Túraszandál

A szandálok a nyári időszak népszerű választásnak számítanak a szabadtéri sportok szerelmesei körében. Az, hogy a lábad lélegezhet, amikor kint vagy, nagy előny, és akár könnyű túraútvonalakon, akár kempingezésen vagy külföldi túrán veszel részt, a női, férfi és gyerek túraszandálok tökéletes választásnak bizonyulnak.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Kifutó
7 990 Ft -12%
6 990 Ft
*2022. 07. 27.-től, a készlet erejéig
Ecodesign
16 990 Ft -11%
14 990 Ft
*2022. 10. 06.-től, a készlet erejéig
Kifutó
7 990 Ft -12%
6 990 Ft
*2022. 10. 06.-től, a készlet erejéig
28 134 Ft
27 481 Ft
Férfi szandál, Keen Rapids H2
KEEN

Férfi szandál, Keen Rapids H2

Forgalmazza és szállítja Butyjana Sp. z o.o. HU

19 227 Ft
17 712 Ft
Gyerek szandál, Skechers D'Lites
SKECHERS

Gyerek szandál, Skechers D'Lites

Forgalmazza és szállítja Butyjana Sp. z o.o. HU

24 544 Ft
Női szandál, Columbia Sandal W
COLUMBIA

Női szandál, Columbia Sandal W

Forgalmazza és szállítja Butyjana Sp. z o.o. HU

18 010 Ft
23 216 Ft
28 825 Ft
40 256 Ft
Férfi szandál, Keen Clearwater II
KEEN

Férfi szandál, Keen Clearwater II

Forgalmazza és szállítja Butyjana Sp. z o.o. HU

22 878 Ft
Kifutó
14 990 Ft -33%
9 990 Ft
*2023. 01. 05.-től, a készlet erejéig
Kifutó
3 990 Ft -12%
3 490 Ft
*2022. 09. 08.-től, a készlet erejéig
Kifutó
19 990 Ft -10%
17 990 Ft
*2022. 08. 30.-től, a készlet erejéig
19 378 Ft
Gyerek szandál, Keen Newport H2 Jr
KEEN

Gyerek szandál, Keen Newport H2 Jr

Forgalmazza és szállítja Butyjana Sp. z o.o. HU

4.5/5 értékelés 4669 áruházban és online leadott véleményből

Lépj a nyárba egy új túraszandállal

A túraszandál egy olyan lábbeli, amelyet elsősorban a természetjárás, túrázás és más kültéri tevékenységek során viselnek. Ezek a cipők tartósak, kényelmesek és biztonságosak, így kiválóan alkalmasak az extrém terepen való túrázáshoz és az aktív életmódhoz. A Decathlon kínálatában számos különböző túraszandál márka található, amelyek mindegyike magas minőségű és kiváló ár-érték arányt kínál.

TÚRAszandál MÁRKÁK A DECATHLON KÍNÁLATÁBANAz egyik legnépszerűbb túraszandál márka a Decathlon kínálatában a Quechua. A Quechua túraszandálok széles választékával rendelkeznek, amelyek kényelmesek és tartósak, valamint megfizethető áron kaphatók. A Quechua túraszandálok között találhatóak férfi és női szandálok, amelyek különféle méretekben és színekben érhetők el.Azonban, nem csak a Quechua-tól található túraszandál a Decathlon kínálatában. Az Columbia, a Merrell, a Forclaz és a Keen márka is kínál túraszandálokat, amelyek mindegyike a saját előnyeikkel és jellemzőikkel rendelkeznek.A női túraszandálok általában a nők anatómiai jellemzőinek megfelelően tervezett kialakítással rendelkeznek. A női túraszandálok általában szűkebbek a sarok és a boka környékén, szélesebbek pedig az előlábfejen, hogy jobban illeszkedjenek a női lábhoz. Emellett a női túraszandálok a férfiaknál kisebb méretekben érhetők el.A férfi túraszandálok általában szélesebbek a sarok és a boka környékén, és a férfi lábfej anatómiai jellemzőit figyelembe véve készülnek. Emellett a férfi túraszandálok nagyobb méretben érhetők el, hogy megfeleljenek a férfiak lábméretének.

Milyen túraszandált válassz?A megfelelő túraszandál kiválasztása nagyon fontos ahhoz, hogy a kirándulás vagy más tevékenység során kényelmes legyen a lábad és ne legyen semmiféle fájdalom. Az alábbiakban néhány fontos tényezőt sorolunk fel, amelyeket figyelembe kell venni a megfelelő túraszandál kiválasztásakor:
 • Tervezés: Fontos, hogy a túraszandál jól illeszkedjen a lábadhoz és kényelmes legyen viselni hosszabb ideig is. A túraszandál felső részének és talpának tervezése nagyon fontos, hogy megfelelően támogassa a lábadat.
 • Talp: A túraszandál talpának vastagnak kell lennie, hogy megvédje a lábadat a kőzetről és más éles tárgyakról. A talp keménysége és vastagsága is nagyon fontos, hogy megfelelő támogatást nyújtson a lábnak.
 • Anyag: A túraszandál anyaga szintén fontos tényező. A műanyag és a textil anyagok kiválóak lehetnek a túraszandál felső részének
 • VÁSÁRLÁS

  Gyere el a Decathlon hozzád legközelebb eső áruházába, próbáld fel és teszteld a kiválasztott túraszandált! Ha pedig szeretnéd otthonod kényelméből intézni a túra szandál kiválasztását, arra is van lehetőséged. Rendeld meg online a számodra szimpatikus modellt, próbáld fel otthon! Ha nem lett jó a méret vagy nem kényelmes a termék, akkor - amennyiben még nem használtad - 365 napon belül visszahozhatod vagy visszaküldheted. Mi kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

  Ajándéknak szánod?

  Ajándékozd a sport örömét!

  Ajándékkártya vásárlás