Összteleszkópos kerékpár

Összteleszkópos kerékpár

Teljes felfüggesztés a legjobb úttartásért

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
4.2/5 értékelés 87 áruházban és online leadott véleményből

ROCKRIDER MOUNTAIN BIKE A DECATHLON-TÓL

Az MTB kerékpár Magyarországon mondhatni a legelterjedtebb kerékpár típus, sportos felépítése és színes megjelenése teszi vonzóvá a vásárlók körében.MTB biciklit akkor érdemes választani, ha terepen, erdőben, ösvényeken keresztül, a különböző akadályoktól nem félve szeretnél biciklizni és nem a kényelmes, aszfaltos kirándulások jutnak eszedbe a bringázásról. A Rockrider szeretné mindenki számára elérhetővé tenni a kerékpározást, ezért kínál gyerekek (6 - 12 éves korig), nők és férfiak minden igényét kielégítő modelleket, valamennyi felhasználási szintet lefedve. Női kerékpárjaink kifejezetten hölgyeknek épültek, nem csak a váz geometriája tér el.

SPORT MTB, CROSS COUNTRY, ALL MOUNTAIN MTBVÁLASSZ A FELHASZNÁLÁSI TERÜLETNEK MEGFELELŐ TIPUST

Ha csak ismerkedsz a sporttal vagy nincsenek nagy technikai elvárásaid, mert könnyebb terepeken kerékpározol, válassz sport mountain bike-jaink közül. Ezek a montik fancy megjelenésükkel megfelelő partnerek lesznek a természet felfedezésére, aluvázasak és mechanikus- valamint hidraulikus tárcsafékkel is kínáljuk őket. Fedezd fel a Rockrider ST100, ST120 vagy ST500 modelleket.Cross country MTB-t akkor válassz, ha a sebesség és teljesítmény megszállottja vagy. XC mountain bike-jainkkal bátran nevezhetsz versenyekre is. Mivel számít a technikaiság, karbon vázas MTB-t is választhatsz 27,5” vagy 29” kerékkel.All mountain kerékpár azoknak való, akiknek a hegy a játszóterük. Az AM vagy Downhill kerékpárok a hegyek megmászása után a lejtőn kerülnek igazán elemükbe. A nehéz terep, ugratók és veszélyes kanyarok miatt az első teleszkóp, a rugóstag és a fekrendszer is hidraulikus.

TECHNIKAI JELLEMZŐK

A helyes döntés meghozatalához nézd meg a kerékpár technikai részleteit. A váz anyaga lehet alumínium vagy karbon, ezen belül lehet merev vagy függesztett. Függesztett vázban található egy rugóstag, amit sokan hátsó teleszkópnak hívnak, ez az alkatrész lehet rugós vagy hidraulikus. Az első teleszkóp belépő kategóriában mechanikus, majd “feljebb” hidraulikus.A kerék mérete lehet 26”, 27,5” vagy 29”. Minél nagyobb az átmérő, annál magasabb sebességre képes, könnyebben gördül át akadályokon, de nehezebb felgyorsítani és pl. egy gyökeres úton nehezebb irányítani.A fékrendszer lehet V-fékes, mechanikus- vagy hidraulikus tárcsafék.ALKATRÉSZEK, MŰHELYSZOLGÁLTATÁSTudtad, hogy a kerékpárod megvásárlásától számított 6 hónapon belül egy ingyenes átvizsgálás is jár a termék mellé? Mivel új kerékpárok esetén normális jelenség, hogy kicsit elállítódnak, ha észreveszed, fordulj áruházi műhelyeink felé bizalommal. Az alkatrész ellátottságról pedig márkánk gondoskodik hosszú éveken keresztül. Célunk az, hogy neked csak a kerékpározás örömével kelljen foglalkozni.A kerék mérete lehet 26”, 27,5” vagy 29”. Minél nagyobb az átmérő, annál magasabb sebességre képes, könnyebben gördül át akadályokon, de nehezebb felgyorsítani és pl. egy gyökeres úton nehezebb irányítani.A fékrendszer lehet V-fékes, mechanikus- vagy hidraulikus tárcsafék.

Ajándéknak szánod? Ajándékozd a sport örömét! Ajándékkártya vásárlás