Új MACH Evo Power full szénszálas váz.

Kerékpár Kerékpár - BTWIN MACH 720 kerékpár B'TWIN - Kerékpár - BTWIN
Kerékpár

BTWIN MACH 720 fekete 11 sebességes országúti kerékpár B'TWIN

B'TWIN
Kerékpáros sportolóknak intenzív edzésekre (távolságtól és szintkülönbségtől függetlenül). Ezt a versenyzésből született vázat a Btwin U19 Racing csapat használja. Az UCI minősítésű kerettel minden versenyre benevezhet.
Méret

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 458 990Ft %

Minimum 458 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8339670
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Váz Az évek alatt felhalmozódott tapasztalatnak köszönhetően egyre nagyobb teljesítményű kerékpárok jelentek meg. Ennek legifjabb modellje a MACH versenykerékpár. Evo Power szénszálas kialakítása maga a színtiszta teljesítmény. A felső rész, más néven a teherhordó szerkezet, minden szükséges kényelemmel fel van szerelve. A frontális váz merevsége 10%-al csökkent a FACET ESR vázhoz képest, ezáltal kényelmesebbé vált a nagy távolságok megtétele. Karbon váztalpak. Súly: 1150 g az 55-ös méretben.
Villa / Teleszkóp A villát úgy terveztük, hogy egyaránt megfeleljen a professzionális sprinter kerékpárosnak és a lejtmenetet pontosan végrehajtó kerékpárosnak. Kónuszos tengely (1"1/8 felül és 1"1/2 alul). A becsúszószár szélessége alul eléri a 57 mm-t, ami páratlan merevséget eredményez. Karbon villasaru.
A frontális váz merevsége 10%-al csökkent, ezáltal kényelmesebbé vált a nagy távolságok megtétele. Súly: 320 g az 57-es méret.
Váltó Shimano 105, 11 sebességes mechanikus váltó.
A 105-ös változat ugyanolyan pontos jelöléssel rendelkezik, mint a Dura-Ace és Ultegra csoportok.

A váltókat áttervezték. Az első váltó egy új rugós mechanizmussal kombinált vezetékkel rendelkezik, amely könnyebbé teszi a váltást.
A hátsó váltó olyan szerkezeti felépítést kapott, amely a Dura-ace váltóknál már bizonyítottan bevált (32-es nagy fogaskerék magashegyi terepre).
Fékek Dupla tengelyes BTWIN fékkengyelek a nagyobb teljesítményű és pontosabb fékezéshez.
Hajtómű/kazetta Shimano kompakt hajtómű: 52 x 36.
Shimano 105 SS első váltó.
Shimano 105 SS hátsó váltó (32-es legnagyobb fogaskerék). Shimano 105 11 V kazetta: 11 x 28.
11/12/13/14/15/17/19/21/23/25/28.
Kormányszár/kormányfej/kormánycsapágy A kerékpár méretéhez igazodó 6061 T6 alumínium kompakt B'TWIN kormányszár. Tömör formája egyre inkább elterjedőben van a kerékpáros országúti versenyeken: a kéz a kormány alatt helyezkedik el anélkül, hogy kényelmetlen tartást venne fel. Kormányszár súlya: 320 g az 420-as méretben.
B'TWIN Facet 6061 T6 alumínium kormányfej. 140 g a 110 mm-es méretben szintén a kerékpár méretéhez kialakítva. Tartós kialakítású vízálló kormánycsapágy.
Kerekek. A B'TWIN AERO 20/24 kerekek a forgalomban lévő legjobb szerkezeti kialakítással rendelkeznek. 24 mm profilmagasságú sokoldalú felni, 20 aero küllő: érzékelhetően dinamikus lendület a 1760 g súlynak köszönhetően. Kerékagy puhán gördülő csapágybetéttel.
Gumiköpeny Hutchinson Equinox: kitűnő gumiköpeny a feszített tempójú edzésekhez. Acélperem, kétkomponensű gumi. A 66TPI karkasszal készült gumiköpeny futófelülete keményebb, mint az oldala. Súly: 290 g.
Nyereg/Nyeregszár Sokoldalú B'TWIN Comp nyereg. Súly: 320 g. A nyeregszár rövid, mivel a váz meghosszabbított szárral készült (alumínium fej és cső). Súly: 200 g.
Pedál B'TWIN Comp.
Az automata pedál a piacon kapható egyik legkönnyebb termék (230 g egy pár). Széles pedáltest a hatékonyabb erőátvitelhez. Karbantartást nem igénylő vízálló csapágyak. Könnyen állítható klipszek. A használatnak megfelelően a klipsz feszessége állítható: feszesebb erőteljes kerékpározáshoz és lágyabb kezdők számára.
Klipsszel együtt kapható.
Kiegészítők/felszerelés Első-hátsó világítással és csengővel kapható kerékpár.
Egyebek 8,3 kg az 55-ös méret pedál nélkül.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE