcaként funkcionálhat: kulcs (jegygyűrű - erre a célra kifejlesztett, jól zárható zseb), úti okmányok (repülő- és vonatjegy méretéhez kialakított zseb), stb. tárolásához ideális.
Kulacstartó A búvárok folyadékpótlása nagyon fontos, ezért egy elülső speciális zseb található a hátizsákon, így a kulacs mindig kéznél lesz.
900 denes szövet A táska alja még vastagabb, fokozottan kopásálló és tartós anyagból készült (mivel a táska ezen része van kitéve a legnagyobb igénybevételnek).
Lelakatolható cipzárak A cipzárhúzókat lakattal le lehet zárni.
Cipzáras záródás A táska rozsdagátlóval kezelt szakszerű cipzárakkal (az YKK csoporttól) van ellátva. Ennek ellenére gondoskodjon a rendszeres használatról vagy ápolásról, mivel olajozás nélkül, hosszabb tárolást követően bármilyen minőségű cipzár akadni fog.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE