Törölköző, poncsó

Törölközők széles választéka a Decathlonnál.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
4.8/5 értékelés 3025 áruházban és online leadott véleményből

Mikroszálas törölközőink hatékonyan szívják fel a nedvességet úszás után. Böngéssz uszodai törölközőink kínálatában, és válaszd ki új kedvenced, hogy minden eddiginél gyorsabban és könnyebben felmelegedj és megszáradj.

GYORSAN SZÁRADÓ TÖRÖLKÖZŐK

Tekerd magad körbe egy fárasztó úszás után a Decathlon mikroszálas törölközőjével! Úszótörölközőink széles választékát találod, különböző színekben, méretekben és stílusokban. Akár letisztultabbat, akár élénk színű mintásat keresel a közelgő nyaralásra, biztosak vagyunk benne, megtalálod a megfelelőt.A Decathlon mikroszálas törülközői hatékonyak és jó a nedvszívó képességük, így gyorsan kényelmesen érezheted magad a medence partján vagy a strandon. Rendkívül kompakt, gyorsan száradó törölközőinket a család minden tagja számára megfelelő méretben megtalálod a kínálatban.

KOMPAKT UTAZÓTÖRÖLKÖZŐ

Kompakt utazótörülközőink rendkívül vékonyak, ezen kivitelüknek köszönhetően helytakarékosságukról is ismertek. A hagyományos pamut törölközőkkel szemben kicsire összehajthatók így rengeteg helyet megspórolnak az edzőtáskában. Anyagának köszönhetően súlya nagyon könnyű.

FÜRDŐPONCSÓ GYEREKEKNEK

A Decathlon gyerek fürdőponcsói rendkívül praktikusak fürdőzés előtt és után. Ideális szárítkozáshoz és melegen tartja a gyerekeket, emellett szabad mozgást biztosít nekik a medence partján anélkül, hogy leesne. Többé nem lesz nehézkes kicsalogatni őket a vízből mivel a gyerek fürdőponcsó egyszerűen felvehető, így gyorsan felmelegíti őket. Nézz szét és fedezd fel a vidám mintás fürdőponcsóinkat!

Ajándékozd a sport örömét!

Ajándékkártya vásárlás