Túra fejlámpa, lámpa

Kategóriák kihagyása Kategóriák kihagyása
Foxpost
1 990 Ft
Egységár 165,83 Ft/darab
Legjobb ár-érték arány
16 990 Ft
Legjobbra értékelt
4 990 Ft
Egységár 1 247,50 Ft/darab
Foxpost
4 990 Ft
Egységár 1 247,50 Ft/darab
Foxpost
2 490 Ft
Legjobbra értékelt
4 990 Ft
Egységár 998 Ft/darab
19 990 Ft
26 990 Ft
Ecodesign
9 990 Ft -10%
8 990 Ft
*2023. 01. 14.-től, a készlet erejéig
Legjobbra értékelt
59 990 Ft
Foxpost
1 990 Ft
Egységár 165,83 Ft/darab
Legjobb ár-érték arány
1 290 Ft
Egységár 322,50 Ft/darab
Legjobb ár-érték arány
1 290 Ft
Egységár 322,50 Ft/darab
4.6/5 értékelés 1677 áruházban és online leadott véleményből

KEMPINGLÁMPA: VILÁGÍTSD BE AZ ÉJSZAKÁT

Az izgalmas szabadtéri kalandok után leszáll az éjszaka, és besötétedik. Egy jó kempinglámpa hasznos lehet, ha nem akarsz sötétben maradni. Kifejezetten a szabadtéri sportok szerelmeseinek igényei és követelményei szerint fejlesztették ki. Elegendő fényt ad a sátorban és a sátoron kívül is. Így továbbra is megfigyelheted, gyönyörködhetsz a csillagos égboltban.A kemping lámpát sokféleképpen használhatod. Akár a kempingben, akár a szabadban vagy, a kempinglámpa hangulatos légkört teremt az esti sétákhoz akár sötétedés után is.

Fejlámpák

A fejlámpák hasznosak, különösen utazáskor. Úgy néznek ki, mint egy hajpánt, és könnyen a fejedre pántolhatók. A nagyméretű gomboknak köszönhetően még vastag kesztyűben is könnyen kezelhetőek. A lámpát a feje körül viseli, így a lámpa mindig követi a látóterét, és mindig a kívánt területet világítja meg. Nem korlátozzák a mozgást: a kezed szabadon marad a főzéshez vagy a sátorállításhoz.

A fejlámpák két csoportra bonthatóak:

 • akkumlátoros vagy tölthető fejlámpa
 • elemes fejlámpa
 • A ledes fejlámpákminden időjárási körülménynek megfelelnek, mivel erős és vízálló anyagból készülnek. Könnyűek, ezért könnyen kézben tarthatók.

  LEDES FEJLÁMPÁK

  A ledes fejlámpákminden időjárási körülménynek megfelelnek, mivel erős és vízálló anyagból készülnek. Könnyűek, ezért könnyen kézben tarthatók. A LED fénysugár akár 40 m-re is eljut. Praktikusak, erősek és kompaktak, és minden nadrág- vagy kabátzsebben elférnek.

  KEMPING LÁMPA

  A kempinglámpák általában erős műanyagból vagy fémből készülnek, és két ember számára elegendő fényt biztosítanak. Leteheted vagy felakaszthatod őket. Ideális asztali lámpának vagy fő fényforrások beltéren és kültéren egyaránt.

  MIRE KELL FIGYELNI KEMPINGLÁMPA, FEJLÁMPA VÁSÁRLÁSAKOR?

  Mielőtt új kempinglámpát vagy fejlámpát vásárolnál, gondold át, mire szeretnéd használni. A tervezett felhasználástól függően figyelembe kell vennie a méretét, a fényerejét és azt, hogy tölthető legyen vagy elemes.

  VÁSÁRLÁS

  Gyere el a Decathlon hozzád legközelebb eső áruházába, próbáld ki és teszteld a kiválasztott fejlámpát vagy kemping lámpát! Ha pedig szeretnéd otthonod kényelméből intézni a fejlámpát vagy kemping lámpát kiválasztását, arra is van lehetőséged. Rendeld meg online a számodra szimpatikus modellt, próbáld ki otthon! Ha pedig nem lett jó, akkor - amennyiben még nem használtad a terméket - 365 napon belül visszahozhatod vagy visszaküldheted. Mi kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.
  Ajándéknak szánod? Ajándékozd a sport örömét! Ajándékkártya vásárlás