Túracipő

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Ecodesign
5 990 Ft -16%
4 990 Ft
*2023. 01. 14.-től, a készlet erejéig
Ecodesign
6 990 Ft -28%
4 990 Ft
*2023. 03. 21.-től, a készlet erejéig
Kifutó
12 990 Ft -23%
9 990 Ft
*2023. 03. 21.-től, a készlet erejéig
Ecodesign
19 990 Ft -25%
14 990 Ft
*2023. 03. 21.-től, a készlet erejéig
Kifutó
24 990 Ft -20%
19 990 Ft
*2022. 11. 10.-től, a készlet erejéig
35 490 Ft
Női túracipő, CMP Elettra Low
CMP

Női túracipő, CMP Elettra Low

Forgalmazza és szállítja Butyjana Sp. z o.o. HU

Ecodesign
14 990 Ft -20%
11 990 Ft
*2023. 03. 21.-től, a készlet erejéig
4.4/5 értékelés 7156 áruházban és online leadott véleményből

Túracipő, túrabakancs, téli túracipő?

A túrázás télen és nyáron is kiváló alkalmat teremt arra, hogy a természetben töltsünk időt, élvezzük a szabad levegőn mozgást és életkortól, egészségi állapottól függetlenül akítvak és fittek maradjuk. A legjobb esetben a túrázáshoz nem kell más, csak egy pár jó túracipő vagy túrabakancs. A Quechua és Forclaz tervezőcsapata már több, mint 20 éve azon dolgozik, hogy cipői a túra és a talaj típusának megfelelőek legyenek. Kollekciónkban a gyerek- és felnőtt túracipők teljes spektruma megtalálható az első könnyű kirándulásokra tervezett modellektől a komoly, nagy technikai tudással felszerelt cipőkig. Cipő, ami védi a lábad Egy kemény túra rendesen próbára tudja tenni a lábfejet és a bokát, így egy szép kirándulásból is könnyen rémálommá változhat. Kollekciónkban alacsony-, középmagas- és magasszárú túracipők is kaphatók, így minden igényre találsz megfelelőt. Végül: a megfelelő túrazokni és talpbetét kiválasztásával minimálisra csökkentheted a hibalehetőségeket és maximalizálhatod a túrázási élményfaktort.

Trekking bakancs

Ha több napon keresztül túrázol, egy magasszárú, merevebb talpú bakancsot érdemes választanod. A robosztus felépítésű, strapabíró, vízálló bakancsok ideálisak olyan gyönyörű útvonalak felfedezésére, mint az országos kéktúra vagy a korzikai GR20. A bokát jól fogja a magas szár, ami a sok szintkülönbség és a nehéz hátizsák extra tömege miatt is szükséges. Kollekciónkban a Forclaz márka modelljei kivétel nélkül erre a vándortúrázó, trekkelő felhasználásra készültek.

Túracipő

Ha pár órát, fél napot vagy egy egész napot túrázol, akkor más jellegű cipőre lesz szükséged. A talaj típusától és a szintkülönbség mértékétől függően több termékcsalád termékeiből is tudsz válogatni: Ha viszonylag sima terepen indulsz hosszabb sétára, akkor válassz a természetjáráshoz, könnyű kiránduláshoz tervezett NH (nature hiking) kollekcióból. Kényelmes, puha talpuk ideális kisebb emelkedőkre. Alacsony vagy középmagas szárhosszú modellek közül tudsz válogatni igényeid szerint.

Téli túracipő, hótaposó

Ha szeretnél havas tájakat felfedezni és beleharapnál a friss, hideg levegőbe, akkor a téli túrázást neked találták ki. A hótaposó ideális, ha egy kényelmes sétát tennél porhóban vagy tömör havon, relatív sima terepen, esetleg kis szintemelkedéssel. Hőtartó és legfőképp teljesen vízhatlan, órákon át szárazon és melegen tartja a lábad amikor hóban túrázol. Ha sportosabb túrára indulsz havas terepen, esetleg hótalpas túrára mész, akkor válassz egy bélelt, vízhatlan téli túracipőt. A Snowcontact talp kiváló tapadást és tartást biztosít havas terepen. Biztosan tartja a bokádat, meleg bélése pedig megfelelő hőmérsékletet biztosít.

Ajándéknak szánod?

Ajándékozd a sport örömét!

Ajándékkártya vásárlás